2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hani bu gece kesin ruyamiza girecek diyorduk yaa. Malum ruyayi gordum ben gece. offf hemde kotu bi sekilde anlatmak da istemiyorum

Cnm allah sifa versin burdaki arkadaslarla sua edelim baban icin hamilelerin duasi kabul olurmu. Sende moralini yuksek tut bebegin icin emin ol baban iyi olacak.....

maşşallah sezeryanla büyük bi başarı
Bolbol emzirin kendi gidiyor kilolar. Memeden hiç düşmeyen bi oğlum var. Ona borçluyum sanırım bu hızlılığı. Birde doğumdan 2 gün sonra korse kullanmaya başlayın göbek falan kalmıycak. Benim doktorum mutlaka tak ddi. Dalında şok başarılı bi doktor kendisi.

hayirli olaun bebegin cnm.
Bende tam belli olamammaakla beraber sezeryan olucam buyuk ihtimalle. Anllattiklari kadar kötü mu oluyor

kendini korkutma herkesin ağrı eşiği farklı yapısı farklı kimi sezeryandan sonra hemen ayaklanır kimi normal yapar kendine gelemez hakkımızda hayırlısı olsun

dikişler ağrımıyo mu peki korseden ay inşallah sütümüz çok olurda o sayede verriz kiloları

masallah darisi basimiza
Allah acil sifalar versin babacigina.gecmis olsun

Korse tavsiye etmiyolarsi sanki sezeryanda allah allahh

hayirli olaun bebegin cnm.
Bende tam belli olamammaakla beraber sezeryan olucam buyuk ihtimalle. Anllattiklari kadar kötü mu oluyor
Hayır canım. O kadar kötü anlattıkar ki bana hiç istemiyordum sezeryan son ana kadar kafını etmedi doktorum zaten. İri bebek oldupunu bana söylemedi normal doğurtmaya çalıştı ama gelmedi bebeğim. Öncelikle uyanırken nefes akamıycaksın korkma dediler. Hiç öyle bişey yaşamadım. Kendine gelince burnundan nefes al ağzından ver. İkincisi eline narkozu saplayacalar dediler damar yolundan narkoz verildi. Ben bide grip olmuştum 2 gün öncesinde onun için ilk gün öksürmekte zorlandım. Onun dışında çok şükür hiç bi zorluk yaşamadım zaten ağrı kesici yapıyırlar sen istersen. Hanilelikten ondan zordu. Sezeryan olduğumun akşamı ayağa kalktım yürüdüm. Seni ayağa kaldırdıklarında bolbol yürü yürüdükçe gazını atacaksın rahatlıycaksın çünkü. Ve daha çabuk ayaklanacaksın. 5 günlükten beri evde tekim çok şükür yolunda herşey.

Bide bayanlar beni en çok zorlayan göğüs ucu yarası oldu ameliyat falan hiçbirşey kalıyo yanında. Göğüs ucu kreminize şimdiden başlayın benden size altın değerinde tavsiye. Mustelayı öneririm. Sormak istediklerinize cevap verebilirim. Sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi inşaAllah

Süt içinde moral uyku ve bol su. Bunlar süt hormonlarını aktive ediyo. Bide gerekirse humana süt çayı. Aşırı çok süt yaptı göğüslerim kocaman oldu ağrıdı sağmak zorunda kaldım. Aksine daha kolay oluyo oturup kalkmak korseyle. Birde yataktan kalkacağınız zaman dikişler acımaması için dirseklerinizden destek alın karna vermeyin yükü. O zmn acımıyo. Güneşlenir ken nasıl kollar arkada oluyo öyle oalacak

Bu kadar anlattım ama en güzeli doğal olanı yanı normal doğum. Zorunlu sezeryanlarda hiç korkmasın ankatıldığı gbi değil hiç. Birde sonda meselesi var takarken acıyo diyolar ama bana doktorum 12 saat öncesinden bişey yedirip içirmedi yasakladı ameliyata giderkende wc ye gir dedi sonda kullanmadık yani. Yada rica edersiniz anesteziden sonra taksınlar.

Bende bir bardak ballı süt,
Peynir,
Az haslanmıs yumurta,
Domates,
Salatalık,
Biber,
1-2 dilim ekmek :)

ne güzel ya kahvaltı edebiliyorsunuz ben haftasonu ancak onun haricinde gitmeden uyanabilirsem biraz peynir atıorum ağzıma 1 bardak süt o kadar okula gelincede açlıktan yicek bişey bulamayınca dayanaıyorum simite öğlende yemek bulamazsam dayanıyorum tosta çok kötü beslenmeye başladım bu aralar eve gidincede yemek yapıcak halim olmuyor

Yediklerimin hepsini cikardim az once canim

kızlar damaklı emzik mi iyii diğer ucu yuvarlak olan mı bide hangi marka
bence ikiside değil canım biz ilk kızımda hepsini denemiştik ama aventin anne göğüs ucu şeklinde olanı kabul etmişti tutmayan bebeğe bile emzik tutturduğuna şahit oldum ama seçim sizin 2'li olarak satılıyor 35 tl civarında fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…