2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim minik kuzumu çok hickirik tutmaya başladı ,içimde hikladikca kiyamiyorum ona hiiic...:)
Dün 2 kere oldu..şimdi de hikliyoor... Ay benim guzel kuşummm...kafasını ayaklarini oksadigim bebegimmmm....
benim oğlum da günde 3defa hıçkırıyo özellikle yemeklerden 20dk sonra başlıyo.ama hıçkırmayı hiç sevmiyo heralde inanılmaz hareketli oluyo o anlarda.bende kıyamıyorum oyüzden

geçmiş olsun canım inşallah ağrıların tekrarlamaz

Ah canım geçmiş olsun inşallah ağrımaz daha da,ne çektin kaç gündür.

Slm kızlar bizde yine elektrikler yok sabahtan beri canm skldı iice
tel.şarjı hic dayanmıyor malesef
kaLdm 4 duvar arasinda.Allahtan minnosum var kendini hatrlatiyor arada bir:) ama karnmdan bu kadar ses çıktığını bu kadar sessiz bi ortamda kalınca anladm, hep boylemiydi acaba:))
Hepinizi öpüyorum elektrikler gelince görüşmek üzere...
bebislerimizle sağlıklı, guzel bir gün olsun ins...

Ya emzirme atleti aldinizmi kizlar malum yaz olacak. Cok lazim yani evi dolduramamda hem gerek yok hem masraf gibi geliyor bana:)))

Ne yapmak lazim yalniz sutyen mi alayim simdi. Yani atlet alsam en azz 5tane lazim oda yuz lira eder

Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başka ağrıya benzemiyo ihmal etmemek gerek

ayy canım benim çok duygulandım ya ağlattın bizi Ben de geçen sene mayıs ayında aynı şeyleri yaşamıştım çok iyi anlıyorum seni. Allah ım kimseye yaşatmasın. Allah büyük ama bak yine hamileyiz...Bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah...
teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
maşallah cnm çok tatlısınız
İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.
çok geçmiş olsun canım. Bikaç gündür pek girememiştim aklım sendeydi. oğluşunun iyiye gitmesine sevindim canım. Daha da iyi olacak annesi inşallah. Sen de dikkat et kendine canım biran önce iyileşirsin inşallah da bebişini de görürsün.

canım memur muydun sen..bilmiyorum söylediklerin mantıklı ama ben sonrasonda ki raporlara bile sorun çıkarıyorlar diye biliyorum..yani bi arkadas vardı erken çıkmıştı dogum iznine 5 5 rapor alıyodu inceleme başlatılmıştı..oy neyse ya rabbim bi kolaylık verir inş..ben zaten bırakmıcam kimseye bebegimle gidip gelicem inş 8-12 ders saatim kuran dinliyorum takıcam kanguruya beraber geze geze dinlicez kızımla inşallah

Kizlar bahar temizligi yapmak istiyorum ama nerden baslasam bilmiyorum oneriniz var mi acaba(acemi ev hanımı)

gecmiş olsun canım cok zor bı sey herhalde ben yasamadım ama nasıl bı duygu oldugunu cok kez tattım bu hamılelıkte doktorlar hep olumsuz yaklastıkları ıcın.Allah buyuk bu sefer kucagında bebiş cıkarsın ışte hastaneden

Kizlaaaar nöruyonuz bakem . Ben cok iyim ewde olmak gibisi yokmus yaa. O kolttuktan öbur koltuga kendimi atip atip simariyorum. Kendime ne eziyet ediyormusum calisarak kesle mecbur olmasak calismaya.

İyi olmana sevindim.
Keşke mecbur olmasak hayatta herşeyle sınanıyoruz .Bir şekilde bu durumu kabul edip kendimizi üzmemek lazım ..

tolga bey femıcalde 7500-8500 e yapıyor dogumu,benım sıgorta da ıkı ay farkla karsılamıyor dogumubı de yogun bakım bebek ıcın 3000 tl den baslıyor.Bıraz pahalı geldı bana sen de degıstırmek ıstıyordun hatırlıyorum da o yuzden sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…