- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.201
Benim yerime de gez meydani tatlim epeydir gidemedimGünaydın güzel teyzelerimiz,yahu fena bir şey oldu burası. Kahvaltıyı zor ediyorum buraya bakmak için, biz bugün temizliğimizi yapıp eksiklerimizi almaya gidicez inşallah. Hepinize hayırlı, bol bereketli cumalar olsun.
Maasallah bebisee oh oh benimde icimden geçti resim atmak ama pijamalarimla atmak istemedim heheh :)teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Oy oy seni yerleeerrr...teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Büyük geçmiş olsungünaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
Oyyyy maşallahhhhhhh subhanallahteyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Talihsizlik oldu hamileyken bu diş konusu senin icin:/günaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
Büyük geçmiş olsun
Dış ağrısı felakettir..
Hahah dikkat et cankm ama çok canin cekerse tutma kendini 2 ay sonra tutucaz mecbur verebilmek icin heheh :)))O zaman daha sindirememissin sen , iki gün yediklerine dikkat edip tartil asil kilon o ben diyeyim sana :)))
Bizim de gün var pazar bütün ay dikkat ettim orda 1 kilo alırım herhalde :))
Cok tatlisinizzzz:)teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Talihsizlik oldu hamileyken bu diş konusu senin icin:/
Geçmiş olsun canım benim yahiç deme canım ya hadi üstteki dişim daha önceleri de vardı oğlum sağolsun alttaki dişimi de götürdü o kadar süt yoğurt yetmemiş demekki dişlerimden aldı baksana
Boool su icmelisin canim en başta.
cnm idrar testi de ver nolur nolmaz protein kaçağı varmı diye baktır.
inş çıkmaz tabi de yine de önlemini almış olursun. tansıyonuna da baktır. bol su tüket 3 litre en az.
ahhh cnm çok geçmiş olsun, bir kurtulamadın şu ağrıdan. ne gerekiyorsa yaptırsan mı acaba, bebeişlerimiz büyüdü artık..çok zor diş ağrısıgünaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
sorma cnm, bugün bir garip karnım, iyice öne uzayıp, yanlarım tamamen boşaldı..bizimkinin "günün pozisyonu" bu sanırım bugün..maşşallah resmen ben erkeğim diye bağırıyor:)
Geçmiş olsun canım benim ya
maşallah çok tatlı görünüyosunuzteyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?