- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.721
he tabi biraz da ekmek. 1-2 dilim kadar.pofudukum ben de hergün 2 yumurta yiyorum. Bazen haşlanmış bazen yağda. yağda yaptığımda bazen sucuklu, bazen peynirli bazen de yeşil soğanlı yapıyorum. 1 kupa çok açık çay içiyorum şekersiz. bol peynir yiyorum ben. bazen canım isterse 2-3 cherry domates. 2 zeytin. bu kadak
ama ama
yavrukuşum şimdi şöyle diyimbazılarımız sezaryen olacağımız için kilo vermemiz yavaş olacak. yaz olduğu için daha kolay kilo veririz ama hemen eski halimize dönmeyi bekleyemeyiz dimi? bu kiloları 9 ayda aldık 10 günde veremeyiz. belki veririz ama sağlıklı olmaz
canım benim çok geçmiş olsun.. dualarımız seninle. neyi var babacığının? bir an önce sağlığına kavuşur umarım...kızlar sizde bişey rica edebilir miyim?
babamın biran önce sağlığına kavusması için diliniz döndüğünce dua edebilir misiniz? cok moralim bozuk ağlamaktan gözkapaklarım yara oldu. oğlum için moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama konu insanın babası olunca kendini tutamıyo
aynen öyle canım... verilir kilolar yea dert ettiğin şeye bakbazen gerçekler içimi acıtıyo:)verriz yaaa şöyle bi plan yaptım kendi kendime tabi evdeki hesap çöarşıya uymaz ama genel olarak 15 kilo ile doğursak 6 kilosu doğumda gitse kaldı 9 kilo onuda 2 ay içinde veririz tabi inşallah çok şey mi istiyorum Allahıımm
kızlar sizde bişey rica edebilir miyim?
babamın biran önce sağlığına kavusması için diliniz döndüğünce dua edebilir misiniz? cok moralim bozuk ağlamaktan gözkapaklarım yara oldu. oğlum için moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama konu insanın babası olunca kendini tutamıyo
aynen öyle canım... verilir kilolar yea dert ettiğin şeye baksen yine eski taş haline dönersin ağustosta hiiç merak etme
kızlar nisan annelerine arada bakıyorum da çoğu doğurmuş bizde bı ay sonra haraketlenme başlar.maral arkadaşımız açılışı yaptı gerçi allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
maral dan sonra dünden beri heyecan kapladı içimi
Ben şubat annesiyim. 17 kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 7 kilo gitmişti 15 günlükken 14 kilo gitmişti şimdi 44 günlüğüz hala aynıyım 3 kilo fazlam var havalar ısınınca yürüyüşle oda gidecek inşaAllah. Sakın kiloyu dert etmeyin bebek sağlıklı olsun yemekten kısmayın. Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşaAllah.bazen gerçekler içimi acıtıyo:)verriz yaaa şöyle bi plan yaptım kendi kendime tabi evdeki hesap çöarşıya uymaz ama genel olarak 15 kilo ile doğursak 6 kilosu doğumda gitse kaldı 9 kilo onuda 2 ay içinde veririz tabi inşallah çok şey mi istiyorum Allahıımm
Oy maaşallah :)Ben şubat annesiyim. 17 kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 7 kilo gitmişti 15 günlükken 14 kilo gitmişti şimdi 44 günlüğüz hala aynıyım 3 kilo fazlam var havalar ısınınca yürüyüşle oda gidecek inşaAllah. Sakın kiloyu dert etmeyin bebek sağlıklı olsun yemekten kısmayın. Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşaAllah.
harika ya maşallahBen şubat annesiyim. 17 kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 7 kilo gitmişti 15 günlükken 14 kilo gitmişti şimdi 44 günlüğüz hala aynıyım 3 kilo fazlam var havalar ısınınca yürüyüşle oda gidecek inşaAllah. Sakın kiloyu dert etmeyin bebek sağlıklı olsun yemekten kısmayın. Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşaAllah.
Bende bir bardak ballı süt,
Peynir,
Az haslanmıs yumurta,
Domates,
Salatalık,
Biber,
1-2 dilim ekmek :)
Ben şubat annesiyim. 17 kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 7 kilo gitmişti 15 günlükken 14 kilo gitmişti şimdi 44 günlüğüz hala aynıyım 3 kilo fazlam var havalar ısınınca yürüyüşle oda gidecek inşaAllah. Sakın kiloyu dert etmeyin bebek sağlıklı olsun yemekten kısmayın. Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşaAllah.
çok sağol canım babama gecen sene kanser teshisi koyulmuştu. çok erken yakaladık 4 ay kadar tedavi oldu hersey çok güzeldi.kontrole gidip geliyo sürekli boynunda bi karartı görmüşler. daha önce kanser teshisi koydukları için inceleme yapmadan kemopterepiye tekrar baslıyolar. mayıs ortasına kadar ilaç alıcak. biz babamla birlikte calışıyoruz ikimizden birinin mutlaka işyerinde olması lazım. mayıs ortasında tedavisi biticek ama enfeksiyon kapmaması için işyerine gelmemesi gerekiyor. ben hamileyim diye kendini riske atıp gelicek biliyorum. içim hiç rahat etmiycek nasıl olucak bilmiyorumcanım benim çok geçmiş olsun.. dualarımız seninle. neyi var babacığının? bir an önce sağlığına kavuşur umarım...
sağol canım bende sadece bebeğim için güçlü durmaya calışıyorum ama sanki omuzlarımda bi ton yük var tasıyamıyorumcnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin babana haklısın babası olunca dayanamıyo insan ama moralini yüksek tut bebeğinin sana ihtiyacı var
Genişliyoruz farkına varamasakta..seninki insandır.bana ne diyecek bakalım Dr.pazarı iple cekiyorumKarnım sırtım kaşınıyodu ama geçti şimdi niye öyle oldu anlamadım
Hayır sezeryan oldu. Bebeğimin kafa çapı fazlaydı yola giremediharika ya maşallahnormal doğum yaptınız dimi?
ah canım benim çok geçmiş olsun yaaçok sağol canım babama gecen sene kanser teshisi koyulmuştu. çok erken yakaladık 4 ay kadar tedavi oldu hersey çok güzeldi.kontrole gidip geliyo sürekli boynunda bi karartı görmüşler. daha önce kanser teshisi koydukları için inceleme yapmadan kemopterepiye tekrar baslıyolar. mayıs ortasına kadar ilaç alıcak. biz babamla birlikte calışıyoruz ikimizden birinin mutlaka işyerinde olması lazım. mayıs ortasında tedavisi biticek ama enfeksiyon kapmaması için işyerine gelmemesi gerekiyor. ben hamileyim diye kendini riske atıp gelicek biliyorum. içim hiç rahat etmiycek nasıl olucak bilmiyorum
sağol canım bende sadece bebeğim için güçlü durmaya calışıyorum ama sanki omuzlarımda bi ton yük var tasıyamıyorum
Teşekkür ederim darısıbaşınıza inşaallah. Sezeryan oldumhayırlı olsun peki normal doğumla mı sezeryanla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?