2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ne marka cnm bide bazen elde yıkamak gerekecek ne kullanıcaz

Canım Ariel çamasır detarjanı-yumusatı-leke çıkarıcısını kullanıyorum.
Çokta memnunum.

Elde yıkamak da gerekecek evet, o zamanda her zaman yaptığım gibi leke çıkarıcısıyla yıkar, tekrar makineye atarım.

Mis gibi ter temiz olur ama ekstra bişeyde yapmam ki alışsın bebişte bizim düzene.

Karında sertleşme ve kasılma benzeri şikayetler hamileliğin son aylarında sıklıkla rastlanan şikayetlerdir. Bunlara kasık ağrısı da eşlik edebilir. Özellikle 6. aydan sonra doğuma kadar olan dönemde anne adayı karnında zaman zaman sertleşme hissedebilir, elleniğinde karnının tahta gibi sertleştiğini görebilir. Bu durumun nadiren olması sakıncalı değildir ancak gün içerisinde sık sık tekrarlaması erken doğum belirtisi olabilir. Bu nedenle karnında gün içerisinde sık sık sertleşme varlığında mutlaka doktora başvurulması gerekir. Eğer kasılmalar nadir bile olsa bunlara eşlik eden lekelenme, kanama, su gelmesi, bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, göz kararması, ishal, idrar yaparken yanma, ateş gibi şikayetler varsa yine de mutlaka acilen doktoraa başvurulması gerekir.

Ankara aşırı derecede sıcak olmuyor inş. sorunsuz büyütürüz.

Kızım aralık ayında doğmuştu buda tam tersi mayıs sonu haziran başı.

Kızımda ne ağzında pamukçuk, ne kafasında konak mı ne diyorlar ondan nede isilik sorunu yaşamadık.

Ama kış bebeği olmasına rağmen ilk 5 gün hariç hergün yıkadık, zaten 5. gün göbeği düşmüştü.

dalin'in granul sabunları var bebek kıyafetleri için ondan almayı düşünüyorum ben. makina için

sertleşme gün içinde bende de ara ara oluyor hatta bazen öyle sert oluyorki eğilemiyorum bile.

Ama kasılma vs. yok.

evet bencede çok pimpirikli yetiştirmemek gerek

Ben de onu dusunuyorm adananin sicaginda bebis ne giyecek kesin pisik olur ben konyadayim ama adanaliyim dogum adanada olacak

ilk n1 ay kadar uzun bişeler ondan sonra cıbıl cıbıl kıyafetler giyecekler bol bol askılı ve yarım kollu çıtçıtı tulum giydirmek istiyosak kısa kollu şort tulum olur diğer tulumları giyemezler o sıcakta nacizane fikrim tabi:)

geçmiş olsun ,inşallah biran önce sağlıkla evinize gelir bebişin. ben uzun zamandır pek giremiyorum,neden bu kadar erken doğdu bebek?

olabiliyor canım suya ragmen olabiliyor. tuvaletini kullanan başkası var mı ya da işyerindekini kullanırken enfeksiyon oluşmuş olabilir.

evdekı wc bana ait ama iş yerınde tabıkı 15 bayan kullanıyoruz. hiç yanma vs yok bende. ilaçla geçer inş.
bırde bır yazıda okudum idrar yapınca bile içeride kalan idrar oluyormuş hepsı çıkmıyormuş dışarı, o yuzden oturup biraz daha beklemek gerekliymiş son aylarında olanlar için yazılmış bu. içeride kalan idrar enfekte oluyormuş. yanı hamılelerın çoğunda çıkıyor sanırım bu

Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi? önemli bşy yoktur inşallah. kalbini ferah tut
neyse ki sonuç güzel çıkmış cnm ama stresi yeter insana. Gerçekten para için böyle yapıyolarsa o kazandıkları haram gerçekten onlara.
kizlar adet oldum gibi hissediyorum belimden kasiklarima inen bi agri var aslinda karnimin her tarafi agriyo midende bulaniyo ay bu dogum sancisimi yoksa bisey deyin nolur
geçmiş olsun canım ya merak ediyoruz seni. Güzel haberlerini verirsin inşallah. Allah şifa versin.

Benim de erken doğum riskim var. Bebeğin kıyafetlerini kendi pijamalarımı yıkasam mı diyorum. Acaba çok mu erken olur,tekrar yıkamak zorunda kalır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…