2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Banada olmustu bi kere canim ama ben ogun karnimin altini sikan bisey giymistim aptallik edip maalesef hep tam rahim bolgesinden hareket etti bebegim acaba sikistimi hareket mi edemiyor die dusunmustum. Devam ederse yine sorarsin canim

İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.
Cnm bnm xok gecmis olsun allah sifa versin... rabbim ogluna da saglik sihhat versin cnm bnm.
bisey soracaktım sana sen ciger geliştirici igne olmusmuydun tatlim?

Aglatti kiz beni....

Cunku ayni duyguyu bende yasamistim ve o günlerim aklima geldi....

Çok ayıp sana ağlattın beni sabah sabah,rabbim herşeyin hayırlısını verendir. Çok acılar çekmişsin,bak mükafatı geliyor Allah ın izniyle. Hele bir doğsun bebişin,bütün acıları unutturacak kısmetse. Sağlıkla kucağına al inşallah canım

Kızlar ya 2-3 gündür ellerim mayalanmış hamur gibi pos pos vücümda ödem var ne yapabilirim bunun için ?

Kızlar ya 2-3 gündür ellerim mayalanmış hamur gibi pos pos vücümda ödem var ne yapabilirim bunun için ?

cnm idrar testi de ver nolur nolmaz protein kaçağı varmı diye baktır.
inş çıkmaz tabi de yine de önlemini almış olursun. tansıyonuna da baktır. bol su tüket 3 litre en az.

Aglattin beni
Bu sefer minik kızına kavuşacaksin inşaAllah canim benim...öbür yavrularin ise cennette seni bekleyecek Allahimin izniyle...
Sen bizden iki tık öndesin bil bunu

Günaydın güzel teyzelerimiz,yahu fena bir şey oldu burası. Kahvaltıyı zor ediyorum buraya bakmak için, biz bugün temizliğimizi yapıp eksiklerimizi almaya gidicez inşallah. Hepinize hayırlı, bol bereketli cumalar olsun.

Almamistim birden aldim kocis varken yiyemiyorum asil abur cubur söyleniyor bana dün teyzemin doğum günü vardi orada epeyce yedim ondan oldu sanirsam
O zaman daha sindirememissin sen , iki gün yediklerine dikkat edip tartil asil kilon o ben diyeyim sana :)))
Bizim de gün var pazar bütün ay dikkat ettim orda 1 kilo alırım herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…