2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Saol tatlim ama esim ordaki bebek resmi pembeye ya o yuzden alma dedi mavi takintimiz var azcikk bende sonradan dusundumde oralara mavi minik boncuklarla kamule ederim pembe kismini dedim hani tulbentlerin ucundaki boncuklar oluyorya ondan.
Bahsettiğin üçlü takım mavi değil yalnız, mint rengi. Yeşile yakın. Rengine dikkat ettin mi?

Insaallah cnm...
Mübarek gun dualarimiz kabul ola...
Bol yagli sutumuz olsun
Bebislerimiz dogdugunda gogsumuzde olsun...
Oy heyecan yaptim...
Calismiyorum simdi...
Memeden ayirmicam heran memede uyusun isterse insaallah...
Birde simde facede okudum...
Sarilik olmamasi icin cok sik emzirmek gerekiyormuş
Sarilik olan bebekler saatlerce uyanmiyormus...
Emzirerek geciyormus sariliklari...
Birde 24 saat isikta kalmasi gerekiyormus satilik olan bebegin...
Gunduzde gunes diyorlar....

The following rabbim yardimcin olsun minikler de biraxcik sabretsin yaa. Belki yatnca rahat rahat otururlar annesinin gobusunde

aldıklarınızı güzel günlerde giysin minnakın senin yazdıklarını görünce, ben de baktım neler almışım diye. eksiklerimi çıkarıyorum zıbın seti dediğin iç-dış zıbın mı canım?

Canlarimm bugun nihayet mini bi bakima girdim saclarimi kestirdim kaslarimi aldirdim ohhh kendime guvenim geldi:))
Ne cepişmişim oyle megersem:)))
kaşlar konusunda şanslıyım sanırım ben. pek çıkmıyolar. ayda bir alttan çıkanları alıyorum cımbızla o kadar. şekli falan hiç bozulmuyor

cnm ilk iş halıları ver yıkamaya...
en çok dikkat ettiğim halılardır benim mikrop acısından...
yerler boşalınca gerisi cam cerceve koltuklar silinecek derken kolaylasır...
haklisin canim ama halilari mayis gibi düşünüyordum, eşimin el atmasi lazim onlara o da ohoo :)) kayinvalidemler gelsin onlar halleder hali isini artik.

cok gecmis olsun canim benim. Yat sakın kalkma acil ihtiyaçların disinda.

nasıl anlatsam boyunda bi kemik varya yana doğru olan onun hizasında tam göğüs çatalının olduğu yerde hafif solda ak soracaktım ben bu gidişimde yine unuttum yaa

Evet cnm bencede olesi daha iyi olur senin icin :)
Buzdolabi firin bi de tezgah temizledim bayildim hemen yorgunluktan oyy. Bi de bahar temizliği diyorum benim neyimeyse temizlik karnim burnumda hih cok kizdim kendime su an. Az dinleneyim de supureyim evi, cok bile

EVet d
evet her iki saatte mutlaka uyandirip emzirin. Benim ilk oglum emzirmeme ragmen sarilik oldu ve bir gece hastanede mavi isik aldik .inşallah hic birisi sarilik olmaz

Kızlar bende de enfeksiyon çıktı eksikmiş gibi tek kullanımlık saşe içtim dün gece çok sancıyor kasıklarım karnım taş gibi şu kalan 9 hafta sağ salim geçse artık ya

nasıl anlatsam boyunda bi kemik varya yana doğru olan onun hizasında tam göğüs çatalının olduğu yerde hafif solda ak soracaktım ben bu gidişimde yine unuttum yaa
Sor cnm ihmal etme...
Olmadı bi cerraha gorun icin rahat etsin

Kıyamam sana kuzunu kucagina al sımsıkı saril ve koklaya koklaya op inşallah

YouTube'da "Keşkesiz Doğumda bebeğine ilk dokunan annesi oldu." adlı videoyu izleyin - Keşkesiz Doğumda bebeğine ilk dokunan annesi oldu.: kızlar agladım resmen yaa

Ay ben bunu izledim kadının tavrı tipi ya da videonun iticiliği bilmiyorum çok sinir oldum ya izlerken hiç etkilenmedim ben bundan. Dünyanın ilk tek ve son doğuracak kadınıymış gibi haller falan. Sanki dünya o doğurunca tüm kötülüklerden kurtulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…