- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.221
benim oğlum da günde 3defa hıçkırıyo özellikle yemeklerden 20dk sonra başlıyo.ama hıçkırmayı hiç sevmiyo heralde inanılmaz hareketli oluyo o anlarda.bende kıyamıyorum oyüzdenBenim minik kuzumu çok hickirik tutmaya başladı ,içimde hikladikca kiyamiyorum ona hiiic...:)
Dün 2 kere oldu..şimdi de hikliyoor... Ay benim guzel kuşummm...kafasını ayaklarini oksadigim bebegimmmm....
geçmiş olsun canım inşallah ağrıların tekrarlamazgünaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
Gezerim tabi canım,fakat bel ağrısından fırsat bulabilirsem tabiki :)Benim yerime de gez meydani tatlim epeydir gidemedim
Güzel güzel cicileri görünce unutursun ağrısını belinin heheh :)Gezerim tabi canım,fakat bel ağrısından fırsat bulabilirsem tabiki :)
Evet ya bayağıdır da çıkıp almadım,civil e falan bir uğrayayım ben :))Güzel güzel cicileri görünce unutursun ağrısını belinin heheh :)
Sizi yerler ama,maşallah göbişede,bebişe de.Ne kadar güzel olmuşsunuz böyleteyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Ah canım geçmiş olsun inşallah ağrımaz daha da,ne çektin kaç gündür.günaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
Pijamalar ayni marka mi kizlar ben de alicam lphusa sepetinden alacaktim ama bunlari daha cok begendim. Ben de mavis istiyorum ins vardirBurayada baktim cnm ama mavi yoktu bide beden yoktu sanirim
Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başka ağrıya benzemiyo ihmal etmemek gerekgünaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
ayy canım benim çok duygulandım ya ağlattın biziGeçen sene bugün...
2.kürtajımı olmuştum.
Hayat o an durmuş, bidaha da geri başlamaz benim için diyordum.
Doğum katında süslü püslü kapıların önünde beklerken, içerde kim bilir ne sevinçler ne heyecanlar yaşanıyor,
bense hüngür hüngür ağlıyor, biyandan da bana üzülen gözlerle bakıp ne olduğunu merak edenlere saydırıyodum içimden.
Önlük giydirip doğumhaneye aldıklarında, ben bi yandan ağlıyor, bi yandan da yan tarafta normal doğum yapmak için uğrasan kadının nefes egzersizlerini dinliyodum...
1,2.3 ve gerisi karanlık.
Uyandığımda eşim kızarmış gözlerle bana bakıyor, bense esime o kadın doğumunu yaptımı acaba diye soruyordum.
2.kez aynı acı, hüsran, hayal kırıklığı...
O gün o doğum katından çıkarken "Allahım birdaha ki gelişimde kucağımda bebeğimle burdan ayrılmayı nasip et" diye dua ediip duruyodum içimden. Ama kendim inanmıyodum buna nedense.
Kürtaj sonrası bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ki acı ise tarif edilemezdi.
Bebeğimi kaybettim diye değil, kızımı kaybettim diye ağlıyordum artık.
Az önce bunları düşündüm, geriye dönüp şöyle bi baktım.
O zamanlar hayalini bile kurmaya korktuğum seyin gerçeğini yaşıyorum suan.
Minik kızım benimle, içimde ve kıpır kıpır.
Neredeyse 30 haftayı devircez birlikte, zaman cabucak akıp geçiyor...
Şimdi daha çok inanıyorum, bu sefer ben o doğumhaneden kucağımda bebeğimle çıkacağıma...
Hepimiz bebeklerimizi sağsalim alıcaz kucaklarımıza...
Çok şükür bugünkü günümüze...
(Ohhh bee rahatladım yazınca, dolmuştum geceden beri)
maşallah cnm çok tatlısınızteyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
çok geçmiş olsun canım. Bikaç gündür pek girememiştim aklım sendeydi. oğluşunun iyiye gitmesine sevindim canım. Daha da iyi olacak annesi inşallah. Sen de dikkat et kendine canım biran önce iyileşirsin inşallah da bebişini de görürsün.İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.
canım memur muydun sen..bilmiyorum söylediklerin mantıklı ama ben sonrasonda ki raporlara bile sorun çıkarıyorlar diye biliyorum..yani bi arkadas vardı erken çıkmıştı dogum iznine 5 5 rapor alıyodu inceleme başlatılmıştı..oy neyse ya rabbim bi kolaylık verir inş..ben zaten bırakmıcam kimseye bebegimle gidip gelicem inş 8-12 ders saatim kuran dinliyorum takıcam kanguruya beraber geze geze dinlicez kızımla inşallahcnm benim doğum 9 hzr görünüyor. 13 hafta doğum sonrası yaklaşık 2.5 ay. 1 ay senelik izin. 40 gün rapor etti 5 ay. süt izinlerimi birleştirince 1 ay da o yapıyor. 6 ay oldu işte cnm15 gün felan kalıyor, onu da sabahtan giderim ö.sonra gelirim idare eder müdürüm zaten. 1 ocaka kadar böyle idare ederim. 2016 nın iznini ve rapor hakkını da alsam 2016 martın ortasına kadar bebeğimle rahatça birlikte
Canim kodunuPrimden vazgeçmem ateş ölçer ise Braun kulak ölçer kullanıyorum hala oğlum için çoksa memnunum:)
Primden vazgeçmem ateş ölçer ise Braun kulak ölçer kullanıyorum hala oğlum için çoksa memnunum:)
gecmiş olsun canım cok zor bı sey herhalde ben yasamadım ama nasıl bı duygu oldugunu cok kez tattım bu hamılelıkte doktorlar hep olumsuz yaklastıkları ıcın.Allah buyuk bu sefer kucagında bebiş cıkarsın ışte hastanedenGeçen sene bugün...
2.kürtajımı olmuştum.
Hayat o an durmuş, bidaha da geri başlamaz benim için diyordum.
Doğum katında süslü püslü kapıların önünde beklerken, içerde kim bilir ne sevinçler ne heyecanlar yaşanıyor,
bense hüngür hüngür ağlıyor, biyandan da bana üzülen gözlerle bakıp ne olduğunu merak edenlere saydırıyodum içimden.
Önlük giydirip doğumhaneye aldıklarında, ben bi yandan ağlıyor, bi yandan da yan tarafta normal doğum yapmak için uğrasan kadının nefes egzersizlerini dinliyodum...
1,2.3 ve gerisi karanlık.
Uyandığımda eşim kızarmış gözlerle bana bakıyor, bense esime o kadın doğumunu yaptımı acaba diye soruyordum.
2.kez aynı acı, hüsran, hayal kırıklığı...
O gün o doğum katından çıkarken "Allahım birdaha ki gelişimde kucağımda bebeğimle burdan ayrılmayı nasip et" diye dua ediip duruyodum içimden. Ama kendim inanmıyodum buna nedense.
Kürtaj sonrası bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ki acı ise tarif edilemezdi.
Bebeğimi kaybettim diye değil, kızımı kaybettim diye ağlıyordum artık.
Az önce bunları düşündüm, geriye dönüp şöyle bi baktım.
O zamanlar hayalini bile kurmaya korktuğum seyin gerçeğini yaşıyorum suan.
Minik kızım benimle, içimde ve kıpır kıpır.
Neredeyse 30 haftayı devircez birlikte, zaman cabucak akıp geçiyor...
Şimdi daha çok inanıyorum, bu sefer ben o doğumhaneden kucağımda bebeğimle çıkacağıma...
Hepimiz bebeklerimizi sağsalim alıcaz kucaklarımıza...
Çok şükür bugünkü günümüze...
(Ohhh bee rahatladım yazınca, dolmuştum geceden beri)
Kizlaaaar nöruyonuz bakem . Ben cok iyim ewde olmak gibisi yokmus yaa. O kolttuktan öbur koltuga kendimi atip atip simariyorum. Kendime ne eziyet ediyormusum calisarak kesle mecbur olmasak calismaya.
tolga bey femıcalde 7500-8500 e yapıyor dogumu,benım sıgorta da ıkı ay farkla karsılamıyor dogumucnm femicalde arda lembete gidiyorum. normal doğum 5.500 sezeryana 5.000 lira alıyor hastane hariç fiyatları bu.
ben medipole gitmiyorum cnm acıbademde doğum yapıcam özel sağlık sigortam orayla anlaşmalı..
sen femicalde hangi doktora sordun peki, oraya muayneye gidiyomusun?
doğum da acıbademde. 2.050 lıra tutyor toplamda 7 bın lirayı buluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?