2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben ilk oglumu ocakta dogurmmustum pencereyi acip yattgimi bilirim

Bende bugun yikama isini bitirdim yarinda utuye baslicam insallah.
Rabbim saglicakla giydirmeyi nasip etsin hepimize canim.
Gercekten cok heycan verici bide gelse bibisler kim bilir giydirirken nasil olucaz

civilde dalan roxy toz sabun 4.90 dı ama almadım alsamıydım ki sıvı deterjan daha iyi diye onu almadım bide hangi marka iyi kızlar dalinin deterjan kokusu hiç güzel değil
Ben roxy lavanta kokulu aldım hatta bugün yıkadım ilk kez. Kokusu hoş, hiç topakta bırakmadı. Toz det.lar bırakıyor diyordu kullananlar ama olmadı öle bişey. 30 derecede yıkadım, misss

Bende bugun yikama isini bitirdim yarinda utuye baslicam insallah.
Rabbim saglicakla giydirmeyi nasip etsin hepimize canim.
Gercekten cok heycan verici bide gelse bibisler kim bilir giydirirken nasil olucaz
Evet bi de ütü var sahi. Yarın bütün günümüzü alır. Ama olsun yavruların eşyaları olunca hiç zor gelmezki. Oturarak ütüliycem artık ayakta belim çıkıyor!
Ah ahh giydirdiğimiz günlere de az kaldı inşallah görüces.

Bende oturarak yapicam canim bel agrisi mahvediyo sonra.
Az kaldi artik canimm cok az kaldi:))

Buarada ne cok kiyafeti varmis bebeginin masallah canimm gule gule giysin bebegin:)))
Koltuğun üzerine serdiklerimi arkadaşım verdi saolsun. Onun bebiş şuan 10 aylık oldu. Verdiği eşyaları 1-2 kere giydirmiş ancak, yarısı ise hiç giyilmemiş etiketiyle verdi valla. Bebişli arkadaşlar arasında böyle yardımlaşma çok güzel bişey. Sonuçta çok çabuk büyüyorlar ve bikaç kez ancak giyiyorlar bi kıyafeti.

Valla canım çok sıktım dişimi ama olmadı bende şüpheleniyorum zaten inşallah yoktur doktorum doppler sonucuna göre ne diyecek bakalım. Hayırlısı olsun Bakalım

Cok iyi dusunmus arkadasin dedigin gibi cok az giyebiliyolar:))

Evet ikisini de yaşamış oldu...
tabii normal doğum yaptı ama bebiş normalden ufak olunca fark vardır sanıyorum:)

Dikişim var yazmıştı herhalde canım düşük ağırlıklı ama bu defa da bebeği yormamak adına kesi atmışlar muhtemelen.

Bakalım inş. bilgi verir bizlere.

Nerden bulcaz biz bu otu acep???
Her aktarda var midir???
Bi sorum daha var:)))
Kaynatip suyunu mu iciyoz
Eminonunde var diyorlar ama onunda sahresi varmis farkli bi ot satiyorlarmis. En guzeli umreye giden falan varsa onlara getirtmek. Cunku sadece medinede tek bir agactan yetisen ot. Resminide yollayim bakin alirken gercegi bu olmali

Doktorumuz fetal eko diye birşey istedi kızlar, radyolog doppler de bayağı uzun inceledi kalpte bir şey görmüş sanırım kapanması gereken bir delik kapanmamış gibi dediler. Panik yapma eko dan sonra bakacağız dedi doktorum. Nedir nasıl yapılır yaptıran da olmadı sanki aramızdan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…