2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende devlette yapıcam inş..ablam dogum salonunda ebe..o girmese bile bütün dogum salonu tanıyo beni, söyledim bu dogar dogmaz ten temasını yaparız tabi sıkma canını dedi ama girecek dr belli degil umarım kendi dr um nöbetçi olur..yada gündüz olur da denk getiririz

ten teması cok önemli...

oy kıyamam onlara beeennn...
ne oldugunu anlamıyorlar korkuyorlar ve kan basıncları artıyor haliyle...

anne kokusu ve anne sesine tenine alısık oldukları için sakinleşmeleri ve nefesin düzene girmesi açısından çoook önemli ten teması...

inşaallah hepimize nasip olur cnm...

zaten genel anesteziyi mümkün olduğunca kabul etmeyin...
bebgin cigerleri acısından ve beyin hücrelerine oksijen gitmesi açısından sakıncaları var...

Oh canim masallah habrrler cok guzel. Dogum tarihlerimiz seninke ayni. Ben pazartrsi gidecegim ins doktora , bian once ben de paylasmak istiyorum ...kuzum kac kg olduysa meraktan catlicam. Kardesinin de gozu aydin olsun Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Peki suan durumu nasil malum iyi seyler duymuyoruz sezaryan ile ilgiki. Toplayabildimi kendini.

yok canım daha kurulum yapmadık oda duvar kağıdı olacak ondan sonra yapıcaz kurunca haber veririm sana

İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.
Geçmiş olsun canım..inş tez vakitte iyi ol..yavruna iyi old.da sut sagip goturuyorsun değil mi..inş 10 gün sonra kucağına alırsın yavrunun..hep aklımda,yuregimdesiniz inan..Rabbim sağlıkla yavrularimiz i nasip etsin inş

Oyyy oyyy öldümmm yaaa ev taşımak ne kadar zor işmiş bide insaattan cikmis ev olunca dahada zorr sabahtan beri yerdeki boyalari kaziyorum cook yoruldum yaww

Kızlar ne temizliği yavvv.8. Aydayiz şükürler olsun.aman diyim bisey kaldirayim,uzanayim demeyin ha..

Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar (( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.

Tatlim tozlu giyim sitesinden aldim anne bebek kismina girdim seceneklerden. Bnm aldigim Mavinin sadece smoll vardi bi bak istersen cnm hosuna giden cikar belki

Bakayim canim orayi da bi inceleyeym . birisine.com dan alan arkadasinki ileayni gibi gorunuyo siteye bakyim da kaliteleri de aynimi acaba . oradaki 35lira. Ama ordada mavisi yok

Kızlar bizde bugün eksiklerin cogunu giderdik bir tek park yatak almıştık kızıma onun haricinde bişeycigimiz yoktu . Bugün ana kucagı , çıtçıtlı penye kundak , alt açma , havlu seti , 3 tane patikli alt , 3 tane kısa kol body , 3 tane zıbın seti , johnsons baby iyi ki dogdun bakım seti , philips avent biberon , kraft ateş ölçer , dalin bebek deterjanı , bebek banyo süngeri , gögüs ucu kremi ve pedi ve son olarak hastane cıkısımızı aldık üstümden bir yük kalktı gercekten sonraki alısveriste tamamlıcaz diger eksiklerini az kaldı zaten bizden bu kadar siz ne yaptınız eksikleri

yok henüz toparlayamadı kendini canım malum sezaryen ağrısı. sütü de gelmedi. bebeği mama ile besliyorlar 2 gündür. yarın eve çıkacak ılık duş alırsa sütü de olacak inşallah.

ohh maasallah canım ben topiğin tembel annesi olarak bişey almadım daha.2 battaniye bi alt açma iki hastane çıkışı bol bol da atlet tulum aldım ama onun dısında bişey yok.ne ateşölçer tarzı ihtiyaçlar ne de ana kucağı gibi eve olan ihtiyaçlar hiçbiri yok. yetiştirebilir miyiz onu da bilmiyorum

Geçmiş Olsun canım....Canım bol bol binlen 4 hafta gelmezler inşallah dünyağa ..

canım benim yaaa kıyamam üzülme sen eceyle efe büyüyecekler biraz daha karnında sen güzelce dinlen emi. wc dışında hiç kalkmaman lazım. yemeği falan eşin ya da başkası yapıcak artık mecbur. bak bizim topic'te bissürü yatan anne adayımız var dualarımız seninle ve kuzularınla. öpüyorum

Bolca dinlenmen kendini yormaman lazım canım, inşallah bebikler de seni dinleyip biraz daha bekleyecekler merak etme sen. Dualarımız seninle,moralini yüksek tut.

32.hafta randevusunda bende doktorumla konuşacağım konuyu,umarım sorun çıkarmaz.

Artık süt saklama kabı ve poşetleri var, sağıp derin dondurucuya atabilirsin. Gece takviye olarak yada bebek büyüyünce gıdalarına katabilirsin. İnşaAllah sütün yine bol bol olur.
Bakalım benim bebeğin kısmeti ne olacak.
Geçen bir haberde bir üniversite öğrencisi kanser tedavisi görüyormuş, doktor anne sütü tavsiye etmiş. Kadın sosyal medyadan çağrı yapınca evine kolilerle süt poşetlerinde Türkiye'nin her yerinden anne sütü gelmiş. Hatta en fazla sütü Yunanistan'dan bir anne kargolamış, derin dondurucuda poşetlerde sakladığı anne sütlerini şoklayıp yollamış kadıncağız. Hastanın annesi bunlar 3 ay yeter, sonra lazım oldukça isteriz diyordu. Rabbim şifa versin, yollayanlar ne kadar sevap işlemiş.
Yalancı emziği de benim kız damaklı-damaksız silikonların elli çeşidini denedik almadı, bir gün eşimin teyzesi bakkaldan torununa beş kuruşa aldırdığı kauçuk emziği verince tuttu . Bir gün sıkıntı çıkarmadı ama sonra ben üstüne düşemedim galiba, alıştıramadım.
Bende doğumda ten tene teması talep edecem inşallah. Öğrendiğim iyi oldu. Sağ olasın.

Hayirli cumalar cnm...
Uzulme masaallah iki taneler annesi...
Zayen raporu uzun istiyordun...
Bundan sonra metrobus vs ise kostur yorul bitti senin icin...
Daha iyi ya yat dinlen...
Bircogumuz ciger gelistirici olduk...
Rahim agzi icin ta bastan beti yatanlarimizda var zaten...
Yer cekiminden uzak durdugun surece sikinti yok...
Yanliz ciger gelistirici igne beni asiri derecede wc cikardi
Uykusuzluk yapti 3 gun uyumadim..
Sinirli oldum...
Kanda sodyum cok dusuk cikti...
Bol su tuket tuzsuz kalmasın vucudun...
Ece daha az hareketli belkide
Efe bol bol peppik atiyosa daha farkli kilosu...
Erkek tabi annesi
Oy oy
Dikkat et dinlen cnm...

Canim insallah vaktinde gelecekler sen yat 4 hafta hatta daha cok beklerler bebisler saglikla gelirler insallah

ben istanbulda değilim fiyatları bilmiyorum ama çok pahalı değilmi yine de sen bilirsin ama o kadar para vereceğime doğurmam tutarım içimde yani :)benim hastanede doğum 700 lira aradaki fark dünya kadar
Bizi
bulantıdan bişey de yiyemiyorum ki. büyüdüğünden dğeil de iki gündür sancılı bi gerilme var. nasıl ifade edeyim bilemedim.
Benimde bi garip halim var.bugun kasiklarim bacaklarim cokagriyr yadaha sekiz hafta vaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…