- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.221
İnan umut var bence.. Geç döllenmeye benziyor... ama yine de kendini kaptırma sonradan daha çok üzülmemek için fakat bence beklemende yarar var.. çünkü bizim bir arkadaşın da kalp atışı duyulmamış kürtaj demişlerdi.. 8.haftaya kadar bekledi sonra göründü miniğin kalp atışları... daha yeni yaşandı bu olay...Sımdı sıze bı umut bısey sorcam cuma gunu bebegıme gelısmedıhını soyledıler ve ptesı tekrar gel bakalım alalım dedıler soyle bı sorum var adetımden bı hafta sonra kan testınde 135 cıkmıstı yanı ı daha yenı dedıler sonra bı hafta sonra 6+2 yken doktora gıttım 4+6 dedı doktorum usg ye gore. bı hafta sonra gıttım kalp atısını duymadı bı hafta sonra gel dedı bu cuma gıttım duyulmadı ve gelısmemıs dedı.gec dollenme olmus olabılır mı yanı zaten yaklasık ıkı hafta gerıden gelıodu bebebgım bu yuzden duyulmamıs olabılır mı ptesı ıcın umutlanıyorum belkı duyulur dıye olur mu kı bu ıkıncı ve ben buna cok uzuluyorum
Kıyamam canım yaa , ağlama üzülme böyle bir şeye..ben özellikle bakmıştım sıraya göre... sana 7 yi veriyorumm...Arkadaslar benim alintiki iletilerim gozukmuo sanirim ben bir kac arkadasa yazdim cvp gelmedi kendimii kotu hissettimki hele bu hamilelikte aglagin teki oldum neyse burdan bir kere daha yazayim #sirrieyvan arkadasim ben miractan once 3. Cuzu istemistim ama ileti gelmedi sanirim ama farketmez listelenmis zaten ondeki bos olan cuzuaalabilirim beni listeye eklersin bakatim hangi cuz die
Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorumherşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor
Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorumherşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor
Canım inan görünmüyordu mesajın... seni 7 ye yazayım mı , yoksa illa 3 mü olmalı ?
Canım inan görünmüyordu mesajın... seni 7 ye yazayım mı , yoksa illa 3 mü olmalı ?
Kıyamam canım yaa , ağlama üzülme böyle bir şeye..ben özellikle bakmıştım sıraya göre... sana 7 yi veriyorumm...
Cnm aglama bak aglarimSiirieyvancim 3. Cuzu ben istemistim miractan once arkadaslar benim alintili iletilerim gozukmuo ya gercekten kendiki gorunmez gibi hissetmeye basladim cunku bir kac arkadasa da alintili ileti yazdim cvp gelmedi gozukmuonu benim iletilerim yoksa krndi kendimemi yaziom yaaa
ben buna inanmıyorum bebeğin sağlık göstergesi bulantı olamaz hiç bulanmayan gününü çok güzel geçiren annelerin bebekleri sağlıksız mı oluyor hayır bu sadece vucüdün bu hormonu kabullenmesiyle alakalı başkada nedeni yok bulanmayanlar merak etmeyin allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy ya cildiricam bu iletine cvp vermek icin rahat 10 dk dir ugrasiom reklama girio site kapanio baska siteye girio offf ya sanirim telime virus girdi zaten su reklamlara uyuz oldum ya ben cvp laya basiom o reklama girio 1 saniyelim ilk dk lari buluo neyse onmeli deil cnm 7. Cuz tamamdir allah kabuk etsin InsaAllah
Evet cnm bisey yazdiktan sonra ilerleme asamasinda sayfada reklam kalio sadece reklam olan bombos bi sayfa cikio sayfayi yenile yapiyorum o zmn bu sayfaya donuyor bide eskiden android telefonda kadinlar kulubu sayfasinin uygulamasi vardi baya iyiydi kullanisliydi en azindan birisi yazdigina cevap yazinca bildirim felan geliyordu ama uygulamayi kaldirdi adminler
Cnm aglama bak aglarim
Sanki senden farklimiyiz...
Her an herseye gozlerim dolabiliyor...
SirriEyvan bacimiza soyle cnm 3 u al tmm mi... icim rahat etmez benim....
Kalan cüzü en son alirim ben
Bikac gündür sitedeki reklamlardan mi ne delioldum bende ...
Cepten giriyorum her tıklamamda reklam aciliyor kasiyor sayfalar...
Sabir diye diye yazmaya calisiyorum...
Kendine cok cici bak güzel anne
Arkadaşlar bişey sorcam 8+0da doktora gittim dün ama ultrasonda 7+4 çıkıyor neden olabilir sizce 3 gün geriden geliyoruz sanırım, merak ettim bilgisi olan var mi?
Birde başka bir topikte okumuştum bu haftalarda bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek olabilirmiş çoğu kişide de tutmuş benimki resmen sağa yapisik
Birde canim onu bende duymustum benimkide solda erkek olacagini dusunurken 3 kiz kardesiz annem demezmi ucunuzunde kesesi soldaydi die bu durumda bu teoride yatti baska teoriler arayacagim :)Arkadaşlar bişey sorcam 8+0da doktora gittim dün ama ultrasonda 7+4 çıkıyor neden olabilir sizce 3 gün geriden geliyoruz sanırım, merak ettim bilgisi olan var mi?
Birde başka bir topikte okumuştum bu haftalarda bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek olabilirmiş çoğu kişide de tutmuş benimki resmen sağa yapisik
Canım bilgim sınırlı ama bana istediğini verebilirsin bende inşallah yapabilirimArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 ,mecik ,@nahdax ,@gulsah1489 ,@Gamze0634 , mirac75 ,@Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: @gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Ay çok teşekkürler içim rahatladı evet adetim 30 günde hatta 31 günde bir şimdi 28 güne göre hesaplanır ise bu mantık çok doğru teşekkür ederim. ..Canim benimkide 3gun onceden geliyormus tamamen dollenmeyle alakali mesela sen adetten 1 hafta sonra hamile kalmissindir ben 2hafta sonra birde benim adet dongum 25gunde bir belki senin 30gunde birdir bu durumda yumurtalarimizin catlama tarihleride farkli oluyor yani benim son adet tarihim 30agustos ama bende ayni tarih olanla ayni tarihte dogurmicam dollenme tarihine yani tam net hamile kaldigin tarihe gore bebek gelisimi basliyor ama doktorlar son adet tarihini baz aldiklari icin mecburen net tarihler ultrasonda belli oluyor zamanla mesela ben adet tarihime gore dogum tarihim 6 haziran oluyordu ultrasona gore suanda 3 haziran ama kesinlikle bebekle ilgili bi sorun degil tamamen herkesin iliski, adet ve dollenme tarihi farkli oldugundan kaynaklanan bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?