- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.261
ben ıkı hafta once gıtmıstım en son,pekı senın sıgorta varsa neden 2500 oduyosun acıbademde ,kalan fark mı bu,benım de erken dogum rıskı oldugu ıcın yogun bakımı da dusunmem gerek,uff 3 doktor degıstım yoruldum ya doktor gormekten,pekı senın Habıbe doktor ıyı mı doc mı ?bu gıdısle evde doguracam
Cok gecmis olsun canim benim allah acil sifalar versin
Ah canım geçmiş olsun inşallah ağrımaz daha da,ne çektin kaç gündür.
geçmiş olsun canım inşallah ağrıların tekrarlamaz
41kere masallah canım sizeeeeeteyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
canım maral yazmıştı yanlış hatırlamıyosam lohusa teri diye bi durum oluyomuş ve atlet çok iş görüyomuş..bende almayacaktım ama haziran sıcağı+lohusa teri hastalıga davetiye gibi geldi bana..canım sıcak olacak ya atlet giyemeyebılırız belkı. sadece dışarı çıkarken o atletlerden giyeriz gıbme gelıyor benım. ben bı tane alıcam sırf bulunsun dıye baktım kullanıyorum fazla fazla alırım sonrasında
ah ah... bende calışıyordum 42. gun baslamıstım işe gunde iki kere gidip emziriyordum...InşaAllah.
Kız kardeşim üç oğlunu da hiç emziremedi, en sonuncuyu anca bir ay, ne uğraşlar yaptı yok, olmayınca olmuyor. Bebeklerinde rızkı belirli. Görümcemde hiç emziremedi. Yine kıyas yapmış oluyorum gerçiyengem bebekleri 2 kilo civarı ama sütü maşallah boldu. Çabuk toparlanıyordu kuzuları.
Bakalım buda nasip kısmet.
Hakkeden hemen süt gelsin ve cuk cuk çeksinler, emdikç çoğalıyor derlerde benimki pek artmadı, standart ölçülerde oldu hep, kreşe başlatacağım diye sütten kesmiştim, birde canı sıkıldıkça emzik niyetine de kullanıyordu cadı.
Ne yapıp edip emziğe de alıştıracağım bu sefer nasip olursa.
anahtar teslimBebek doğduktan sonra hediye olarak arabada mı veriyorlar!!
yavrum anne bebek dostu doğum dedikleri bu...Verip doğum yapanlar var ki bu kadar paralar isteniyor. Hiç etik ve adil değil.
Daha önce mirac'ın bahsettiği tentene temaslı normal doğum için mi bu yer?
ben de 5 aylıkken taşıdım evi. 2 ay oldu valla şaka gibi zaman ne çabuk geçiyorOyyy oyyy öldümmm yaaa ev taşımak ne kadar zor işmiş bide insaattan cikmis ev olunca dahada zorr sabahtan beri yerdeki boyalari kaziyorum cook yoruldum yaww
mmaşaallah bebeşim sanaaa...teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
Allah yardımcın olsun haftasonu benide nakavt etmişti diş agrısı çok iyi anlıyorum seni..temizlik te yaptım ne güzel kendime işkence ediyorum
ah ah... bende calışıyordum 42. gun baslamıstım işe gunde iki kere gidip emziriyordum...
5.5 ay emdi sonra ne yaptım ettim almadı memeyi...
yalancı emzik hiç almadı benim oğlusun boguruyor yine almıyordu ağzına...
sütlerim işyerimde insanların üztüne fıskırıyordu 4 kat iki mendil koymama rağmen...
bardaga sagıyordum arkadasım içiyordu deli kız...
sonra süt bezeleri kaldı gögüslerimde fibrokistik meme oldu
senelerce kontrolde kaldım ailede meme kanseri var benim...
şimdi ilk 3 ayda o bezeler çözülmeye başladı ne acıdı anlatamam
gebeliğimin ilk 3 ayında daha süt gelmeye basladı gögüslerimden...
inşaallah emer bu tosunum da beze felan kalmaz gögüslerimde...
anahtar teslim
yavrum anne bebek dostu doğum dedikleri bu...
bu zaten bütün hastanelere bildirilmiş...
hasta yani gebe bilincli olmadıgı için kimi dr yapıyor kimi yapmıyor...
yapan özellerde kendilerine mal ediyorlar ballandırıyorlar falan filan...ben devlette yapıcam mecburen prof girecek
ama girmeden ön konuşma yapıyor orada özellikle genel anestezi istemicem
zaten sormadım daha genelmi yapıyorlar diye...
bebeişim hazırlıksız sezeryanla dünyaya geleceği için hemen gögsüme almak istiyorum...
insaallah nasip olur bana ve isteyen tüm annelere...
cnm tedavi cevap veremne kadar bi bebe aspirinini bi çay kaşığında ez bir iki damla suylagünaydın hanımlar gece diş ağrısından sabaha kadar ağladım sabah olsun bian önce diye hep dua ettim Allhım düşmanıma vermesin bu ağrıyı 6 gündür uykusuz zombi gibiyim hiç bişe yiyemiyorum kendimi geçtim yavrum da içerde aç aç perişan oldu sabah soluğu doktorun yanında aldım adamın ayağına kapandım beni kurtar diye bu sefer diğer dişim içi komple apse yapmış baya uğraştı o kadar kötü olmuş ki uyuşturdu hala bana mısın demiyo yaa neyse kanal tedavisi açtı ona da geçici dolgu yaptı doğumdan sonra hemen geleceksin dedi diğer dişler de bitik durumda komple yaptıracam şuan komple uyuşuk ağzım dudaklarım ağrı yok geçince inşallah başlamaz tekrardan siz siz olun dişinizin kıymetini bilin her türlü tedavinizi bakımınızı yaptırın dişçiye korkumdan gitmiyodum ama sonu kötü oldu işte
Selam Kızlarr,
dün kardeşim doğum yaptı suni sancı vermelerine rağmen bebek gelmek istemediği için sezayenle oldu .
4 kilo 54 cm bebişimiz.
bende bugün dr a gittim bebeğim 4 haftada 600 gr almış. doktor teyzesi maşallah dedi. toplam kilosu 1614 gr. olduk artık hızla büyüyoruz. Gebelik şekerim sınırdaydı dr. sekere aman dikkat et dedi. çok şükür herşey normal erken doğum riski yok suyumuz normal çok şükür.
analı babalı büyüsün maşaallah kuzuya oy....Selam Kızlarr,
dün kardeşim doğum yaptı suni sancı vermelerine rağmen bebek gelmek istemediği için sezayenle oldu .
4 kilo 54 cm bebişimiz.
bende bugün dr a gittim bebeğim 4 haftada 600 gr almış. doktor teyzesi maşallah dedi. toplam kilosu 1614 gr. olduk artık hızla büyüyoruz. Gebelik şekerim sınırdaydı dr. sekere aman dikkat et dedi. çok şükür herşey normal erken doğum riski yok suyumuz normal çok şükür.
cnm tedavi cevap veremne kadar bi bebe aspirinini bi çay kaşığında ez bir iki damla suyla
pamuga batır dişinin üstüne koy...
inşaallah biraz rahatlatır seni
çoook gecmiş olsun...
bizim devlette bi işkolik işine aşık diş dru var...
yazın eşim için gitik senelerdir giderim kendisine...
diş etimde kemik kalmıştı onu göstereyim dedim
anam bi oturdum o koltuga 6 dolguyla kaldırdı beni....
bütün dişlerimi kenarında bi nokta bile görse taradı bızzz bızzzz mannağa döndüm
bi sağ üste gidiyo alet bi sol alta....
kafam iki saat sallandı
adam kapıda beni beklio ağzı acık
bi cıktım 6 ufak dolgu...
ALAHTAN işte bakıma girmişim haberim yok...
gözünüz aydın darısı sana olsun herşeyin iyi olmasına sevindim :)
gögsünün ne tarafında cnm...cnm bişe sorcam benimde sol göğsümde beze gibi bişe var elime geliyo senelerdir var büyümüyo tam kalbimin üstünde bu süt gelmesine engel mi
cnm ilk iş halıları ver yıkamaya...Kizlar bahar temizligi yapmak istiyorum ama nerden baslasam bilmiyorum oneriniz var mi acaba(acemi ev hanımı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?