2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnan umut var bence.. Geç döllenmeye benziyor... ama yine de kendini kaptırma sonradan daha çok üzülmemek için fakat bence beklemende yarar var.. çünkü bizim bir arkadaşın da kalp atışı duyulmamış kürtaj demişlerdi.. 8.haftaya kadar bekledi sonra göründü miniğin kalp atışları... daha yeni yaşandı bu olay...

Kıyamam canım yaa , ağlama üzülme böyle bir şeye..ben özellikle bakmıştım sıraya göre... sana 7 yi veriyorumm...

Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum herşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor

Arkadasim bilmiorum benim alintili iletim sanirim gozukmuo ama yinede yazayim belk i okur bubsefer ben hemen yukardada belirttigim gibi bu sitede ilk defa okudum ve denedim ahududu cayi cok iyi geliomus sabahleyin ben denedim hamd olsun iyiyim suan ama fazla olmucak ssanada resmi iletiyim ordan oku istersen tarifide var rabbim sifa versin

Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum herşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor

Arkadasim bilmiorum benim alintili iletim sanirim gozukmuo ama yinede yazayim belki okur bubsefer ben hemen yukardada belirttigim gibi bu sitede ilk defa okudum ve denedim ahududu cayi cok iyi geliomus sabahleyin ben denedim hamd olsun iyiyim suan ama fazla olmucak ssanada resmi iletiyim ordan oku istersen tarifide var rabbim sifa versin

Bu arda kizlar e gebelik die bir site var hafta hafta gebeligi ve neler yapmamiz neler yemeiz gerektigini yazio ben orda 9 . Haftada soyke bisi bukdum ahududu cayi migde bulantisina cok iyi geliomus ama gunde iki bardagi gecmicekmis hele sabah icildiginde cok yarari varmış ben ilk defa duydum denedim ve yararini gordum en azindan rahat bir yemek yedim ve suana kadar da iyiyim cunju yemek yedijten sobra asiri migde bulantisi oluodu alinti da yaptim sizin icin nasil yapılacağınin da tarifi var bir bakin isterseniz
Canım inan görünmüyordu mesajın... seni 7 ye yazayım mı , yoksa illa 3 mü olmalı ?

Canım inan görünmüyordu mesajın... seni 7 ye yazayım mı , yoksa illa 3 mü olmalı ?

Dogrudur canim cunku bende fark ediorum bir tesrt lik oldugunu o kdar alinti yapiom cvp yok birde zaten bir yazi yaziom gonderne kadar kirk yere girio baska baska sayfalar bu isten sikayetciyim aurekli sayfanin reklamlarina girio yazim sikinio vs vs bir suru sey yok sorun deil7.cuz olur
c

Kıyamam canım yaa , ağlama üzülme böyle bir şeye..ben özellikle bakmıştım sıraya göre... sana 7 yi veriyorumm...

Ayy ya cildiricam bu iletine cvp vermek icin rahat 10 dk dir ugrasiom reklama girio site kapanio baska siteye girio offf ya sanirim telime virus girdi zaten su reklamlara uyuz oldum ya ben cvp laya basiom o reklama girio 1 saniyelim ilk dk lari buluo neyse onmeli deil cnm 7. Cuz tamamdir allah kabuk etsin InsaAllah

Ayyy karma karisik olmus yazdıklarım yaa neyse InsaAllah anlasilmistir yada iletiler gozukuodur

Cnm aglama bak aglarim
Sanki senden farklimiyiz...
Her an herseye gozlerim dolabiliyor...
SirriEyvan bacimiza soyle cnm 3 u al tmm mi... icim rahat etmez benim....
Kalan cüzü en son alirim ben

Bikac gündür sitedeki reklamlardan mi ne delioldum bende ...
Cepten giriyorum her tıklamamda reklam aciliyor kasiyor sayfalar...
Sabir diye diye yazmaya calisiyorum...
Kendine cok cici bak güzel anne

Bulantilarin bebegin sagligiyla alakasi yok bence.annenin bunyesiyle alakali.benim ilk bebegimde de bulantim olmadi hic.bu sefer de olmuyor cok sukur :)

Evet cnm bisey yazdiktan sonra ilerleme asamasinda sayfada reklam kalio sadece reklam olan bombos bi sayfa cikio sayfayi yenile yapiyorum o zmn bu sayfaya donuyor bide eskiden android telefonda kadinlar kulubu sayfasinin uygulamasi vardi baya iyiydi kullanisliydi en azindan birisi yazdigina cevap yazinca bildirim felan geliyordu ama uygulamayi kaldirdi adminler

Ewet haklisim onceki program cok guzeldi bende memnundum bunda surekkireklama ok siteninde para kazanmasi gerekio vs vs ama ya ne bilim sürekli reklam girmesi can slklo neysem yapacak bisi yok sanirim blkana kadar dewam artik oda nereye kadarsa

Yok oylesey olurmu mirac cim ben iletilerimin gozukmemesinden yakindim yoksa cuzle alakasi yok ha 3 ha 7 sorun yok yani de bir kactir iletilerim gorunmeyince ona sinirlerim bozuldu yoksa ne seninle nede baska bir arkadasa deildi sitemim eger yanlis anlasildiysa kusura bakmayin ama gercekten icine ferah tut 3. Senin 7 benim

Arkadaşlar bişey sorcam 8+0da doktora gittim dün ama ultrasonda 7+4 çıkıyor neden olabilir sizce 3 gün geriden geliyoruz sanırım, merak ettim bilgisi olan var mi?
Birde başka bir topikte okumuştum bu haftalarda bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek olabilirmiş çoğu kişide de tutmuş benimki resmen sağa yapisik

6 hafta 5 günlük hamileyim. bugun doktorumdan idrar tahlili sonuclarimizi aldik. az miktarda bakteri hücresi goruldugunu ifade etti. antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi. ilac molcef plus 400/125 mg. ilaci aldım fakat prospektusunde hamilelikte kullanımı ile ilgili yeterince çalışma olmadigi yaziyor. eczaci da kullanımın gunluk 1 tablet oldugunu söyledi. ancak doktor 12 saatte bir alacaksin dedi. cok tedirgin olduk. bu ilaci hamileyken kullanan var mi

Canim benimkide 3gun onceden geliyormus tamamen dollenmeyle alakali mesela sen adetten 1 hafta sonra hamile kalmissindir ben 2hafta sonra birde benim adet dongum 25gunde bir belki senin 30gunde birdir bu durumda yumurtalarimizin catlama tarihleride farkli oluyor yani benim son adet tarihim 30agustos ama bende ayni tarih olanla ayni tarihte dogurmicam dollenme tarihine yani tam net hamile kaldigin tarihe gore bebek gelisimi basliyor ama doktorlar son adet tarihini baz aldiklari icin mecburen net tarihler ultrasonda belli oluyor zamanla mesela ben adet tarihime gore dogum tarihim 6 haziran oluyordu ultrasona gore suanda 3 haziran ama kesinlikle bebekle ilgili bi sorun degil tamamen herkesin iliski, adet ve dollenme tarihi farkli oldugundan kaynaklanan bi durum

Birde canim onu bende duymustum benimkide solda erkek olacagini dusunurken 3 kiz kardesiz annem demezmi ucunuzunde kesesi soldaydi die bu durumda bu teoride yatti baska teoriler arayacagim :)

Canım bilgim sınırlı ama bana istediğini verebilirsin bende inşallah yapabilirim

Ay çok teşekkürler içim rahatladı evet adetim 30 günde hatta 31 günde bir şimdi 28 güne göre hesaplanır ise bu mantık çok doğru teşekkür ederim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…