- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.321
ne marka cnm bide bazen elde yıkamak gerekecek ne kullanıcaz
Teşekkür ederim bilgilerin,ilgin için. Allah razı olsun,eşim telefonu elime aldığım an kızlara mı danışıyorsun diyor. Alıştı artık :))İnş. canım.
Ben de onu dusunuyorm adananin sicaginda bebis ne giyecek kesin pisik olur ben konyadayim ama adanaliyim dogum adanada olacakanaam ben adananın sıcağında hiç sanmıyorum atlet giyeceğimi yanıyo ortalık burda yazın
Teşekkür ederim bilgilerin,ilgin için. Allah razı olsun,eşim telefonu elime aldığım an kızlara mı danışıyorsun diyor. Alıştı artık :))
Kızlar hafizzeyneb ne durumda en son bilen varmi
Karında sertleşme ve kasılma benzeri şikayetler hamileliğin son aylarında sıklıkla rastlanan şikayetlerdir. Bunlara kasık ağrısı da eşlik edebilir. Özellikle 6. aydan sonra doğuma kadar olan dönemde anne adayı karnında zaman zaman sertleşme hissedebilir, elleniğinde karnının tahta gibi sertleştiğini görebilir. Bu durumun nadiren olması sakıncalı değildir ancak gün içerisinde sık sık tekrarlaması erken doğum belirtisi olabilir. Bu nedenle karnında gün içerisinde sık sık sertleşme varlığında mutlaka doktora başvurulması gerekir. Eğer kasılmalar nadir bile olsa bunlara eşlik eden lekelenme, kanama, su gelmesi, bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, göz kararması, ishal, idrar yaparken yanma, ateş gibi şikayetler varsa yine de mutlaka acilen doktoraa başvurulması gerekir.
Canım Ariel çamasır detarjanı-yumusatı-leke çıkarıcısını kullanıyorum.
Çokta memnunum.
Elde yıkamak da gerekecek evet, o zamanda her zaman yaptığım gibi leke çıkarıcısıyla yıkar, tekrar makineye atarım.
Mis gibi ter temiz olur ama ekstra bişeyde yapmam ki alışsın bebişte bizim düzene.
Ben de ilk kizimda dalinin sivi deterjanini kullandim memnun kaldim normal deterjana gecince de alerji falan olmadi canimdalin'in granul sabunları var bebek kıyafetleri için ondan almayı düşünüyorum ben.
Ben de onu dusunuyorm adananin sicaginda bebis ne giyecek kesin pisik olur ben konyadayim ama adanaliyim dogum adanada olacak
Ben de onu dusunuyorm adananin sicaginda bebis ne giyecek kesin pisik olur ben konyadayim ama adanaliyim dogum adanada olacak
Ben de ilk kizimda dalinin sivi deterjanini kullandim memnun kaldim normal deterjana gecince de alerji falan olmadi canim
olabiliyor canım suya ragmen olabiliyor. tuvaletini kullanan başkası var mı ya da işyerindekini kullanırken enfeksiyon oluşmuş olabilir.gunde 3-4 litre su içerken nası yani(((
bebişlerimiz çok sıcaklıcak adana sıcağında.ikimizde levent beyde doğum yapcaz sanırım artık deneyimlerimizden yararlanırızBen de onu dusunuyorm adananin sicaginda bebis ne giyecek kesin pisik olur ben konyadayim ama adanaliyim dogum adanada olacak
geçmiş olsun ,inşallah biran önce sağlıkla evinize gelir bebişin. ben uzun zamandır pek giremiyorum,neden bu kadar erken doğdu bebek?Canım gerçek kasılma gün içinde 3-4 kereyle kalmıyor.saatte 3-4 kere oluyor hatta.Şöyle söyleyeyim.Doğum kasılması çok sık oluyor anliyosun zaten ne oluyor niye bu kadar çoğaldı diye.Ben 12 den 2 bucuga kadar takipteydim kasılmalarımı.7-8 kere olmuştu hemen doktora koştum.
Kuzumuda gördüm aksam,doyamiyo insan bakmaya bırakıp geldim çok zor bırakıp gelmesi...
olabiliyor canım suya ragmen olabiliyor. tuvaletini kullanan başkası var mı ya da işyerindekini kullanırken enfeksiyon oluşmuş olabilir.
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi? önemli bşy yoktur inşallah. kalbini ferah tutmerhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
neyse ki sonuç güzel çıkmış cnm ama stresi yeter insana. Gerçekten para için böyle yapıyolarsa o kazandıkları haram gerçekten onlara.Kizlar bu arada ben carsamba gunu devlet hastanesindeki doktoruma normal muayene icin gittim. Bu zamana kadar hersey yolundayken bi anda bacaklari 3 hafta geri dedi. Hemen cekmecesinden bi kart cikardi, ozel bi ultrason merkezinin numarasi falan benm yolladigimi soyle mutlaka randevu al git cuce olabilir dedi. O an elim ayagima dolasti aglayarak ciktim annem kapida bekliyordu. Sakinlestirmeye calisti smdiye kadar hersey yolundaydi detaylida hersey iyi cikti bisey yok dedi. Hemen aldi beni ozeldeki doktoruma goturdu. Doktorum bakti herseyi zamanina uygun 1470 gram 40 cm tosun gibi oglun dedi icimi rahatlatti. Allahim sana cok sukur ama ozele gidene ayaklarim titredi aglayarak gittim. Allah korusun bacak boyunda kisalik olsa bile bu saatten sonra elimden hicbirsey gelmezdi ama oglumun iyi oldugunu duyana kadar kalbim agzimda atti desem yeridir.
Yani anlayacaginiz devletteki doktor sirf anlasmasi oldugu icin, benim gidecegim yerden kar payi alacagi icin benim psikolojimi dusunmeden oglun cuce olabilir dedi. Allaha havale ediyorum
geçmiş olsun canım ya merak ediyoruz seni. Güzel haberlerini verirsin inşallah. Allah şifa versin.kizlar adet oldum gibi hissediyorum belimden kasiklarima inen bi agri var aslinda karnimin her tarafi agriyo midende bulaniyo ay bu dogum sancisimi yoksa bisey deyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?