2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu da benden...
Yan taraflariniz gergin ve batiyormu...
Yanlardan geriliyorum kaburgam batiyor sanki...

Kızlar bingo hipoalerjenik kullanmaya karar verdim ben..lavanta yagı için bizim anneler kurulu cevaz vermedi :) ilk aylar zaten burnu tıkanmaya müsait olacak o koku agır gelir dediler..bu deterjan parfümsüz ve kimyasal bileşeni çok az

Kizlar zaten tum gun evde kocaya baktim. O yuzden burda basinizi agrittim cok yazip. Sonra hastanedeydik esim icin. Ve saat oldu 22.

Bense yarin pazar hafta sonu bitti. Sonra pazartesi is var diye salya sumuk agliyorum. Zaten Normal degildim, manyak oldum

Rahimde perde olunca genelde makat gelişli olur bebek dönmez demişti doktorum ama tekrar döner mi bilmiyorum
bence bebekler su donemde cok hareketliler ancak 34.haftadan snr bebek dogum pozisyonu alir diye dusunuyrm bn bilmiyrm belkide yanlis ama su anda yerleri cok genis sag sol her yere oynuyorlar eger farkli bi dururm soz konusu diilse

iyi geceler kızlar biz bugün kontrole gittik benim minik prensesim görmeyeli ne kadar büyümüş maşallah 987 gr olmuş bu kez yüzünü bol bol gösterdi benim kızım bisürü fotoğrafımız bide videomuz oldudoktorumuz herşey yolunda dedi umarım bu şekilde devam eder bizde haberler güzeldi umarım herkes iyidir dönüştede kızıma biraz alışveriş yaptım işte yeni cicilerimiz

Eklentiler

• P_20150328_214337.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 113
  • P_20150328_214357.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 83
  • P_20150328_214420.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 95
  • P_20150328_214439.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 90
Canimmm simdi gördüm mesajını. Nasılsın dun giremedim.Bak simdi merak ettim.Doğum sancısı belirli dakika aralarla gelir canım haberin olsun....

canim oyle vurup gecen bi agri degildi surekli bi agriydi sadece belimden kasiklarima dogru oldugu icin dogummu acaba dedim midemde bulaniyodu.neyseki gecti ama cok korkmusum ben dun sabah 8 de ruyamda agliyomusum esim zor uyandirdi beni hatta uyandiktan sonra bile kendime gelemedim

Canim senle ayni durumdaydim meraklanma
icin rahat olsun. 14 haftaya kadar surdu nerdeyse benim. Hatta tapor aldim calisamadim evde yattim oyle. Ustelik bulantim da coktu benim. Kasik agrimi da usuttugum icin saniyirdum alakasi yokmus tabi ben de biomiyordum

[aldamlam, post: 40207497, member: 628296"]iyi geceler kızlar biz bugün kontrole gittik benim minik prensesim görmeyeli ne kadar büyümüş maşallah 987 gr olmuş bu kez yüzünü bol bol gösterdi benim kızım bisürü fotoğrafımız bide videomuz oldudoktorumuz herşey yolunda dedi umarım bu şekilde devam eder bizde haberler güzeldi umarım herkes iyidir dönüştede kızıma biraz alışveriş yaptım işte yeni cicilerimiz[/QUOTE]

Masallah canim benim ne guzel haberler bunkar mutlu oldum ben de . yeni cicilerini gulerek kullannayi nasip etsin Allah hepsi de cok guzelmis renkkerine bayildimmmm

Masallah canim benim ne guzel haberler bunkar mutlu oldum ben de . yeni cicilerini gulerek kullannayi nasip etsin Allah hepsi de cok guzelmis renkkerine bayildimmmm[/QUOTE]
teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizin olsun amin rabbim inşallah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize

canim boyle kucucuk suluklar var cam.ucu yumusak degil uc tane delik var yeni dogan bebege onunlamu su veriliyo kibacaba

sut arttiran sey
uyku ve huzur
su
boza 2 bardak
malt icecegi
goguse yapilan susam yagi masaji
emzirmeden once gul suyuyla meme ucunu sil
rezene tohumu 1 tatli kasigi
anason 1 tatli kasigi
frenk kimyonu
kimyon az
uzerine kaynar su 4 5 dk dinlendir suz ic
kizlar ender sarac verdi bu tarifi sutun artmasi icin.ozellikle maral icin yazdim ama ekleyemedim.

post: 40206829, member: 630785"]Kizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu da benden...
Yan taraflariniz gergin ve batiyormu...
Yanlardan geriliyorum kaburgam batiyor sanki...[/QUOTE]

Benim ozellikle bazi günler batiyo . yani her gün ayni şiddette olmuyor. Hatta bazen edilemeyecek kadar bayiyo nefesimi kesiyor gibi oluyor. Bir gün sürdüğünü bilirim. Ertesi gün geçti . ama ara sira oluyor. Kontrole gidince doktorma soracagim ama normalmi diye

Ben de yeşil mercimek, maden suyu , bol su, dere otu, taze üzüm sut yapar diye duydum Saracoğlu aciklamstu. Çok güveniyorum kendisine. Dediklerini uygulamaya calisiyorum. Hatta bebeğim için şampuan sabun deterjani sitesinden alacagim. Arkadasim aldi çok memnun

Maşallah canım cicilerini güle güle sağlıkla giysin prenses :)

canim boyle kucucuk suluklar var cam.ucu yumusak degil uc tane delik var yeni dogan bebege onunlamu su veriliyo kibacaba

Onlari ememiyor bebek. O yuzden ayari ve duru yok. Bir anda fazla su gelebilir. Genzine filan kacabilir. .bence normal biberonda dusuk cc ile yada cay kasigi ile yavasca dokmek daha guvenli

Ya bu mobilya bebek odası takımları ne kadar pahalı,sanki senelik ev kirası parası.Büyüyen beşik düşünmüştük ama bir oda takımı 4000-5000 arası diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…