2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Doktor seçimi zor iş gerçekten. Doktor konusunda tavsiye alarak git bence. Ben 6+6 da gittim ve kalp atışlarını gördüm. Başlangıçta yapılması gereken testler var onları yaptırdım. 10. haftada tekrar çağırdı doktorum. Birkaç arkadaşı da benim gibi 10. hafta çağırmış doktorları. 12. haftada ikili test var birde canım:)

Bebeğine kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin. Bir an önce sağlıcakla kavuşurlar inşallah bebeklerine. Kanaması olan ve mide bulantısı olan arkadaşlara geçmiş olsun. Tez zamanda geçer inşallah. Çok şükür bende ikisi de yok ama ara ara kanama olacak mı diye kontrol ediyorum Strese girip bebeğime zarar vermek istemiyorum ama 3 aylık olana kadar sanırım geçmeyecek korkularım

Canım bulantilar geçer inş 1-2haftaya..minik zeytinlerimi gördüm güp güp sesleriyle..bu günümüze çok şükür. O stres yapmamamiz için rahatlatiyor..inş sağlıkla kucaklarimiza alalım

Canim senin ikizmiydi nasil ve kacinci haftada ogrendiniz ilk testlerdemi yoksa ultrasondami

Bebeğini kaybeden annelere Rabbimden sabır diliyorum en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah m inşallah...

3. Cüz boşsa yaz beni cnm inşaallah...
Doluysa sonraki olur
Yaz bir yere farketmez

canım 5., 6., 7. cüzleri alabilirim. birini annem okur birinide bir arkadaşım okumak istedi.

canım eğer bir sıkıntın yoksa bir iki haftaya git bence ben 2. doktora gittim bile içime sindi gibi.

çok haklısın canım doktorda öyle dedi haftaya göremesek bile problem değil geç döllenmede olabilir sata göre net bir tarih olması mümkün değilmiş.

Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum herşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor

Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum herşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Siirieyvancim 3. Cuzu ben istemistim miractan once arkadaslar benim alintili iletilerim gozukmuo ya gercekten kendiki gorunmez gibi hissetmeye basladim cunku bir kac arkadasa da alintili ileti yazdim cvp gelmedi gozukmuonu benim iletilerim yoksa krndi kendimemi yaziom yaaa

Arkadaslar benim alintiki iletilerim gozukmuo sanirim ben bir kac arkadasa yazdim cvp gelmedi kendimii kotu hissettimki hele bu hamilelikte aglagin teki oldum neyse burdan bir kere daha yazayim #sirrieyvan arkadasim ben miractan once 3. Cuzu istemistim ama ileti gelmedi sanirim ama farketmez listelenmis zaten ondeki bos olan cuzuaalabilirim beni listeye eklersin bakatim hangi cuz die

Sımdı sıze bı umut bısey sorcam cuma gunu bebegıme gelısmedıhını soyledıler ve ptesı tekrar gel bakalım alalım dedıler soyle bı sorum var adetımden bı hafta sonra kan testınde 135 cıkmıstı yanı ı daha yenı dedıler sonra bı hafta sonra 6+2 yken doktora gıttım 4+6 dedı doktorum usg ye gore. bı hafta sonra gıttım kalp atısını duymadı bı hafta sonra gel dedı bu cuma gıttım duyulmadı ve gelısmemıs dedı.gec dollenme olmus olabılır mı yanı zaten yaklasık ıkı hafta gerıden gelıodu bebebgım bu yuzden duyulmamıs olabılır mı ptesı ıcın umutlanıyorum belkı duyulur dıye olur mu kı bu ıkıncı ve ben buna cok uzuluyorum

Tabiki hersey allah in taktiri ilahisi ama bu desigin benim basima geldi bastaki sayfalarda yazmistim 5+1 krn ne kese gozuktu nede hic bit şey duaun birde alttan bakikdi dr de dediki senin hamileligin mucize okur sonra pazartesidebde kendi dr de kontrolum vardi ama cuma gunu özel dr bir kan testi yapalim hersey onda cikar dedi ama.ümitlenme dedi neyse pazartesi aradi degerin 315 dedi haftaya bakalim desi neyse o gun de kendi dr de vardi ama gidemedim oğlum kaza geçirdi ve saliya gitmek zorunda kaldim ki ben hic birsey gormucrm dir hazirlamisken kendimi birde ne goreyim kese 10 mm olmus ve igne ucu kadar bebim orda bana bakio ;-) kalp atisinida bir hafta sonra dedi onuda bir bucuk hafta sonra gotdum ama soyke bisi var brn iki cocugumunda baktim ultrsal fotolarina oglumu ilk 6 hafta kizimida 6 bucuk haftalik yani benimkiler aakinda hep gec dollenme kizim iki hafta grri oglumda bir hafta geriden gelmis gununden bu bebegimde 1 hafta geriden gelio yani cnm rabbim o cani dunyaya getirecekse her sekilde oluo dusun 4 gun once hic bir sey yoktu dr hamileyaen mucize olur drdiki onuda cok agladigim icin moral vermek adina ama gerçekten benim mucizem benibirakmadi InsaAllah seninde mucizen olur tabiki ayni durumda hissitologunda rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin

Bu arda kizlar e gebelik die bir site var hafta hafta gebeligi ve neler yapmamiz neler yemeiz gerektigini yazio ben orda 9 . Haftada soyke bisi bukdum ahududu cayi migde bulantisina cok iyi geliomus ama gunde iki bardagi gecmicekmis hele sabah icildiginde cok yarari varmış ben ilk defa duydum denedim ve yararini gordum en azindan rahat bir yemek yedim ve suana kadar da iyiyim cunju yemek yedijten sobra asiri migde bulantisi oluodu alinti da yaptim sizin icin nasil yapılacağınin da tarifi var bir bakin isterseniz

Canım inan görünmüyordu mesajın... seni 7 ye yazayım mı , yoksa illa 3 mü olmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…