- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.321
Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
Bizi
Benimde bi garip halim var.bugun kasiklarim bacaklarim cokagriyr yadaha sekiz hafta vaar
Supermis aglamamak mumkun degilllYouTube'da "Keşkesiz Doğumda bebeğine ilk dokunan annesi oldu." adlı videoyu izleyin - Keşkesiz Doğumda bebeğine ilk dokunan annesi oldu.:kızlar agladım resmen yaa
Kizlar bu arada saka gibi...
5 haftam kaldi...
35 de alcaz demidlerdi bebisi...
Plesanta totaliste 35 den sonrasini beklemiyorlar bi faydası
yok bebegede anneyede diyorlar...
Beyazlarini yikadim bebisin simdi orta renkliler yikaniyo
Sonra koyular...
Oyyyy evde heyecan başladı...
Niyetlendim Rabbim bana bebegimi goster dedim uyudum gordum Taha Muhammedimi
Oyyy kafa asagidaydi
Hemen derimin altindaydi
Bi açtım buluzumu kafayı gordum
Saclari vardi kisa kisa topacikdi yuzu
Yuzunu cevirdim baktim agzi acikti yusyuvarlak
Gozumden gitmiyor
Yaklasti dogum bebek hazır dedim esime
Yatta geziyemi ne cikiyomusuz orda bi tarafim acikti herhalde
Hemen indik yattan eve donuyoduk...
ALLAH hayra cikarsin insaallah...
Bizim babamiz görmüş kızımı, kivircik saçlı beyaz tenli göz rengi de biraz acik bir bebekmis. Kucagimdan inmeye çalışıyordu sana sesleniyordum al düşecek diye dedi :)Kizlar bu arada saka gibi...
5 haftam kaldi...
35 de alcaz demidlerdi bebisi...
Plesanta totaliste 35 den sonrasini beklemiyorlar bi faydası
yok bebegede anneyede diyorlar...
Beyazlarini yikadim bebisin simdi orta renkliler yikaniyo
Sonra koyular...
Oyyyy evde heyecan başladı...
Niyetlendim Rabbim bana bebegimi goster dedim uyudum gordum Taha Muhammedimi
Oyyy kafa asagidaydi
Hemen derimin altindaydi
Bi açtım buluzumu kafayı gordum
Saclari vardi kisa kisa topacikdi yuzu
Yuzunu cevirdim baktim agzi acikti yusyuvarlak
Gozumden gitmiyor
Yaklasti dogum bebek hazır dedim esime
Yatta geziyemi ne cikiyomusuz orda bi tarafim acikti herhalde
Hemen indik yattan eve donuyoduk...
ALLAH hayra cikarsin insaallah...
Yorgunuuz biz kizimlave sonunda elektrikler geldi bu ne yaa 2015 in turkiyesinde nelr donuyor yine arka planda merak konusu!!! ayy cok cnm skldi ya bugun kitap okumakta gelmedi icimden.zaten dunku ignemi vurulmayida unutmusum Allahtan hatrladm da bugun hallettik
gecmise biraz goz gezdrm sadece.yatarken pc yi kullanmak bile zor o yuzden cok vakit gecremiyrm pc ile:) ee sizler nasilsiniz?minnoslar nasil?
canimm mutlaka yat zaten ne kaldi surda bende yatiyrm zaman geciyor bi sekilde.iyi olmus igne yaptiklari merak etme,kendi kendinede kotu seyler dusunme sakin ilk yat denildigi zaman insanin aklina hemen kotusu geliyor ama geciyor snr:)bebislerin a aya kalmaz 2 ser kiloyu bulur bu da ikizler icin cok da fena bi durum diil.bnmde arkadasm ikiz dogurdu 35.haftada 1 gun bile kuvezde kalmadilar masallah.her sey guzel olucak...Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
ohh sihatler olsun cnm.darisi bnm basima:)Canlarimm bugun nihayet mini bi bakima girdim saclarimi kestirdim kaslarimi aldirdim ohhh kendime guvenim geldi:))
Ne cepişmişim oyle megersem:)))
pofudukcum yorma kendini birakin allah askina temzligi fln cogu gtmis azi kalmis bebisleri riske atmayalim.evini ustunden supursen silsen yetr unut bahar temzligi fln:)Buzdolabi firin bi de tezgah temizledim bayildim hemen yorgunluktan oyy. Bi de bahar temizliği diyorum benim neyimeyse temizlik karnim burnumda hih cok kizdim kendime su an. Az dinleneyim de supureyim evi, cok bile
ve sonunda elektrikler geldi bu ne yaa 2015 in turkiyesinde nelr donuyor yine arka planda merak konusu!!! ayy cok cnm skldi ya bugun kitap okumakta gelmedi icimden.zaten dunku ignemi vurulmayida unutmusum Allahtan hatrladm da bugun hallettik
gecmise biraz goz gezdrm sadece.yatarken pc yi kullanmak bile zor o yuzden cok vakit gecremiyrm pc ile:) ee sizler nasilsiniz?minnoslar nasil?
aynen canim valla heveslenmistim ama vücudum elvermiyorpofudukcum yorma kendini birakin allah askina temzligi fln cogu gtmis azi kalmis bebisleri riske atmayalim.evini ustunden supursen silsen yetr unut bahar temzligi fln:)
anneyi izlerken bende söyle düşündüm bu kadar törenle bi hamilelik gecirseydim yok dogum koçu dogum psikologu tepemde motive köprüsü kursaydı bende o kadar relax olurdumAy ben bunu izledim kadının tavrı tipi ya da videonun iticiliği bilmiyorum çok sinir oldum ya izlerken hiç etkilenmedim ben bundan. Dünyanın ilk tek ve son doğuracak kadınıymış gibi haller falan. Sanki dünya o doğurunca tüm kötülüklerden kurtulcak
Haftasonu misafirim gelecek dun aynisini ben yaptim canim cikti valla cok zor artik bu isler kuzularbuyudu.temizlimciminde gelmicegi tuttu cok yoruldum.bugunde yemek yapiyorum.aynen canim valla heveslenmistim ama vücudum elverbüyüdü
o değil de o kadar para bayılsam ben de öyle olurdum heralde. doğum akademisi eğitimi, doğum psikoloğu, doula, kaan kocatepe doktoru ve acıbademde doğum yapmış. en az 20bin lira harcanmıştır. para harcamanın mutluluğu sanırımAy ben bunu izledim kadının tavrı tipi ya da videonun iticiliği bilmiyorum çok sinir oldum ya izlerken hiç etkilenmedim ben bundan. Dünyanın ilk tek ve son doğuracak kadınıymış gibi haller falan. Sanki dünya o doğurunca tüm kötülüklerden kurtulcak
Kolay gelsin canım. Aynen oyle cok zor cok. Zaten pratikligimde yok daha evleneli bir yilim dolmadi. Alisamadim ev isleri vs o yuzden aşırı zorlanıyorum...Haftasonu misafirim gelecek dun aynisini ben yaptim canim cikti valla cok zor artik bu isler kuzularbuyudu.temizlimciminde gelmicegi tuttu cok yoruldum.bugunde yemek yapiyorum.
Yat dinlen canim zatenikizler genelde erken gelme taraftari oluuot 32yi dolduran geliyor hatarsan dinlenirsen bu sureyiuzatirsin canim nekadar uzarsa okadar kar olurTomrisHatzatenikst: 40304074 .!.:Canım yat uzan sadece tuvalet için kalk yerinden gelsin annen kv biri yanına hiçbir şey yapma bebişler biraz daha sabretsin üzmesin bizi.
Ben de canim yemegi iyi yaparimda temizligi normaldede sevmem zaten guzel de yapamam bi de bu halde daha da zor geldi.Kolay gelsin canım. Aynen oyle cok zor cok. Zaten pratikligimde yok daha evleneli bir yilim dolmadi. Alisamadim ev isleri vs o yuzden aşırı zorlanıyorum...
Elektrikler ve sular olmayınca resmen hayat duruyor.
Hoşgeldin bu arada.
Şükür iyiyiz.
bnm arkadasim 3tane iran kedisiyle(dudun yani o tugleri) hem dogurdu,hemde o cocugu buyuttu valla helal olsun dedimEki Görüntüle 1479940
Benim şam şeytanı yine yaramazlık peşinde çok yoruldum kediyle bir de çocuklu ve hamileleri düşünemiyorum ya :) aslında oğluşumu evden ayırmayacaktım ama doğumdan önce bir ay ve doğumdan sonra iki ay kuzene vericez mevsimsel tüy döküyor oğlum her gün ev süpürmekten anam ağladı ama çok tatlıdır beni cadı kedisi oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?