2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kabus dolu bir gecenin sabahindan gunaydin.
Nefret ediyorum ruhani seyleri ruyamda gormekten . Korkumdan ruyamda dua etmeye basladim. Yanima gelmis o oyle okunmuyor diye o da dua edip karistirdi duami.
Bir uyandim kalbim ayri oglum ayri atiyor.o da korkmus.

Yanimizda tasiyacagimiz bir dua, cevsen var mi hafiz dostlarim.

benden sana tavsiye bir beden büyük falan alma çünkü normal doğum yapınca 12 kilom gitmişti şimdikine uygun al ben öyle yapmıştım çok da rahat oldu hala kullanıyorum

ben dün akşamüstü sütlü tatlı yaptım ama akşam yemeyeyim dedim, en iyisi öğle yemeğinden sonra yemek afiyet olsun herkese, hafız ablaların da ellerine kollarına sağlık
tatlıyı ben yaptım onlara

uyurken korkuyorsan canım yatmadan önce ayetel kürsi nas felak surelerini okuyup avucunun içine üfleyip bedenini sıvazlayarak yat..peygamber efendimizin bir uygulaması bu..

"Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselam) yatağına girdiği zaman, Muavvizateyn'i ( felak ve nas sureleri) ve kulhüvallabu ahad'i okur ellerine üfleyip ellerini yüzüne ve vücuduna sürer ve bunu üç kere tekrar ederdi. Hastalandığı zaman aynı şeyi kendisine yapmamı isterdi."(Buharî, Fedâilu'l-Kur'ân 14, Tıbb 39, Da'avât 12; Müslim, Selâm 50; Muvattâ, Ayn 5; Tirmizî, Da'avât 21; Ebu Dâvud, Tıbb 19.)

teşekkürler canım,
atlattığınıza çok sevindim
doktorlar için kötü birşeyler söylemek, aldıralım demek çok basit geliyor, ama içinde bir can taşıyan anne için durum hiç o kadar basit değil, hep derler ya yaşamayan bilemez, hakikaten anneliği anlatması imkansız..
çok şanslıyız aslında, Allah bize nasip ettiği bu minik canları zamanında vede sap sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip eder inşallah

Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...

Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
Dualarım seninle canım güzel haberlerle musmutlu don inşallah emi...

bnde deterjana karar veremedim organik doğal bir çözüm yok mu acaba?
yeşil anne diye bir marka var cnm, incele istersen,yada en iyisi kendi deterjanını kendin yapmak ..

Haftasonu kocis evde ya cok fazla giremiyorum canım :) bir de benim kocis profilimi bastı yazdıklarımı okudu haftasonu tripli gecti neyse ki dün düzeldi :)
ayyy çok fena..benimki sadece sizi takip ettiğimi sanıyor, üye olduğumu bilmiyor...yakalarsa fena, adamla ilgili herşeyi anlattım burda :))

Dualarım seninle canım güzel haberlerle musmutlu don inşallah emi...
canım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun biraz erken gelmeyi tercih etmiş, şimdi nasıl durumu, sen nasılsın...

tatlım o zaman hangi deterjanı kullancaz valla bakıyorum sabun tozu olarak bi dalan roxy, hacı şakir bi de dalin var hangisini alsam acaba
o yazıyı bende doğum yapınca paylaşcam faceden insanlar belki biraz duyarlı davranırlar hamileyken bile misafirliğe gelmekten çekinmediler doğum yapınca ne olur düşünemiyorum artık...[/QUOTE]
baldamlam cnm roxy ve hacı şakir alma, ben inceledim içeriklerini, en masumu dalin görünüyor.. bir de sadece migroslarda satılan frosch marka var, onu da tavsiye ederim, hem bebek hem de kendin için, ürünleri güzel..ben onu kullanıyorum normalde...

kanı ne için vereceksin? şeker yüklemesi falan mı?

vitaminlere bakayım diye. çarşamba günü dr a gideceğim sorarım.

enem çocuk şu an içimdeki hareketi yapıyo sanırım

hormonel ya bu dönemde ben de rüyalara doymuyorum.

ama daralınca cevşen açıp dinliyorum çok iyi geliyor daralmama.

evde otur otur da tv ye sardım. bi kaç gündür sade dini program açıp reklamlardan dizilerden programlardan uzaklaşmaya çalışıyorum. çocuk doğmadan tv bağımlısı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…