2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bence kafana takma bu tür durumlar olabiliyor. Kadınlar her zaman mükemmel bir şekilde adetin 14. günü yumurtlamaya biliyor. Geç döllenme olmuştur muhtemelen. İkinci soruna gelince bu tür şeyler saçma geliyor bana. Öyle olsa doktor şu ihtimal var demez mi?

Birde canim onu bende duymustum benimkide solda erkek olacagini dusunurken 3 kiz kardesiz annem demezmi ucunuzunde kesesi soldaydi die bu durumda bu teoride yatti baska teoriler arayacagim :)

Hımm başka teorilere o zaman:) valla ilkinde bu kadar merak etmemistim nedense bunda bir merak hayırlısı önce sağlıklı olsunlar.

hamileyken antibiyotik kullanan çok duydum doktorlar kar zarar hesabı yapıyorlar hangisi daha çok zarar verir ise bebeğe ve sana onun tedavisi önemli bir tane daha doktora git için rahat eder belki.

Ay çok teşekkürler içim rahatladı evet adetim 30 günde hatta 31 günde bir şimdi 28 güne göre hesaplanır ise bu mantık çok doğru teşekkür ederim. ..
Evet canim birde mesela herkes 4.haftada ogrenir hamile oldugunu ben 3hafta 4gun deyken ogrendim adet dongumden dolayi 30gunde bir adet olana gore daha erken hamile kaldim tamamen anneyle alakali bir durum yani bebeklerimiz sonuc olarak birbirlerinden ne eksik ne fazla dogacaklar

Canim senin ikizmiydi nasil ve kacinci haftada ogrendiniz ilk testlerdemi yoksa ultrasondami
Canım tüp bebekle ikiz bekliyorum inş.kanda deger yuksek çıkmıştı ama 5. Hafta ilk myayenede keseleri görerek öğrendik.Rabbim hepimize eclatlarimizi sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin..

Canım tüp bebekle ikiz bekliyorum inş.kanda deger yuksek çıkmıştı ama 5. Hafta ilk myayenede keseleri görerek öğrendik.Rabbim hepimize eclatlarimizi sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin..
Anladim cnm hayirli olsun benimde tek kese tek bebek gorunde zaten 9.haftaya geldik yani ikiz olsa coktan belli olurdu bu durumda :) ama ikiz bebekleri cok seviyorum rabbim insallah hepimize bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

kızlar ben ilk listede yer almak istiyorum, dün yazdım ama arada kaynadı galiba, 26 yaşındayım, bebeğim inş 25 haziran 2015 te gelicek. kız hissediyorum :) acaba beni kim ekleyebilir?? bir de cüz almak istiyorum, kaçıncıyı verirseniz. Allah kabul etsin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etin inş :)

İstanbul'daysan eğer, açtığım şu konuya bir göz at derim canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-hisar-hast-op-dr-filiz-candan-topuz.582978/

Canım Allahdan her şeyin hayırlısını iste, ben de senin için hayırlısını hayırlı zamanda olmasını diliyorum Rabb'imden.
135 sanki çok düşük bir değer gibi geldi bana, adetten 4 gün sonra 800 lerdeydi değer bende.
Bi de canım, sen kendinden de bunu anlarsınki, mesela göğüslerin nasıl? Sızı ve ağırlık var mı hala? Özellikle gece sütyen çıkınca sanki kilolarca ağırlık sarkıyor gibi bir hiss oluşuyor. Göğüslerdeki bu hassasiyet hormonlarla alakalı, eğer bebeğin kalpatışları gerçekten durmuşsa, bu hassasiyetin olmaması gerekiyor.

Senden güzel, hayırlı haberler bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…