2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Küçük yeğeni falan yok mu? Bi de babalara soyut geliyo daha . Biiz hissediyoruz içimizde ama onların öyle bi şansı yok. Bizim babamızın küçük yeğenleri var 2 tane bi de onun yanında büyümüşler ablasının hamileliğini falan biliyo. O yüzden sürekli eli karnımda bebiş de onun sesine hemen tepki veriyo

aynen bende bikaç parça kıyafeti var gerisi yok eşim zaten Allahlık çok rahat hiç demez niye bişe almıyosun yada neyi eksik demez herhalde herşey o an gerekirse olur diye rahat davranıyo

aynen bende bikaç parça kıyafeti var gerisi yok eşim zaten Allahlık çok rahat hiç demez niye bişe almıyosun yada neyi eksik demez herhalde herşey o an gerekirse olur diye rahat davranıyo
ya bizimki sanıyo ki, bigün gidicez herşeyi alıp gelicez tamamlanıcak. öyle değil işte... bebeğimizin ne zaman geleceği belli mi olur? sorunsuz gebelik olsa bile bir anda doğmaya karar verebilir minnaklar... nisan ayında alıcaz diye planlıyorum, bakalım kısmet

aynısından bitane de benim başımda var o gün baktım suratını astı hayırdır dedim ben elimi koyunca tekme atmıyo maşşallah sana habire atıyo tekmeyi diyo bende tekme ataken gel lan atıyo diyom o an kesiyo benim minik te az değil baktım baya baya trip yapıyo hayırdır lan hamilelik hormonların arttı herhalde bu ne tavır dedim :) daha babalık duyguları ağır basmıyo ne zaman kucaklarına alıcaklar o zaman bi kıpraşma olur

bizde bişey yok yok derken bi baktım boş odamız onun bebek arabası ana kucağı park yatağı ile dolmuş taşmış gardrobumun orta kısmını da bebeğime ayırdım raflı kısmı kozmetikleri pamukları yastıkları battaniyeleri hepsi ayrı ayrı elbiseleride askıda kuzumun açıp açıp seviyorum yetişmicek derken bitirdik galiba annemde ne bu aceleniz ben yanına gelince alcaktım hepsini diyo bekleyemem ki zaten çarşıya çıkıyorum yarım saatte pertim çıkıyo 1 ay sonra nolurum acaba:) annem gelincede yıkar ütüler çantamızı hazırlarız dedim hem daha kendime bişey almadım

bi de size şunu sorucam kızlar pek kilo almadım bebek doğduğundada karnımızın ineceğini varsayarsak lohusa pijaması yerine daha şık bi gecelik falan alsam daha mı iyi olur s yerine m alırım olur herhalde

valla maral dan sonra kendime gelemedim korkularım daha da arttı erteledikçe kalıyo şimdiden alim de aklımdan çıksın sonra son zamanlar daha çok olur işim

ohh maşşallah darısı başımıza bitirdin yani ne güzel eğer hastanede ziyaretine gelen giden olursa bi tane şık bi gecelik al yoksa normal bi gecelik te olur ama evde şık bi pijama takımı olmalı en azından gelen çok olur

Valla ben de gecelik konusunda öyle düşünüyorum. önden düğmeli bol pijama alıcam sanırım. lohusa geceliğini bikaç gün kullanırım çünkü.. şık bi iki tane takım almak daha mantıklı. bi beden büyüğü olsun. zaten daha kilo alıcaz ya, hemen de gitmicek kilolar. yaz boyu kullanırız işte.

bunu demicektin iştee

Kahvaltıda neler yiyorsunuz bakalııımm
pofudukum ben de hergün 2 yumurta yiyorum. Bazen haşlanmış bazen yağda. yağda yaptığımda bazen sucuklu, bazen peynirli bazen de yeşil soğanlı yapıyorum. 1 kupa çok açık çay içiyorum şekersiz. bol peynir yiyorum ben. bazen canım isterse 2-3 cherry domates. 2 zeytin. bu kadak

bunu demicektin iştee
ama ama
yavrukuşum şimdi şöyle diyim bazılarımız sezaryen olacağımız için kilo vermemiz yavaş olacak. yaz olduğu için daha kolay kilo veririz ama hemen eski halimize dönmeyi bekleyemeyiz dimi? bu kiloları 9 ayda aldık 10 günde veremeyiz. belki veririz ama sağlıklı olmaz

canım benim burda bi apartman komşusu bi benim öğretmen arkadaşlar bi de eşimin okulundan gelen olursa olur onlarda memleketlerine gitmezlerse tabi yaza geldiği için pek beklemiyorum buralı değilim çünkü akrabam falanda yok evde kalmaya gelen çok olur yakın akraba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…