2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim yerime de gez meydani tatlim epeydir gidemedim

günaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte

teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Oy oy seni yerleeerrr...
O tekmelerii taklalariiii, kurban olunur size yaaa... Cansiniz siz caaann...
MaasAllah gobuseee...
Bizim kiz da buyudu yine.. atletlerim onumu kapatmiyor artık :))

Büyük geçmiş olsun
Dış ağrısı felakettir..

Çok geçmiş olsun canım. Talihsizlik oldu hamileyken bu diş konusu senin icin:/

O zaman daha sindirememissin sen , iki gün yediklerine dikkat edip tartil asil kilon o ben diyeyim sana :)))
Bizim de gün var pazar bütün ay dikkat ettim orda 1 kilo alırım herhalde :))
Hahah dikkat et cankm ama çok canin cekerse tutma kendini 2 ay sonra tutucaz mecbur verebilmek icin heheh :)))

Boool su icmelisin canim en başta.

Hergün aksatmadan 2,5-3 litre içiyorum canım.

cnm idrar testi de ver nolur nolmaz protein kaçağı varmı diye baktır.
inş çıkmaz tabi de yine de önlemini almış olursun. tansıyonuna da baktır. bol su tüket 3 litre en az.

tansiyon biraz önce ölçtüm 11-7 gayet ii ama protein kaçağı ile ilgi test yaptırayım umarım çıkmaz canım ayın 7 sinde kontrole gidecektim beklesem bişey olmaz dimi..

ahhh cnm çok geçmiş olsun, bir kurtulamadın şu ağrıdan. ne gerekiyorsa yaptırsan mı acaba, bebeişlerimiz büyüdü artık..çok zor diş ağrısı

maşşallah resmen ben erkeğim diye bağırıyor:)
sorma cnm, bugün bir garip karnım, iyice öne uzayıp, yanlarım tamamen boşaldı..bizimkinin "günün pozisyonu" bu sanırım bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…