2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende burda okuduktan sonra takip etmeye başladım bakalım bnde durumlar ney çok sıkmı azmı hemen geciyormu kalıyor mu

Elleyince hemen geçiyor canım benimki.

Kasıklarımda ağrı, kanama vs. hiçbirşey yok.

Ay birde tecrübeli hamile sayılırım ama nerde hepsini unutmuşum kızımda yaşadım mı yaşamadım mı hatırlamıyorum bile.

Birde benim kızım feci hareketli hiç durmuyor maşallah.

Son 1 haftadırda bayağı kuvettli normal mi acaba.

Doktorum anne karnında 20 dk. uyunur uyanır demişti.

Ama bazen hareketleri canımı bile yakıyor.

Yani normal olsun da ben canımın yanmasına rağzıyım.

kizlar ben bebek deteryani olarak baby me nin sivi deterjanini aldim.yumusatici inanilmaz zararli bisey o konuyu nasil haledicem bilmiyrm cevre muhendisi bi arkadsm kesinlikle kullanma diyor

bnm kiz dun gece nerdeyse hic uyumadi cnm bi vurdu uykumdan uyandim snrda dondu durdu
gunduzleri geceye gore daha sakin artik vurunca canimi acitmaya basladi senin haftana gelince daha kuvvetli olcak sanirim

saol cnm madem denedin beğendin bende ondan alıyım
annem eskiden benim çamaşırlarım için beyaz sabunu rendelermiş öyle yıkarmış.. kardeşim ilk dogdugundada hatırlıyorum sabun rendelediğini .. gerçekten yumuşacık yapıyor ben bile şaşırdım ve yumuşatıcıya fln hiç gerek yok mis gibide kokuyo :)

gebze mii..ikinci memleketim ablam en yakın arkadaşım orda, iki yıl da görev yaptım arapçeşme ve beylikbagında..yüzyılda mı yaptın dogumunu anadolu saglıkta mı..?derdin başından aşkın bende neler soruyorum.. Ya memleketime dair izler görünce dayanamıyorum :)

yerim ben o donların sahibisini :)

biz 7 kızkardeşiz daha önce söylemişimdir..bütün kıyafetler beşikler pusetler dolaşıp duruyo kızlar arasında :) ilk sahibi kimdi unutuyoruz bazen :)

bnm kiz dun gece nerdeyse hic uyumadi cnm bi vurdu uykumdan uyandim snrda dondu durdu
gunduzleri geceye gore daha sakin artik vurunca canimi acitmaya basladi senin haftana gelince daha kuvvetli olcak sanirim

Oh iyi bari valla şimdi bu mesajı bile okurken canımı yakarak vurdu.

Sağlıklı olsun da dediğim gibi ben rağzıyım.

Maşallah senin yavrunada.

Ohhh ellerine sağlık afiyet olsun.

Yarında inş. güzel haberlerle dönersin canım.

İyi akşamlar.

Kızlar o ot bende var.annem umreye gitmişti geçen yıl.ve bebek isteyenlerin de içmesi tavsiye edilen bi ot.ama ben haziranda tahlillerime başlayınca etkiler,doğru sonuç vermez diye icmemiştim.tup bebek old. Ve ikiz Dr.um sezaryan diyor.bana gerekmeyecek zaten

ben yatiyorum hep ablamla bi Konuşayım geldiğinde.ben kargolatirim derse 2 ark.paylastirip gondereyim.

Hepimiz sağlık için ugraşiyoruz.inş vaktinde,sağlıkla dogumlarimiz gerçekleşir.

ay ne güzel koklar koklar dururum artık ben onları..
zaten yumuşatıcı önermiyorlar almıcaktım. makina son anda alıyor ya yumuşatıcıyı, ii durulamıyormuş kalıyormuş çamaşırlarda diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…