- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.281
bende devlette yapıcam inş..ablam dogum salonunda ebe..o girmese bile bütün dogum salonu tanıyo beni, söyledim bu dogar dogmaz ten temasını yaparız tabi sıkma canını dediah ah... bende calışıyordum 42. gun baslamıstım işe gunde iki kere gidip emziriyordum...
5.5 ay emdi sonra ne yaptım ettim almadı memeyi...
yalancı emzik hiç almadı benim oğlusun boguruyor yine almıyordu ağzına...
sütlerim işyerimde insanların üztüne fıskırıyordu 4 kat iki mendil koymama rağmen...
bardaga sagıyordum arkadasım içiyordu deli kız...
sonra süt bezeleri kaldı gögüslerimde fibrokistik meme oldu
senelerce kontrolde kaldım ailede meme kanseri var benim...
şimdi ilk 3 ayda o bezeler çözülmeye başladı ne acıdı anlatamam
gebeliğimin ilk 3 ayında daha süt gelmeye basladı gögüslerimden...
inşaallah emer bu tosunum da beze felan kalmaz gögüslerimde...
anahtar teslim
yavrum anne bebek dostu doğum dedikleri bu...
bu zaten bütün hastanelere bildirilmiş...
hasta yani gebe bilincli olmadıgı için kimi dr yapıyor kimi yapmıyor...
yapan özellerde kendilerine mal ediyorlar ballandırıyorlar falan filan...ben devlette yapıcam mecburen prof girecek
ama girmeden ön konuşma yapıyor orada özellikle genel anestezi istemicem
zaten sormadım daha genelmi yapıyorlar diye...
bebeişim hazırlıksız sezeryanla dünyaya geleceği için hemen gögsüme almak istiyorum...
insaallah nasip olur bana ve isteyen tüm annelere...
ten teması cok önemli...bende devlette yapıcam inş..ablam dogum salonunda ebe..o girmese bile bütün dogum salonu tanıyo beni, söyledim bu dogar dogmaz ten temasını yaparız tabi sıkma canını dediama girecek dr belli degil umarım kendi dr um nöbetçi olur..yada gündüz olur da denk getiririz
Selam Kızlarr,
dün kardeşim doğum yaptı suni sancı vermelerine rağmen bebek gelmek istemediği için sezayenle oldu .
4 kilo 54 cm bebişimiz.
bende bugün dr a gittim bebeğim 4 haftada 600 gr almış. doktor teyzesi maşallah dedi. toplam kilosu 1614 gr. olduk artık hızla büyüyoruz. Gebelik şekerim sınırdaydı dr. sekere aman dikkat et dedi. çok şükür herşey normal erken doğum riski yok suyumuz normal çok şükür.
yok canım daha kurulum yapmadık oda duvar kağıdı olacak ondan sonra yapıcaz kurunca haber veririm sanaBende en çok onu beğendim ama parmaklık kısmı komple çıkmıyor galiba o yüzden vazgeçtim. 1 yaşından sonra öyle kullanırım diye düşünüyorum. Siz kurulumu yaptırdınızmı? Bi tarafı komple çıkabilirmi sence? Çıkıyorsa ondan almak istiyorumda
Geçmiş olsun canım..inş tez vakitte iyi ol..yavruna iyi old.da sut sagip goturuyorsun değil mi..inş 10 gün sonra kucağına alırsın yavrunun..hep aklımda,yuregimdesiniz inan..Rabbim sağlıkla yavrularimiz i nasip etsin inşİyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.
Oyyy oyyy öldümmm yaaa ev taşımak ne kadar zor işmiş bide insaattan cikmis ev olunca dahada zorr sabahtan beri yerdeki boyalari kaziyorum cook yoruldum yaww
Tatlim tozlu giyim sitesinden aldim anne bebek kismina girdim seceneklerden. Bnm aldigim Mavinin sadece smoll vardi bi bak istersen cnm hosuna giden cikar belki
Oh canim masallah habrrler cok guzel. Dogum tarihlerimiz seninke ayni. Ben pazartrsi gidecegim ins doktora , bian once ben de paylasmak istiyorum ...kuzum kac kg olduysa meraktan catlicam. Kardesinin de gozu aydin olsun Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Peki suan durumu nasil malum iyi seyler duymuyoruz sezaryan ile ilgiki. Toplayabildimi kendini.
ohh maasallah canım ben topiğin tembel annesi olarak bişey almadım daha.2 battaniye bi alt açma iki hastane çıkışı bol bol da atlet tulum aldım ama onun dısında bişey yok.ne ateşölçer tarzı ihtiyaçlar ne de ana kucağı gibi eve olan ihtiyaçlar hiçbiri yok. yetiştirebilir miyiz onu da bilmiyorumKızlar bizde bugün eksiklerin cogunu giderdikbir tek park yatak almıştık kızıma onun haricinde bişeycigimiz yoktu . Bugün ana kucagı , çıtçıtlı penye kundak , alt açma , havlu seti , 3 tane patikli alt , 3 tane kısa kol body , 3 tane zıbın seti , johnsons baby iyi ki dogdun bakım seti , philips avent biberon , kraft ateş ölçer , dalin bebek deterjanı , bebek banyo süngeri , gögüs ucu kremi ve pedi ve son olarak hastane cıkısımızı aldık üstümden bir yük kalktı gercekten sonraki alısveriste tamamlıcaz diger eksiklerini az kaldı zaten bizden bu kadar siz ne yaptınız eksikleri
Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
canım benim yaaa kıyamam üzülme sen eceyle efe büyüyecekler biraz daha karnında sen güzelce dinlen emi. wc dışında hiç kalkmaman lazım. yemeği falan eşin ya da başkası yapıcak artık mecbur. bak bizim topic'te bissürü yatan anne adayımız varHayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
Bolca dinlenmen kendini yormaman lazım canım, inşallah bebikler de seni dinleyip biraz daha bekleyecekler merak etme sen. Dualarımız seninle,moralini yüksek tut.Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
32.hafta randevusunda bende doktorumla konuşacağım konuyu,umarım sorun çıkarmaz.ten teması cok önemli...
oy kıyamam onlara beeennn...
ne oldugunu anlamıyorlar korkuyorlar ve kan basıncları artıyor haliyle...
anne kokusu ve anne sesine tenine alısık oldukları için sakinleşmeleri ve nefesin düzene girmesi açısından çoook önemli ten teması...
inşaallah hepimize nasip olur cnm...
zaten genel anesteziyi mümkün olduğunca kabul etmeyin...
bebgin cigerleri acısından ve beyin hücrelerine oksijen gitmesi açısından sakıncaları var...
ah ah... bende calışıyordum 42. gun baslamıstım işe gunde iki kere gidip emziriyordum...
5.5 ay emdi sonra ne yaptım ettim almadı memeyi...
yalancı emzik hiç almadı benim oğlusun boguruyor yine almıyordu ağzına...
sütlerim işyerimde insanların üztüne fıskırıyordu 4 kat iki mendil koymama rağmen...
bardaga sagıyordum arkadasım içiyordu deli kız...
sonra süt bezeleri kaldı gögüslerimde fibrokistik meme oldu
senelerce kontrolde kaldım ailede meme kanseri var benim...
şimdi ilk 3 ayda o bezeler çözülmeye başladı ne acıdı anlatamam
gebeliğimin ilk 3 ayında daha süt gelmeye basladı gögüslerimden...
inşaallah emer bu tosunum da beze felan kalmaz gögüslerimde...
anahtar teslim
yavrum anne bebek dostu doğum dedikleri bu...
bu zaten bütün hastanelere bildirilmiş...
hasta yani gebe bilincli olmadıgı için kimi dr yapıyor kimi yapmıyor...
yapan özellerde kendilerine mal ediyorlar ballandırıyorlar falan filan...ben devlette yapıcam mecburen prof girecek
ama girmeden ön konuşma yapıyor orada özellikle genel anestezi istemicem
zaten sormadım daha genelmi yapıyorlar diye...
bebeişim hazırlıksız sezeryanla dünyaya geleceği için hemen gögsüme almak istiyorum...
insaallah nasip olur bana ve isteyen tüm annelere...
Hayirli cumalar cnm...Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
Canim insallah vaktinde gelecekler sen yat 4 hafta hatta daha cok beklerler bebisler saglikla gelirler insallahHayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
Biziben istanbulda değilim fiyatları bilmiyorum ama çok pahalı değilmi yine de sen bilirsin ama o kadar para vereceğime doğurmam tutarım içimde yani :)benim hastanede doğum 700 lira aradaki fark dünya kadar
Benimde bi garip halim var.bugun kasiklarim bacaklarim cokagriyr yadaha sekiz hafta vaarbulantıdan bişey de yiyemiyorum ki. büyüdüğünden dğeil de iki gündür sancılı bi gerilme var. nasıl ifade edeyim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?