2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oh iyi bari valla şimdi bu mesajı bile okurken canımı yakarak vurdu.

Sağlıklı olsun da dediğim gibi ben rağzıyım.

Maşallah senin yavrunada.
sizede masallah cnm
yarim saat hissetmiim kurmaya basliyrm kafamda yeterki iyi olsunlarda varsin azcik canimiz yansin

Hafta sonu saatlerde değişiyor, artık hava da geç kararacak.

Akşamları bol bol yürüyüş yaparız.

Dün hava çok güzeldi, kızım ödevlerini bitirince 8 den 9 a kadar kızım ben ve eşim yürüyüş yaptık.

Bugün yağmurlu, yürüyüşte yok.

kocam disardan ne getirirse onu yicez bizde.
ben bu yardimciya yemek yapmayi ogretemicem sanirim 1 haftadr ocak yakmayi yeni ogrendi desem yeridir.bugunde oturduk yerden borek yaptim daha fazla dayanamyip

Ben kızımı servisten almak için hazırlanıyım.

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

Allaha emanet olun.

ayrıntılıda böbrek büyümesi çıkmıştı doktor pek önemli değil takip edilmesi gerek düzelir demişti inşallah öyle olmuştur p.tesi bakılacak
Benim bebegimin bi bobregi tamen gecmis bi bobregi de cok ctok kuculmus insallah seninki de oyle cikar canim hatta doktorym normal ultrason cihazinda gorunmez bile dedi bizim cigaz ayrintili ondab gorunuyor okadar kuculmus dedi.bebisler buyudukce her sey duzeljyor

Evet bir kaç gün kaldı nasipse guzel olacak...rtik yazin geldiğini hissedecegiz , . da bebislerimize iyice yaklaşıyoruz demeekk...
Dün arkadaşım doğum yaptı.. benim de zamanim gelse bir an önce çok özendiiim:)

en mantiklisi nasil olsa utulucez sertligi gecer
Canim bide trt 1 de iyi fikir progrsminda biri demisti ki; lavanta ysginda mikrop barinmazmis oyuzden utunun suyna 3 4 damla lavanta yagi koyun dedi.
Bende bebisin kiyafetlerini utulerken koycam hem mikrop barinmaz hemde sakinlestirir lavanta yagi mantikli gekdi yani bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…