- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.961
Ters miiiya korkuyorum benim gibi ters doğcak diyebelli olmaz valla bu deli kızın işi
Gunaydin canimm nerelerdesin bakim senn:))Günaaayyydınnnnn :)))
Haftasonu kocis evde ya cok fazla giremiyorum canım :) bir de benim kocis profilimi bastı yazdıklarımı okudu haftasonu tripli gecti neyse ki dün düzeldi :)Gunaydin canimm nerelerdesin bakim senn:))
benden sana tavsiye bir beden büyük falan alma çünkü normal doğum yapınca 12 kilom gitmişti şimdikine uygun al ben öyle yapmıştım çok da rahat oldu hala kullanıyorumValla ben de gecelik konusunda öyle düşünüyorum. önden düğmeli bol pijama alıcam sanırım. lohusa geceliğini bikaç gün kullanırım çünkü.. şık bi iki tane takım almak daha mantıklı. bi beden büyüğü olsun. zaten daha kilo alıcaz ya, hemen de gitmicek kilolar. yaz boyu kullanırız işte.
amanınn kötü olmuşşş :))) bnm kocamda okumaz umarımm :))))Haftasonu kocis evde ya cok fazla giremiyorum canım :) bir de benim kocis profilimi bastı yazdıklarımı okudu haftasonu tripli gecti neyse ki dün düzeldi :)
Evet kötü oldu birazcık :)))amanınn kötü olmuşşş :))) bnm kocamda okumaz umarımm :))))
Anammn!!!Haftasonu kocis evde ya cok fazla giremiyorum canım :) bir de benim kocis profilimi bastı yazdıklarımı okudu haftasonu tripli gecti neyse ki dün düzeldi :)
tatlıyı ben yaptım onlaraben dün akşamüstü sütlü tatlı yaptım amaakşam yemeyeyim dedim, en iyisi öğle yemeğinden sonra yemek afiyet olsun herkese, hafız ablaların da ellerine kollarına sağlık
uyurken korkuyorsan canım yatmadan önce ayetel kürsi nas felak surelerini okuyup avucunun içine üfleyip bedenini sıvazlayarak yat..peygamber efendimizin bir uygulaması bu..Kabus dolu bir gecenin sabahindan gunaydin.
Nefret ediyorum ruhani seyleri ruyamda gormekten . Korkumdan ruyamda dua etmeye basladim. Yanima gelmis o oyle okunmuyor diye o da dua edip karistirdi duami.
Bir uyandim kalbim ayri oglum ayri atiyor.o da korkmus.
Yanimizda tasiyacagimiz bir dua, cevsen var mi hafiz dostlarim.
Heheh aynen canimm :)Anammn!!!
Bak sen kocanin yaptigina:))
Neyseki duzeltmissiniz cancazimm:))))
Aramiza hosgeldiiinnGünaydın annisler ilk defa bu kadar çabuk uyandım gece de uyumadim doğru düzgün. Acaba uykusuz günler başladı mi
ah bu testler ultrasonlar hepsı bı tuzak geliyor bana,bı daha hamıle kalırsam kesın hormony testı yaptırırım ,bı de detaylı ultrason.Hepımız burda bı seylerle karsılastık,kıst soylendı,down sendromu koyuldu,benımkıne bıle ntd omurılıyı acık,beyın acık kapanmamıs dendı.Cok sukur hepsı gectı suan,ama nasıl stres yasıyor insan ,ben 10 gun yemeden ıcmeden kesıldım.Insallah sen de sonuclarını alınca bosuna uzuldugunu goreceksın bak
Dualarım seninle canım güzel haberlerle musmutlu don inşallah emi...Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...
Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
Bende cookktann basladi canim cok ediyorum sabahi gunduz de uyuyamiyorum artik baya baya hazirlik yapiyoruz uykusuzlugaGünaydın annisler ilk defa bu kadar çabuk uyandım gece de uyumadim doğru düzgün. Acaba uykusuz günler başladı mi
yeşil anne diye bir marka var cnm, incele istersen,yada en iyisi kendi deterjanını kendin yapmak ..bnde deterjana karar veremedimorganik doğal bir çözüm yok mu acaba?
ayyy çok fena..benimki sadece sizi takip ettiğimi sanıyor, üye olduğumu bilmiyor...yakalarsa fena, adamla ilgili herşeyi anlattım burda :))Haftasonu kocis evde ya cok fazla giremiyorum canım :) bir de benim kocis profilimi bastı yazdıklarımı okudu haftasonu tripli gecti neyse ki dün düzeldi :)
canım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun biraz erken gelmeyi tercih etmiş, şimdi nasıl durumu, sen nasılsın...Dualarım seninle canım güzel haberlerle musmutlu don inşallah emi...
kanı ne için vereceksin? şeker yüklemesi falan mı?
Kabus dolu bir gecenin sabahindan gunaydin.
Nefret ediyorum ruhani seyleri ruyamda gormekten . Korkumdan ruyamda dua etmeye basladim. Yanima gelmis o oyle okunmuyor diye o da dua edip karistirdi duami.
Bir uyandim kalbim ayri oglum ayri atiyor.o da korkmus.
Yanimizda tasiyacagimiz bir dua, cevsen var mi hafiz dostlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?