2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım benim kızımın kalbinde de pırıltı çıktı,

Kadın doğum doktorum bu haftalarda çıkar 30. haftalarda kendiliğinde %99 u kaybolur dedi.

Ama yaptırmak istersen fetal eko yaptırabilirsin dedi. Ama bence gerek yok yaptırmana diyede ekledi.

Yinede aşağı indim sordum onu yapan doktor sürekli hastanede olmazmış özel istek olunca gelirmiş randevuya göre ve fiyat farkı olarak ta 250 tl. idi.

Bende doktorumun bence gerek yok demesinden dolayı yaptırmadım çünkü kim bilir doktor hangi güne randevu verecekti.

O nasıl birşey ki.

Onunla sallanmaz mı ya, sıkı tutuyor mu?

Yaz günü kullanışlı olur mu?
Canim emzirme atletinde belin hic acilmiyor rahat ediyoesun. Insallah gogus yarasi olmaz ama olursa bende olmustu acidan sütyen kullanlmiyor..o yuzden dedim. Sallammasn istersen emzirme atletinin icine giyersn sutyeni. Ama lohusalikta cok ince giyinmeyin o zaman hastalaninca gecmiyor. Ve insan gece emzirirken usutyr dikkaaaaaat.

ohh bitmiş senin iş ne güzel güle güle giysin oğlun hayırlısıyla doğsun sonra güzel günlerde giysin cicilerini

Anladım canım benimki de yaptır içimiz rahat etsin dedi,zaten sadece fakülte hastanesinde var pazartesi oraya randevu aldık. Ben ondan önce özel bir muayenehaneye gideyim diyorum yinede

anaam ben adananın sıcağında hiç sanmıyorum atlet giyeceğimi yanıyo ortalık burda yazın

mirac75 cnm nasılsın iyiyimisin en son zor zamanlar gecirmisttin tekrar gecmis olsun simdi nasılsın tosuncuk nasil
Sgl cnm güzel dileklerin icin...
cnm sıkkın 4-5 gundur psikolojim ii değil pek...

iyiki varsınız biliyormusunuz...
yazmıyorum pek ama okuyorum sizlerle vakit geciriyorum sürekli canlı canlı yanımdasınız sanki...

ALLAH eksik etmesin güzel varlıgınızı...

cnm ela arkadasımızın hatminden 21-22 tamamladım ALLAH kabul buyursun...

ayrıntılıda böbrek büyümesi çıkmıştı doktor pek önemli değil takip edilmesi gerek düzelir demişti inşallah öyle olmuştur p.tesi bakılacak

Anladım canım benimki de yaptır içimiz rahat etsin dedi,zaten sadece fakülte hastanesinde var pazartesi oraya randevu aldık. Ben ondan önce özel bir muayenehaneye gideyim diyorum yinede

Sendeki sorun tam olarak ne bilmiyorum canım ama bende detaylıda parıltı çıktı.

Doktorum 30. haftalarda kendiliğinden geçiyor dedi.

Hatta detaylıya bakan doktorda maşallah bugün incelediğim en sağlıklı bebek demişti.

Bu geçici bulgu sıklıkla hamileliğin 4.-5. aylarında kalbin içinde parlaklık olarak göze çarpar. Bu bulgu aslında kalp içinde yer alan papiller kasın kalsifikasyonu olup gebeliğin son iki ayında kendiliğinden kaybolur. Sağlıklı bebeklerde (%3-5) gözlenebildiği gibi zeka özürlü bebeklerde de görüldüğünden doktor ve hastaları telaşa düşürebilmektedir. Tek başına bu bulgunun anlamı olmamakla beraber bu değerlendirmeyi mutlaka bir perinatolog yapmalı ve gerekirse girişimsel müdahaleyi uygulamalıdır. Bu kireçlenme (ekojenik fokus) bulgusunun izlenmesi durumunda perinatolog (perinatoloji uzmanı) tarafından ayrıntılı-detaylı ultrason (ileri düzey ultrason) ve fetal ekokardiyografi değerlendirmesi yapılmalıdır

burada da yazıyor.

Son dönemlerinde kendiliğinden yok olur diye.

Ben bebeğin eşyaları için ayrı bi detarjan almayı düşünmüyorum kızlar,
Zaten kaliteli detarjan-yumusatıcı kullanıyorum.

Kuzenim ilk zamanlar ayrı detarjan kullanmıştı, sonra kendi detarjanına geçince çocuk içinde, zor oldu demişti alerji yaptı demişti alışana kadar.

Kullandığım detarjanla makinenin "baby" özelliğinde yıkarım, üstüne ek bi durulama daha yaparım yeter diye düşünüyorum.
Evet hassaslar ama alışmalarıda lazım bişeylere sonuçta...

Ve ayrı kirli sepeti aldım, sonuçta bizim esyalarımızda her türlü sey olabilir bebeğin kıyafetleriyle aynı yerde bekletmem kirlileri ve zaten bebeğin esyalarını bizimkilerden ayrı yıkarım diye düşünüyorum.

ne marka cnm bide bazen elde yıkamak gerekecek ne kullanıcaz

İnşallah canım şu ana kadar herşey yolundaydı.öyle de devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…