- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.201
Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Doktor seçimi zor iş gerçekten. Doktor konusunda tavsiye alarak git bence. Ben 6+6 da gittim ve kalp atışlarını gördüm. Başlangıçta yapılması gereken testler var onları yaptırdım. 10. haftada tekrar çağırdı doktorum. Birkaç arkadaşı da benim gibi 10. hafta çağırmış doktorları. 12. haftada ikili test var birde canım:)Bana akil verin lutfen.. Dogru dhzgun bir doktora gidemedik daha. 7 haftadayiz cok sukur. Dun okmeydani egt arstrmada doktor kalp atislarinin duyuldugunu ama bizim duymayacagimizi aletin o kadar gelismis olmadigini vs soyledi. Her neyse bu onemli degil. Aklimdaki sorularin hicbirini soramadim bile. Simdi bi ozel hastane bakiniyorum. Gereksi yere ikide bir de doktora gitmek istemiyotum. Kacinci haftda gidersem isabetli olur siZce?
Allahim beni dogru duzgun bi doktorla karsilastirsin :/
Canım bulantilar geçer inş 1-2haftaya..minik zeytinlerimi gördüm güp güp sesleriyle..bu günümüze çok şükür. O stres yapmamamiz için rahatlatiyor..inş sağlıkla kucaklarimiza alalım
Profil fotoğrafından anlaşılıyor zaten canımKullanici adimi degistirdim annisler, eski kullanici adim denizyildizi2014 yeni biri sanilmasin die belirtmek istedim
He evet unutmusum canim dogru soyluyosun illa biseyi atliom cok dikkatsizimProfil fotoğrafından anlaşılıyor zaten canım
3. Cüz boşsa yaz beni cnm inşaallah...Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
canım 5., 6., 7. cüzleri alabilirim. birini annem okur birinide bir arkadaşım okumak istedi.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
2.Cüz: G gznn
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
canım eğer bir sıkıntın yoksa bir iki haftaya git bence ben 2. doktora gittim bile içime sindi gibi.Bana akil verin lutfen.. Dogru dhzgun bir doktora gidemedik daha. 7 haftadayiz cok sukur. Dun okmeydani egt arstrmada doktor kalp atislarinin duyuldugunu ama bizim duymayacagimizi aletin o kadar gelismis olmadigini vs soyledi. Her neyse bu onemli degil. Aklimdaki sorularin hicbirini soramadim bile. Simdi bi ozel hastane bakiniyorum. Gereksiz yere ikide bir de doktora gitmek istemiyorum. Kacinci haftda gidersem isabetli olur siZce?
Allahim beni dogru duzgun bi doktorla karsilastirsin :/
çok haklısın canım doktorda öyle dedi haftaya göremesek bile problem değil geç döllenmede olabilir sata göre net bir tarih olması mümkün değilmiş.hiç aklına kötü şeyler getirme o kadar değişkenlik gösteriyor ki kişiden kişiye 9.haftaya kadar bile görünmediği oluyormuş.kese sağlıklıysa şekli vs bozuk değilse bebiş de gösterecek kendini elbet canım
merhaba arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. çok şükür bu ay yine hamileyim, sat e göre 6 hafta 2 günlük hamileyim, adetim 4 gün geçince doktora gittim keseyi gördük küçücük de olsa, 7. haftada da kalp atışı için çağırdı doktorum. inşallah rabbim bu sefer nasip eder, lütfen dua edinbu arada listeye beni de eklermisiniz? tahmini doğum tarihi 25-06-2015 görünüyor :)[/QUOTE
canım aklına kötüyü getirme hiç inşallah iyi olacak bu sefer
sorma tatlımya nasıl mutlu oldum anlatamam ister istemez tedirgin oluyordum ya yapışıksa diyeGozun aydin cnm InsaAllahbir cok güzel haberlerinide alırsın cnm
Gözün aydin olaun cnm yerinide değiştirmiş InsaAllah haftaya da pit pit lari duyarsin nice guzel haberlere
Siirieyvancim 3. Cuzu ben istemistim miractan once arkadaslar benim alintili iletilerim gozukmuo ya gercekten kendiki gorunmez gibi hissetmeye basladim cunku bir kac arkadasa da alintili ileti yazdim cvp gelmedi gozukmuonu benim iletilerim yoksa krndi kendimemi yaziom yaaaArkadaşlarbenim dlurruuuuuu !!!
Öpüyorum güzel anneleri
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
2.Cüz: G gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Sımdı sıze bı umut bısey sorcam cuma gunu bebegıme gelısmedıhını soyledıler ve ptesı tekrar gel bakalım alalım dedıler soyle bı sorum var adetımden bı hafta sonra kan testınde 135 cıkmıstı yanı ı daha yenı dedıler sonra bı hafta sonra 6+2 yken doktora gıttım 4+6 dedı doktorum usg ye gore. bı hafta sonra gıttım kalp atısını duymadı bı hafta sonra gel dedı bu cuma gıttım duyulmadı ve gelısmemıs dedı.gec dollenme olmus olabılır mı yanı zaten yaklasık ıkı hafta gerıden gelıodu bebebgım bu yuzden duyulmamıs olabılır mı ptesı ıcın umutlanıyorum belkı duyulur dıye olur mu kı bu ıkıncı ve ben buna cok uzuluyorum
Canım inan görünmüyordu mesajın... seni 7 ye yazayım mı , yoksa illa 3 mü olmalı ?Siirieyvancim 3. Cuzu ben istemistim miractan once arkadaslar benim alintili iletilerim gozukmuo ya gercekten kendiki gorunmez gibi hissetmeye basladim cunku bir kac arkadasa da alintili ileti yazdim cvp gelmedi gozukmuonu benim iletilerim yoksa krndi kendimemi yaziom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?