2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
allahallah bide ilk 6 ay anne sütü hariç bişe vermeyin der doktora danışmak gerek bak anneler doktordan iyi biliyo demekki

Bizde de 1 cay kasigi olsa bile verilir su. Hava sartlari cok onemli.
Gerekince mama bile veriliyor su mu verilmeyecek. Gaz onleyici veriliyor.
Ihtiyarlarin mantikli tecrubelerine guvenelim gencler

Olsun annesi.. Büyüyecek o Allah un izni ile..inş bol bol sutumuz oldun ama mamayla büyüyen nice çocuklar var.ogluşunu her gün gormenede izin veriyorlarmis. Bizlerde dua ediyoruz,inş tez vakitte kucağında olucak yavrun

Cok gecmis olsun cnm...
Hasyanede kalirsa sen daha cok yorulursun...
Valla su an dusunecegimiz sensin
Ciksin eve biraz istirahat iyilesir nasilsa

Cok sukur iyiyim ben ama esimin antibiyotik ve penisilina bagisikligi var. Iyilesmiyor enfeksiyonu bir turlu.O kotu oldukca ben uzuluyorum. Evde mizmizlanip durmasi yok Allah tan.

Son düzenleme:
sagol cnm ne kadr uygun almisin:))
bu arada gecms olsn

Evet kampanyalari takip ettim. 70 80 liralik urunler pat diye iniveriyor. Chicconun 5 li takimi 13 liraya dusmustude yetisememistim. Ama artik o kadar takip etmiyorum. Pazardan body topladim. Icinde miniminacik defosu olan organik urunler en fazla 5tl idi.
6 ay sonrasi icin zaranin kazaklarini toplicam. Parayi oraya sakliyorum

Kizlar burada bir arkadas yazmisti bebek deterjani kullanmayacagimm diye onun fikri bana cok mantikli gelmisti bende kullanmayacagim o yuzden. Makinede bebek programi var iki kere de durulattik mi tammamdir :)
Bende kullanmayacagim ,kullanmadım da nitekim bebisimin cicilerini yikadim çünkü...
Bu kadar hassas alıştırmak bence çok yanlış bu yüzden kullanmam yani...
He alerjik bir bünyesi olur durum değişir..ama durup dururken onu o kadar hassas bir bünyede yetiştirmek istemem..:)

Benim sevdicegim yine hasta oldu. Yine acillerde serum bekliyoruz. Bu sefer yatmicam hastanede diye tutturdu.
Geçmiş olsun canım sen de dikkat et kendine.
Eki Görüntüle 1472950 Kizlarrrr ben de bebişimin yikanacaklarini çıkardım, yıkicam bu gece daha nevresimleri falan var yikanacak.cok is var coookkk
oyy maşallah ne çok kıyafeti varmış :) güzel günlerinizde sağlıcakla giyin canım. Sana da kolay gelsin.

MaasAllah oğluna canim..
Uzme kendini gaz başımıza bela olabiliyor..
Rezene rahatlatir umarım seni, bebeğin de en kısa zamanda kilosunu alır İnsaAllaah...

normalde sosyete pazarlari benden sorulur ne zaralar,mangolar topladim zamaninda:)
simdi cikamayinca netten takip etmeye calisiyrm o da denk gelirse iste.zaten cok bisey almicam dogsun kuzum saglikla ana kiz gezcez.cekirdekten yetistircem

Gaye bebeden aldim 70liraydi cok kaliteli guzel

Kızlar bebeğim göğsümün hemen altından hareket ediyor çok ilginç. Daha önce hareketi hep sol aşağıdan hissederdim. Acaba döndü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…