2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

allahallah bide ilk 6 ay anne sütü hariç bişe vermeyin der doktora danışmak gerek bak anneler doktordan iyi biliyo demekki

Çok şükür canım bak hergün bir öncekinden güzel haberlerle geliyorsun.

Daha güzel haberlerinide duymayı istiyoruz.

allahallah bide ilk 6 ay anne sütü hariç bişe vermeyin der doktora danışmak gerek bak anneler doktordan iyi biliyo demekki

Benim kızımın çocuk doktoru da sen minik minik çay kaşığı ile su ver, ihtiyacı varsa zaten içer yoksa red eder ve sen bunu anlarsın demişti.

Özellikle mama takviyesinden sonra mutlaka ver (ağzını çalkalamış olur) demişti ve biz 1 aylıkken hazır suyu kaynatıp vermeye başlamıştık hiç red etmedi kana kana içti.

Tamam canım tarçın deneyim ozaman bi arastirayim başka ne iyi geliyor gaza...
Cnm masaallah geliscek annesi gaz normal...
Midecigi sindirim sistemi anca alisacak
Kimyon gaz icin cok iyi
Her yemegine serp yerken tabagina ama
Biz burda oneride bulunuyoruz ama sen yinede druna sor cnm ona gore kullan...

maral26 canim ben yanlis hatirlamisim
yazdim ama bidaha soylim tarcin degil kimyon o ben bian yanlis hatirlamisim gercekten kusura bakma Allah tan diger arkadaslar yazmis canim

Benim sevdicegim yine hasta oldu. Yine acillerde serum bekliyoruz. Bu sefer yatmicam hastanede diye tutturdu.

Ben

Ebebekten aldigim minibeden marka cok cok guzel cikti. Sonra butikbebeden aldigim suan markasini hatirlamiyorum cokta iyi degildi. Yinede anca 20 gun giyecek diye degistirmedik. Ilk onu giyer kirletir gerekirse atariz dedik. Ikisinide 26tl ye aldik. 10 lu takim.

Benim sevdicegim yine hasta oldu. Yine acillerde serum bekliyoruz. Bu sefer yatmicam hastanede diye tutturdu.
Cok gecmis olsun cnm...
Hasyanede kalirsa sen daha cok yorulursun...
Valla su an dusunecegimiz sensin
Ciksin eve biraz istirahat iyilesir nasilsa

sagol cnm ne kadr uygun almisin:))
bu arada gecms olsn

Teşekkürler canımm:)

anladım canım sen bi sor doktoruna da ne dicek bakalım beni de bilgilendirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…