- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.301
Emzurme atleti oneririm emzirme sutyeninden once
Emzurme atleti oneririm emzirme sutyeninden once
Doktorumuz fetal eko diye birşey istedi kızlar, radyolog doppler de bayağı uzun inceledi kalpte bir şey görmüş sanırım kapanması gereken bir delik kapanmamış gibi dediler. Panik yapma eko dan sonra bakacağız dedi doktorum. Nedir nasıl yapılır yaptıran da olmadı sanki aramızdan ?
Canim emzirme atletinde belin hic acilmiyor rahat ediyoesun. Insallah gogus yarasi olmaz ama olursa bende olmustu acidan sütyen kullanlmiyor..o yuzden dedim. Sallammasn istersen emzirme atletinin icine giyersn sutyeni. Ama lohusalikta cok ince giyinmeyin o zaman hastalaninca gecmiyor. Ve insan gece emzirirken usutyr dikkaaaaaat.O nasıl birşey ki.
Onunla sallanmaz mı ya, sıkı tutuyor mu?
Yaz günü kullanışlı olur mu?
Eki Görüntüle 1471824 Eki Görüntüle 1471825
Oğlanın eşyaları yıkamaya başladım bugün. Battaniye, yün yelek gibi şeyleri de yarın yıkıcam. Daha dolap alamadık, hurç içine koyucam şimdilik. Ayy hazırlık yaptıkça içim kıpır kıpır oluyor, heyecannn...
Anladım canım benimki de yaptır içimiz rahat etsin dedi,zaten sadece fakülte hastanesinde var pazartesi oraya randevu aldık. Ben ondan önce özel bir muayenehaneye gideyim diyorum yinedeCanım benim kızımın kalbinde de pırıltı çıktı,
Kadın doğum doktorum bu haftalarda çıkar 30. haftalarda kendiliğinde %99 u kaybolur dedi.
Ama yaptırmak istersen fetal eko yaptırabilirsin dedi. Ama bence gerek yok yaptırmana diyede ekledi.
Yinede aşağı indim sordum onu yapan doktor sürekli hastanede olmazmış özel istek olunca gelirmiş randevuya göre ve fiyat farkı olarak ta 250 tl. idi.
Bende doktorumun bence gerek yok demesinden dolayı yaptırmadım çünkü kim bilir doktor hangi güne randevu verecekti.
Canim emzirme atletinde belin hic acilmiyor rahat ediyoesun. Insallah gogus yarasi olmaz ama olursa bende olmustu acidan sütyen kullanlmiyor..o yuzden dedim. Sallammasn istersen emzirme atletinin icine giyersn sutyeni. Ama lohusalikta cok ince giyinmeyin o zaman hastalaninca gecmiyor. Ve insan gece emzirirken usutyr dikkaaaaaat.
Sgl cnm güzel dileklerin icin...mirac75 cnm nasılsın iyiyimisin en son zor zamanlar gecirmisttin tekrar gecmis olsun simdi nasılsın tosuncuk nasil
cnm ela arkadasımızın hatminden 21-22 tamamladım ALLAH kabul buyursun...Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @PaytiPo
2.Cüz: @PaytiPo
3.Cüz: @zynpzynpzynp
4.Cüz: @zynpzynpzynp
5.Cüz: Y yigitali2015
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz: @seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:mirac75
21.Cüz:SirriEyvan
22.Cüz:SirriEyvan
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:mirac75
27.Cüz: @suveyde
28.Cüz: @damlasssss okundu
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra
@ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...
10.cüz:SirriEyvan
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))
Canım benim kızımın kalbinde de pırıltı çıktı,
Kadın doğum doktorum bu haftalarda çıkar 30. haftalarda kendiliğinde %99 u kaybolur dedi.
Ama yaptırmak istersen fetal eko yaptırabilirsin dedi. Ama bence gerek yok yaptırmana diyede ekledi.
Yinede aşağı indim sordum onu yapan doktor sürekli hastanede olmazmış özel istek olunca gelirmiş randevuya göre ve fiyat farkı olarak ta 250 tl. idi.
Bende doktorumun bence gerek yok demesinden dolayı yaptırmadım çünkü kim bilir doktor hangi güne randevu verecekti.
Anladım canım benimki de yaptır içimiz rahat etsin dedi,zaten sadece fakülte hastanesinde var pazartesi oraya randevu aldık. Ben ondan önce özel bir muayenehaneye gideyim diyorum yinede
ayrıntılıda böbrek büyümesi çıkmıştı doktor pek önemli değil takip edilmesi gerek düzelir demişti inşallah öyle olmuştur p.tesi bakılacak
İnş. düzelmiştir canım.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
amin cnm gerçekten zor bi süreç bu 9 ay sorunsuz atlatırız inşallah
Ooo adanami vah vah. Bencede orda giyilmez. Biz corumdayz yaxin bile geceleri serindir birden oyle dusundumanaam ben adananın sıcağında hiç sanmıyorum atlet giyeceğimi yanıyo ortalık burda yazın
Ben bebeğin eşyaları için ayrı bi detarjan almayı düşünmüyorum kızlar,
Zaten kaliteli detarjan-yumusatıcı kullanıyorum.
Kuzenim ilk zamanlar ayrı detarjan kullanmıştı, sonra kendi detarjanına geçince çocuk içinde, zor oldu demişti alerji yaptı demişti alışana kadar.
Kullandığım detarjanla makinenin "baby" özelliğinde yıkarım, üstüne ek bi durulama daha yaparım yeter diye düşünüyorum.
Evet hassaslar ama alışmalarıda lazım bişeylere sonuçta...
Ve ayrı kirli sepeti aldım, sonuçta bizim esyalarımızda her türlü sey olabilirbebeğin kıyafetleriyle aynı yerde bekletmem kirlileri ve zaten bebeğin esyalarını bizimkilerden ayrı yıkarım diye düşünüyorum.
İnşallah canım şu ana kadar herşey yolundaydı.öyle de devam eder inşallahBu geçici bulgu sıklıkla hamileliğin 4.-5. aylarında kalbin içinde parlaklık olarak göze çarpar. Bu bulgu aslında kalp içinde yer alan papiller kasın kalsifikasyonu olup gebeliğin son iki ayında kendiliğinden kaybolur. Sağlıklı bebeklerde (%3-5) gözlenebildiği gibi zeka özürlü bebeklerde de görüldüğünden doktor ve hastaları telaşa düşürebilmektedir. Tek başına bu bulgunun anlamı olmamakla beraber bu değerlendirmeyi mutlaka bir perinatolog yapmalı ve gerekirse girişimsel müdahaleyi uygulamalıdır. Bu kireçlenme (ekojenik fokus) bulgusunun izlenmesi durumunda perinatolog (perinatoloji uzmanı) tarafından ayrıntılı-detaylı ultrason (ileri düzey ultrason) ve fetal ekokardiyografi değerlendirmesi yapılmalıdır
burada da yazıyor.
Son dönemlerinde kendiliğinden yok olur diye.
İnşallah canım şu ana kadar herşey yolundaydı.öyle de devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?