- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.681
Oy oy masaallah kuzuya isir benim yerime ...Yegenim ve ben :))))Eki Görüntüle 1473009
Evet canım heryer oluyo. Yediklerimden kaynaklandığını düşünmüştüm.Oda bi kasılma cesidiymis canim. Her yer semsert oluyor dimi karnının.
allahallah bide ilk 6 ay anne sütü hariç bişe vermeyin der doktora danışmak gerek bak anneler doktordan iyi biliyo demekki
Olsun annesi.. Büyüyecek o Allah un izni ile..inş bol bol sutumuz oldun ama mamayla büyüyen nice çocuklar var.ogluşunu her gün gormenede izin veriyorlarmis. Bizlerde dua ediyoruz,inş tez vakitte kucağında olucak yavrunKızlar oglusumu görmeye gittik,iyi çok şükür... Ama sutum gaz yapmış kesmişler bi sure vitamin verceklermis kilo alsın hem diye.Ben çok gaz sancısı cekiyodum kaç gündür aklimdaydi oglumada geçerse diye,korktugum oldu.Bide gaz yapacak şeyler yemiyorum ve rezene çayı iciyorum hem sut olsun hem gaz yapmasin diye niye boyle oldu anlamadım simdi
Cok gecmis olsun cnm...
Hasyanede kalirsa sen daha cok yorulursun...
Valla su an dusunecegimiz sensin
Ciksin eve biraz istirahat iyilesir nasilsa
sagol cnm ne kadr uygun almisin:))
bu arada gecms olsn
Bende kullanmayacagim ,kullanmadım da nitekim bebisimin cicilerini yikadim çünkü...Kizlar burada bir arkadas yazmisti bebek deterjani kullanmayacagimm diye onun fikri bana cok mantikli gelmisti bende kullanmayacagim o yuzden. Makinede bebek programi var iki kere de durulattik mi tammamdir :)
Cok saol :) Evet haklisin bide tosuncuk var resimde yarim evresini tamamladi teyzesi bi bu kdr daha buyuyecek rabbim izin verirse :))))Oy oy masaallah kuzuya isir benim yerime ...
Olmass annesi eksik yazmissin hani tan ersan
Masaallah ben burdayım diyo resimde...
Geçmiş olsun canım sen de dikkat et kendine.Benim sevdicegim yine hasta oldu. Yine acillerde serum bekliyoruz. Bu sefer yatmicam hastanede diye tutturdu.
oyy maşallah ne çok kıyafeti varmış :) güzel günlerinizde sağlıcakla giyin canım. Sana da kolay gelsin.Eki Görüntüle 1472950 Kizlarrrr ben de bebişimin yikanacaklarini çıkardım, yıkicam bu gecedaha nevresimleri falan var yikanacak.cok is var coookkk
MaasAllah oğluna canim..Kızlar oglusumu görmeye gittik,iyi çok şükür... Ama sutum gaz yapmış kesmişler bi sure vitamin verceklermis kilo alsın hem diye.Ben çok gaz sancısı cekiyodum kaç gündür aklimdaydi oglumada geçerse diye,korktugum oldu.Bide gaz yapacak şeyler yemiyorum ve rezene çayı iciyorum hem sut olsun hem gaz yapmasin diye niye boyle oldu anlamadım simdi
157 cok yuksek degil kida surefe dusurursundoktorum aradı sekerım yuksek cıkmıs 157 mı ne puff bı de dıyetsen yolu gozuktu bana.Bide D vıtamını eksıklıyı varmıs.Doktor gormekten sıkıldım ya sankı
Oy maşallah ne kadar çok cicikleri var,sağlıkla giysin inşallah.Eki Görüntüle 1472950 Kizlarrrr ben de bebişimin yikanacaklarini çıkardım, yıkicam bu gecedaha nevresimleri falan var yikanacak.cok is var coookkk
oyy maşallah ne çok kıyafeti varmış :) güzel günlerinizde sağlıcakla giyin canım. Sana da kolay gelsin.
Teşekkür ederiz teyzeleri..evet biraz abartmisim :)Oy maşallah ne kadar çok cicikleri var,sağlıkla giysin inşallah.
normalde sosyete pazarlari benden sorulur ne zaralar,mangolar topladim zamaninda:)Evet kampanyalari takip ettim. 70 80 liralik urunler pat diye iniveriyor. Chicconun 5 li takimi 13 liraya dusmustude yetisememistim.Ama artik o kadar takip etmiyorum. Pazardan body topladim. Icinde miniminacik defosu olan organik urunler en fazla 5tl idi.
6 ay sonrasi icin zaranin kazaklarini toplicam. Parayi oraya sakliyorum
Bende bebek battaniyelerine bakiodum...Eki Görüntüle 1473064 TEki Görüntüle 1473060 minik tosbagamin battaniyesi ve nevresim takimi karaca home dan aldim ikisi 100tl kizlar
Gaye bebeden aldim 70liraydi cok kaliteli guzelkizlar hastane cikislarinizi ne marka aldiniz malum cikamiyrm netten siparis vericem ne olur olmaz hazir olsun istiyrm
idil baby ninkiler cok hosuma gitti ama fazla pahali uzun sure giyebilecegini bilsem alicamda herkes giyimiyor diyor.boyle sade sirin biseyler istiyrm tavsiyelerinizi bekliyrm
Ozdilege baktim taca baktim yuzde yuz pamuklu olan tek karaca cikti kalitesi de cok cok guzel.Bende bebek battaniyelerine bakiodum...
Karar veremedim buraya yazayim diye bi baktim senin msji gordum...
Evt karaca homu bende cok beğeniyorum cnm
Cok guzel gule gule kullandin bidigin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?