2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Eminonunde var diyorlar ama onunda sahresi varmis farkli bi ot satiyorlarmis. En guzeli umreye giden falan varsa onlara getirtmek. Cunku sadece medinede tek bir agactan yetisen ot. Resminide yollayim bakin alirken gercegi bu olmali
Himm ozaman bulmak zor canim

ben gelim yardıma kıyamam iki göbüşlü yaparız yavaş yavaş ben eğilip yerleri siliyorum hala. halıları siliyorum, süpürge vileda, banyo wc temizliyorum. ilerde ağırlaşınca yapamıycam mecbur eşime yaptırıcam. Ona kalsa herşeyi o yapıcak ama zaten çalışıp geliyo zavallım bi de adama wc mi temizleteyim kıyamıyom ki kadın almama da izin vermiyo. onun yapacağı işi ben yaparım diyo, ona da ben kıyamıyorum. tabi temizlikten sonraki 2 gün sarhoş gibi oluyorum o ayrı.
kafamda deli sorular. kolayca silemiyorum

sertleşme gün içinde bende de ara ara oluyor hatta bazen öyle sert oluyorki eğilemiyorum bile.

Ama kasılma vs. yok.
bende hep bebeğin poposu ya da kafası sanardım o sertleşmeyi burda okuyunca nedir ne değildir bi araştırayım dedim ama araştırdıkça neler duyuyoruz öğreniyoruz kısmet olursa 2.hamileliğim daha sakin gecicek sanırım edindiğim tecrübelerden dolayı

evet canım benim de bi kere 3-4 lökosit çıkmıştı. doktor önemli değil dedi ama ebe hafif bi enfeksiyon var bolca su iç demişti. sonraki hafta geçmişti.

Benim de erken doğum riskim var. Bebeğin kıyafetlerini kendi pijamalarımı yıkasam mı diyorum. Acaba çok mu erken olur,tekrar yıkamak zorunda kalır mıyım

Önce kıyafetleri yerleştireceğin yeri güzelce temizle ve çekmeceleri havalandır canım.

Sonra da kendi kıyafetlerini de bebek kıyafetlerini de yıka ütüle yerleştir misler gibi hiçbirşey olmaz.

Ben yıkayıp ütüleyeli 1 ay oldu hemen hemen hala çekmeceği açınca mis gibi kokuyorlar.

Kıyafetleri annem yıkadı ariel toz detarjanla ve yumuşatıcı ile evde kuruttu verdi bana, bende ütüledim ve kaldırdım, şimdi sadece çantam hazırlanacak onuda haftaya hazırlamayı düşünüyorum, kendim için 2-3 ekdiğim var onları tamamlayıp hazırlayacağım inş.

bende dışardan geldim ay yanıyor resmen eve kendimi zor attıkm askılı falan giydim ama sonradan da bi üşüme geldi geri giyindim
adanadaydın sen demi canım doğru oralar genelde sıcak oluyor bizim istanbul gec ısınıyor ama bnmki hamilelikle alakalı sanırım hormonlar tavan yaptı :))

kadın doktorlar çok acımasız be ya :/

Neyseki cok sicaklara kalmadan bebislerimizi alicaz kucagimiza.
Ya son aylar temmuz agustis olsaydi eyvaaaahhhh ozaman yanardik
aynen canım, bnm ablamda eylülde doğum yaptı amanınn haziran temmuz agustosta yandı kavruldu garibim ilk hamileliğindede agustosta doğum yapmıştı ondada aynı sıkıntıları cekti. o yuzden ben hep doğumu bahara getirmeye çalışmıştım ama rabbim haziranı kısmet etcek normal şartlara gore bunada şükür :)

Ama bendeki sertlik elleyince hemen geçiyor, bek kafası elleri ayakları vs. diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…