- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.241
tozuyla tabletı aynı degıl tozunun mg ı daha fazla oldugu ıcın daha etkılı ,ben 12 cı haftamdan kullanıyorumGünaydın herkese kızlar magnezyum kullanmaya kaçıncı hafta başladınız bana doktor yeni verdi bide tozuyla tableti aynimi
alt tansıyon 9 olursa tehlıkelı ,ama sen yene de 24 saatlık ıdrar testınden yaptır ,bazen tansıyon yanılta normal ola bılıyormus,insallah bı sey cıkmaz ama yaptırmakta fayda var ,bılıyosun bu haftalarda hem normal odem olusa bılır,hem de proteınle ılgılı odem ola bılır.Hergün aksatmadan 2,5-3 litre içiyorum canım.
tansiyon biraz önce ölçtüm 11-7 gayet ii ama protein kaçağı ile ilgi test yaptırayım umarım çıkmazcanım ayın 7 sinde kontrole gidecektim beklesem bişey olmaz dimi..
tozu daha ıyı zaten doktor hep tozunu yazıyor genellıkle ,ıcımı bıraz zor ama daha etkiliBana doktor hangisini yazdı bilmiyorum önce içmedim dedim kramp başlayınca eczaneye gidip aldım reçetesiz tozunu vermişler olurmu
Bende de tozu var canim magvital. Doktorum yazdi.Bana doktor hangisini yazdı bilmiyorum önce içmedim dedim kramp başlayınca eczaneye gidip aldım reçetesiz tozunu vermişler olurmu
Canim benim cok sagol icim rahatladi yazdiklarini okuyunca insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize hepimizbir de bn çok taktım çok üzldm artk alıştm cnm. sen kndni üzme. bebkte bşka bir problm yoksa bir iki hftalk gerilik olablr. zaten gerçk glişme geriliğinde bebeğin suyu azalıyormş, kan akışnda problm oluyrmş, bnlar yoksa karın çevresi yani ac nin veya baş çevresinn geri olması sorun değil. hepimzn kafası aynı büyüklükte mi ya da herkesn karın çevresi çok mu yağlı.. allah bilir her şeyi, inşllh sağlıkla doğarlar.
Ee ben hamileligimin basindan beri hic kullanmadim doktorumda yazmadi bende hic istemedim sadece kramp tedavisi icinmi gerekli yani bebek icinde kullanmak gerekiyormuydu ?tozuyla tabletı aynı degıl tozunun mg ı daha fazla oldugu ıcın daha etkılı ,ben 12 cı haftamdan kullanıyorum
Ben simdilik bi tane emzirme sutyeni, bitane emzirme atleti aldim hangisine daha cok ihtiyac duyarsam ondan alicam dogum sonrasinda canim bide beden konusunda kararsiz kaldim buyukmu olur kucukmu bilemedim dogum sonrasi olcume gore alicamYa emzirme atleti aldinizmi kizlar malum yaz olacak. Cok lazim yani evi dolduramamda hem gerek yok hem masraf gibi geliyor bana:)))
Ne yapmak lazim yalniz sutyen mi alayim simdi. Yani atlet alsam en azz 5tane lazim oda yuz lira eder
1 haftalık farkı hiç sorun etmemelisin. Doktorunun söylemiş olması gerekiyor 1 haftalık fark gerilik olarak görülmüyor ki benimde 1 haftalık fark vardı, bir hafta geriden mi geliyor yani dedim doktor hayır buna gerilik denilmez dedi ki haklı çıktı 1 ay sonra kontrole gittiğimde haftasıyla tam uyumluydu :)
Tepeden baslamak lazim canim yani perdelerden onlar yikanirkende koltuklari silebilirsin snra yerler silinir supurulur ama hamilesin bunlarin hepsi sana agir gelecek isler aman sakin tek basina kalkisma :)))Kizlar bahar temizligi yapmak istiyorum ama nerden baslasam bilmiyorum oneriniz var mi acaba(acemi ev hanımı)
Tatlim tozlu giyim sitesinden aldim anne bebek kismina girdim seceneklerden. Bnm aldigim Mavinin sadece smoll vardi bi bak istersen cnm hosuna giden cikar belkiPijamalar ayni marka mi kizlar ben de alicam lphusa sepetinden alacaktim ama bunlari daha cok begendim. Ben de mavis istiyorum ins vardir
tolga bey femıcalde 7500-8500 e yapıyor dogumu,benım sıgorta da ıkı ay farkla karsılamıyor dogumubı de yogun bakım bebek ıcın 3000 tl den baslıyor.Bıraz pahalı geldı bana sen de degıstırmek ıstıyordun hatırlıyorum da o yuzden sordum canım
Cok gecmis olsun canim benim allah acil sifalar versinoyy çekmeyen bilmez felaket ki ne felaket hamilelikte kat kat kötü oluyomuş meğer
Ya emzirme atleti aldinizmi kizlar malum yaz olacak. Cok lazim yani evi dolduramamda hem gerek yok hem masraf gibi geliyor bana:)))
Ne yapmak lazim yalniz sutyen mi alayim simdi. Yani atlet alsam en azz 5tane lazim oda yuz lira eder
Perdelere girişmeyeceğim canım yıkaması değil de takmasıyla uğraşamam onları kocişle yaparım artık mutfaktan başlıyorum dolaplar buzdolabı fırın vs girişeceğim sonra sırasıyla salon odalar banyo tuvalet inşallah hem mikroplar kırılsın biraz malum grip virüsü girdi evimizeeTepeden baslamak lazim canim yani perdelerden onlar yikanirkende koltuklari silebilirsin snra yerler silinir supurulur ama hamilesin bunlarin hepsi sana agir gelecek isler aman sakin tek basina kalkisma :)))
Evet cnm bencede olesi daha iyi olur senin icin :)Perdelere girişmeyeceğim canım yıkaması değil de takmasıyla uğraşamam onları kocişle yaparım artık mutfaktan başlıyorum dolaplar buzdolabı fırın vs girişeceğim sonra sırasıyla salon odalar banyo tuvalet inşallah hem mikroplar kırılsın biraz malum grip virüsü girdi evimizee
Maral inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Rabbim mübarek cuma gününde yardımcın olsun.Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başka ağrıya benzemiyo ihmal etmemek gerek
ayy canım benim çok duygulandım ya ağlattın biziBen de geçen sene mayıs ayında aynı şeyleri yaşamıştım çok iyi anlıyorum seni. Allah ım kimseye yaşatmasın. Allah büyük ama bak yine hamileyiz...Bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah...
maşallah cnm çok tatlısınız
çok geçmiş olsun canım. Bikaç gündür pek girememiştim aklım sendeydi. oğluşunun iyiye gitmesine sevindim canım. Daha da iyi olacak annesi inşallah. Sen de dikkat et kendine canım biran önce iyileşirsin inşallah da bebişini de görürsün.
Benim ileriyken gerilediği için sıkı takip edilecek dedi canım ama hayırlısı artık düşünmüyorum sadece kucağıma alacağım anı düşünüyorum hryecanla. Stres yaptıkça gördüm daha kötü oluyor her şey artık düşünmüyorum hiçbir şey. Hayırlısı olsun hepimiz için.
alt tansıyon 9 olursa tehlıkelı ,ama sen yene de 24 saatlık ıdrar testınden yaptır ,bazen tansıyon yanılta normal ola bılıyormus,insallah bı sey cıkmaz ama yaptırmakta fayda var ,bılıyosun bu haftalarda hem normal odem olusa bılır,hem de proteınle ılgılı odem ola bılır.
ben ıkı hafta once gıtmıstım en son,pekı senın sıgorta varsa neden 2500 oduyosun acıbademde ,kalan fark mı bu,benım de erken dogum rıskı oldugu ıcın yogun bakımı da dusunmem gerek,uff 3 doktor degıstım yoruldum ya doktor gormekten,pekı senın Habıbe doktor ıyı mı doc mı ?bu gıdısle evde doguracamcnm ben acıbademde aynı zamanda ayda bır habıbe seyisoğluna gidiyorum. orda doğum+ hastane parası 2.500 lira ödcem eğer habıbe hnm yaparsa..
yok arda beyi çağırısam doğuma sadece arda bey 5.000 alacak, hastaneyle birlikte 7.000 ödicem. benımde kafam karışık doğum için arda beyi düşünmeyebilirim bu yuzden cnm.
tolga beyın dedgı rakam memorıalde hastane ile birlikte ödiceğin rakam mı,
evet cnm kuvez parası falan istiyorlarsa artı bide yuklu doktor ücreti olacak. allah korusun arken doğum olursa baya maliyetli olacak..
benım özel sağlığım allahtan karşılıyor , senın durmunda olsaydım belkıde doğumda tolga beyı tercih etmezdım haklısın.
femıcalde karşılaştık mı acaba biz. ben cmtesi ordaydım mesela. 11 de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?