2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

evet cnm fark bu normal fiyat 17 bin liraymış acıbademde sigorta indirimi ile 2.500 yapıor doktor herşey içinde.
habıbe hnm uzman doktor. çok tatlı bi bayan. annecim annecim diye konuşuyor çok güler yüzlü, ilgili. ilk gittiğim gün cebini verdi her an ara dedi bişi olursa.. sevdim yani..

cnm medıkalle bi konussana devlet anlaşması olduundan kuvezi falan para vermmiyorsun diye biliyorum. direk sgk oluyor ya çocuklar doğduunda. onu bi araştır sen. mehtap hnm var benım arkaşasın doğum doktoru çok menun kaldılar ondan medıkal göztepe de..

canım maral yazmıştı yanlış hatırlamıyosam lohusa teri diye bi durum oluyomuş ve atlet çok iş görüyomuş..bende almayacaktım ama haziran sıcağı+lohusa teri hastalıga davetiye gibi geldi bana..

ah ah... bende calışıyordum 42. gun baslamıstım işe gunde iki kere gidip emziriyordum...
5.5 ay emdi sonra ne yaptım ettim almadı memeyi...
yalancı emzik hiç almadı benim oğlusun boguruyor yine almıyordu ağzına...
sütlerim işyerimde insanların üztüne fıskırıyordu 4 kat iki mendil koymama rağmen...
bardaga sagıyordum arkadasım içiyordu deli kız...
sonra süt bezeleri kaldı gögüslerimde fibrokistik meme oldu
senelerce kontrolde kaldım ailede meme kanseri var benim...
şimdi ilk 3 ayda o bezeler çözülmeye başladı ne acıdı anlatamam
gebeliğimin ilk 3 ayında daha süt gelmeye basladı gögüslerimden...
inşaallah emer bu tosunum da beze felan kalmaz gögüslerimde...

Bebek doğduktan sonra hediye olarak arabada mı veriyorlar!!
anahtar teslim

Verip doğum yapanlar var ki bu kadar paralar isteniyor. Hiç etik ve adil değil.
Daha önce mirac'ın bahsettiği tentene temaslı normal doğum için mi bu yer?
yavrum anne bebek dostu doğum dedikleri bu...
bu zaten bütün hastanelere bildirilmiş...
hasta yani gebe bilincli olmadıgı için kimi dr yapıyor kimi yapmıyor...
yapan özellerde kendilerine mal ediyorlar ballandırıyorlar falan filan...ben devlette yapıcam mecburen prof girecek
ama girmeden ön konuşma yapıyor orada özellikle genel anestezi istemicem
zaten sormadım daha genelmi yapıyorlar diye...
bebeişim hazırlıksız sezeryanla dünyaya geleceği için hemen gögsüme almak istiyorum...
insaallah nasip olur bana ve isteyen tüm annelere...

Oyyy oyyy öldümmm yaaa ev taşımak ne kadar zor işmiş bide insaattan cikmis ev olunca dahada zorr sabahtan beri yerdeki boyalari kaziyorum cook yoruldum yaww
ben de 5 aylıkken taşıdım evi. 2 ay oldu valla şaka gibi zaman ne çabuk geçiyor
kolay gelsin canım bilirim nasıl zor oldugunu

Selam Kızlarr,

dün kardeşim doğum yaptı suni sancı vermelerine rağmen bebek gelmek istemediği için sezayenle oldu .
4 kilo 54 cm bebişimiz.
bende bugün dr a gittim bebeğim 4 haftada 600 gr almış. doktor teyzesi maşallah dedi. toplam kilosu 1614 gr. olduk artık hızla büyüyoruz. Gebelik şekerim sınırdaydı dr. sekere aman dikkat et dedi. çok şükür herşey normal erken doğum riski yok suyumuz normal çok şükür.

cnm bişe sorcam benimde sol göğsümde beze gibi bişe var elime geliyo senelerdir var büyümüyo tam kalbimin üstünde bu süt gelmesine engel mi

cnm tedavi cevap veremne kadar bi bebe aspirinini bi çay kaşığında ez bir iki damla suyla
pamuga batır dişinin üstüne koy...
inşaallah biraz rahatlatır seni
çoook gecmiş olsun...

bizim devlette bi işkolik işine aşık diş dru var...
yazın eşim için gitik senelerdir giderim kendisine...
diş etimde kemik kalmıştı onu göstereyim dedim
anam bi oturdum o koltuga 6 dolguyla kaldırdı beni....
bütün dişlerimi kenarında bi nokta bile görse taradı bızzz bızzzz mannağa döndüm
bi sağ üste gidiyo alet bi sol alta....
kafam iki saat sallandı
adam kapıda beni beklio ağzı acık
bi cıktım 6 ufak dolgu...
ALAHTAN işte bakıma girmişim haberim yok...

gözünüz aydın darısı sana olsun herşeyin iyi olmasına sevindim :)

analı babalı büyüsün maşaallah kuzuya oy....
seninkide iyi maşallah cnm...

geçici dolgu yaptı 2 tane doğumdan sonra hemen gidecem daha yapılacak 8 dişim daha varşimdilik bişe yok bakalım ama ağrırsa denerim o asprini teşekkürler:)

cnm bişe sorcam benimde sol göğsümde beze gibi bişe var elime geliyo senelerdir var büyümüyo tam kalbimin üstünde bu süt gelmesine engel mi
gögsünün ne tarafında cnm...
benim iki gögsümde koltuk altına doğru kitleler vardı
şimdi el muayenesi yapıyorum erimişler maşaallah...
kitleler genelde koltuk altına doğru oluyor...
kalbe doğru olanı bilmiyorum....
burada esi cerrah olan bir ark vardı ona sor istersen ama görmeden drlar bişey diyemez...
bir cerraha gözünebilirsin...
el muayenesi ve usg ile ne oldugu belli olur cnm gecmiş olsun...

Kizlar bahar temizligi yapmak istiyorum ama nerden baslasam bilmiyorum oneriniz var mi acaba(acemi ev hanımı)
cnm ilk iş halıları ver yıkamaya...
en çok dikkat ettiğim halılardır benim mikrop acısından...
yerler boşalınca gerisi cam cerceve koltuklar silinecek derken kolaylasır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…