2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oy yesinler onu kara oğlan:) bende cok isterdim bi kedim olsun ama olmayacak hic heralde

aynen kendini bişe sanmış doğurunca tek doğuran o napsın kadıncağız :)

ay çok yoruldum üstümden kamyon geçti sabaha kadar zaten uyumadım sabah doktora gittim ordan geldim alışverişe gittim temizlik yaptım yarın misafirim var börek sardım kurabiye yaptım akşama yemek offffff bitik vaziyetteyiimmm

Valla canım ben o kadar para versem, sıkıntıdan doğuramam bence :))

Sende çok yüklenmişsin kendine.

Ellerine sağlık canım, yat dinlen biraz.

Bende iş yaptım yoruldum bugün, 1 saattir dinleniyorum.

Canim benim cok sagol icim rahatladi yazdiklarini okuyunca insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize hepimiz

Seninki de çok değil canm, boyumz çok uzun olmadığı içn çok almşz gbi geliyor millte. İnsanlar zaten sinir bozmya hazır, zayıf birsi üç- beş kilo aldı mı hemn mutlu oluyorlar. Doğmdan snra incecik olduğmzda onların yzünü grmek istiyorum hiç üzlme cnm bu bir süreç, hamilelik böyle bir şey. 30 kilo alnlar ble istedktn snra veriyorlar biz 10-15 kiloyu mu veremicez

Teşekkür ederim canım 7 parça var içinde bi tane alt, bi kısa kol body onun üstüne uzun kollu önden baglamalı , eldiven , şapka , önlük , çorap var canım

valla cok yuklendn sen bu ara kendine.dis agrin nasil oldu gecti mi?gecmise pek ii bakamadimda

Canım bende şu ana kadar alışveriş yapmamıştım hiç tamamlamayacakmışım gibi geliyordu ama bi alışverişe başladın mı bitiyor liste çıkarmanı öneririm öyle daha basit oluyor alışverişin

bugun ben de aradım medıcal parkı 3500-4500 doktorla bırlıkte daha ıyı orası medıpoldan .Medıpolu sevmedım ben nedense.Orda hem de ıkı yardımcı docent doktor var bakalım belkı onlara gorunurum.Nasıl olsa alıstım ben doktor degıstırmeyeYalnız 17 bın acıbadem cokmus ya gercekten

canım kesınlıkle ıstırahet et acılma yok cok sukur,acılma olunca bıle ıstırahetle kac hafta gıdıyor,bıraz daha beklesınler 36 cı haftaya kadar ,ınsallah zamanında gelırler

cnm mehtap yazıcıoğlu'na git. oranın kuvezi de yeterli hem. hayırlısı olsun hakkımızda..
evet saglık sigortası olmayana kol gibi acıbadem tövbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…