- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.181
Banada olmustu bi kere canim ama ben ogun karnimin altini sikan bisey giymistim aptallik edip maalesef hep tam rahim bolgesinden hareket etti bebegim acaba sikistimi hareket mi edemiyor die dusunmustum. Devam ederse yine sorarsin canimgüaydın kızlar çok önemli bişey sorucam normalde bebğim yukarda karnımda sağda daha fazla olmak şartıyla hep oynardı dünden beri oynuyor ama karnımın altında hareketini göremiyorum vajinaya doğru olan yerde oynuyor ara sıra bıçak saplanmış gibi irkiliyorum normal bi durum mu doktora söylemeli miyim herşey için hemen doktoru aramak istemiyorum cahil gibi:)
Ara ogun yap cnm ceviz findik felan yada meyve :)))Hahaha allah iyiliğini versinbende sabah 7.37.30da kahvalti yapmistim ama aciktim yine midemde canavarlar garkgurk ediyor
Saol tatlim ama esim ordaki bebek resmi pembeye ya o yuzden alma dedi mavi takintimiz var azcikkçok güzelmiş ben beğendim.
Cnm bnm xok gecmis olsun allah sifa versin... rabbim ogluna da saglik sihhat versin cnm bnm.İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.
Daha cook alcaz canim napalim kacis yok artikk :))))Bu sabah bir tarildim 1.5 kg daha almisim heeelppppp
Aglatti kiz beni....Geçen sene bugün...
2.kürtajımı olmuştum.
Hayat o an durmuş, bidaha da geri başlamaz benim için diyordum.
Doğum katında süslü püslü kapıların önünde beklerken, içerde kim bilir ne sevinçler ne heyecanlar yaşanıyor,
bense hüngür hüngür ağlıyor, biyandan da bana üzülen gözlerle bakıp ne olduğunu merak edenlere saydırıyodum içimden.
Önlük giydirip doğumhaneye aldıklarında, ben bi yandan ağlıyor, bi yandan da yan tarafta normal doğum yapmak için uğrasan kadının nefes egzersizlerini dinliyodum...
1,2.3 ve gerisi karanlık.
Uyandığımda eşim kızarmış gözlerle bana bakıyor, bense esime o kadın doğumunu yaptımı acaba diye soruyordum.
2.kez aynı acı, hüsran, hayal kırıklığı...
O gün o doğum katından çıkarken "Allahım birdaha ki gelişimde kucağımda bebeğimle burdan ayrılmayı nasip et" diye dua ediip duruyodum içimden. Ama kendim inanmıyodum buna nedense.
Kürtaj sonrası bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ki acı ise tarif edilemezdi.
Bebeğimi kaybettim diye değil, kızımı kaybettim diye ağlıyordum artık.
Az önce bunları düşündüm, geriye dönüp şöyle bi baktım.
O zamanlar hayalini bile kurmaya korktuğum seyin gerçeğini yaşıyorum suan.
Minik kızım benimle, içimde ve kıpır kıpır.
Neredeyse 30 haftayı devircez birlikte, zaman cabucak akıp geçiyor...
Şimdi daha çok inanıyorum, bu sefer ben o doğumhaneden kucağımda bebeğimle çıkacağıma...
Hepimiz bebeklerimizi sağsalim alıcaz kucaklarımıza...
Çok şükür bugünkü günümüze...
(Ohhh bee rahatladım yazınca, dolmuştum geceden beri)
kiz bu benimkinin aynisiii. 35 tl.ye aldim. Birissine.com.dan. yani ayni marka heralde aynisiGunaydin kizlar
Bugun evde oldugum icin telden giriyorum ve izdirap gibi geliyor hem okumak hemde yazmak :)) 2 geceligim vardi bi tanede pijama takimi aldim. bugun tozlu giyimden siparis verdim 50 lira cok uygun geldi bana. Sizce nasil guzelmi ?
Eki Görüntüle 1479119 Eki Görüntüle 1479120
http://www.birissine.com/423523423424-423523423426 bak bi aynimiSaol tatlim ama esim ordaki bebek resmi pembeye ya o yuzden alma dedi mavi takintimiz var azcikkbende sonradan dusundumde oralara mavi minik boncuklarla kamule ederim pembe kismini dedim hani tulbentlerin ucundaki boncuklar oluyorya ondan.
Çok ayıp sana ağlattın beni sabah sabah,rabbim herşeyin hayırlısını verendir. Çok acılar çekmişsin,bak mükafatı geliyor Allah ın izniyle. Hele bir doğsun bebişin,bütün acıları unutturacak kısmetse. Sağlıkla kucağına al inşallah canımGeçen sene bugün...
2.kürtajımı olmuştum.
Doğum katında süslü püslü kapıların önünde beklerken, içerde kim bilir ne sevinçler ne heyecanlar yaşanıyor,
bense hüngür hüngür ağlıyor, biyandan da bana üzülen gözlerle bakıp ne olduğunu merak edenlere saydırıyodum içimden.
Önlük giydirip doğumhaneye aldıklarında, ben bi yandan ağlıyor, bi yandan da yan tarafta normal doğum yapmak için uğrasan kadının nefes egzersizlerini dinliyodum...
Uyandığımda eşim kızarmış gözlerle bana bakıyor, bense esime o kadın doğumunu yaptımı acaba diye soruyordum.
O gün o doğum katından çıkarken "Allahım birdaha ki gelişimde kucağımda bebeğimle burdan ayrılmayı nasip et" diye dua ediip duruyodum içimden. Ama kendim inanmıyodum buna nedense.
Şimdi daha çok inanıyorum, bu sefer ben o doğumhaneden kucağımda bebeğimle çıkacağıma...
Boool su icmelisin canim en başta.Kızlar ya 2-3 gündür ellerim mayalanmış hamur gibi pos posvücümda ödem var ne yapabilirim bunun için ?
Kızlar ya 2-3 gündür ellerim mayalanmış hamur gibi pos posvücümda ödem var ne yapabilirim bunun için ?
Aglattin beniGeçen sene bugün...
2.kürtajımı olmuştum.
Canim orda istenilen bilgileri beni alintilayip verirsen eklerim seni de listeye:)SirriEyvan beni de ekler misin kopyalayamıyorum orayı
Oy canim, 2 gün önce almadım diyordun sanki.. kocis evde diye abur cubur partisi mi yaptınız yoksaaBu sabah bir tarildim 1.5 kg daha almisim heeelppppp
Burayada baktim cnm ama mavi yoktu bide beden yoktu sanirim
Almamistim birden aldimOy canim, 2 gün önce almadım diyordun sanki.. kocis evde diye abur cubur partisi mi yaptınız yoksaa
O zaman daha sindirememissin sen , iki gün yediklerine dikkat edip tartil asil kilon o ben diyeyim sana :)))Almamistim birden aldimkocis varken yiyemiyorum asil abur cubur söyleniyor bana dün teyzemin doğum günü vardi orada epeyce yedim ondan oldu sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?