2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ah canim inş özellikle birine inat hemen vermek istiyorum , boyuyla hava atiyo bana . doğumdan sonra hemen eski formumuza kavusalim da görsünler. Çok fit bi hamilelik geçirmek istedim ama neysemoral bozmak yok canim yyürüyüşe devam ediyorum tez toparlaniriz

Mrb kizlar bisey sormak istiyorum yardimci olursaniz seviniri. İdrar yaprkn batma hissi yasiyorum aklim yerinden cikack gibi oluyor varmk bu durumu yasiyan erkn dogum riskim var korkuyorum bisey olack diye

Benim minik kuzumu çok hickirik tutmaya başladı ,içimde hikladikca kiyamiyorum ona hiiic...:)
Dün 2 kere oldu..şimdi de hikliyoor... Ay benim guzel kuşummm...kafasını ayaklarini oksadigim bebegimmmm....

Ayyyy ne güzel,insan kendini nasil mutlu hissediyor onların her hareketinde.Rabbimin mucizeleri.Ne mutlu sana canım :)

kesinlikle moral bozmk yok, emin ol kilonla alakası yok cnm, hamileykn insan ister istemz toplu görünüyor. sonçta göbek büyüyor, göğüsler büyüyor, vücutta ödem oluyor haliyle kilolu görünüyor insan. dediğim gbi 10-15 kilo alanlar hemn eski hallerne dönüyorlar. daha fazlasını alanlar da azmednce en fazla 6 ayda dönüyorlar. bn kndmi bliyrm 30 kilo da alsam verrm, çünkü iradeliym, eminm ki sen de verrsin, çünkü bnu gerçkten takan insanlar şişmn kalmıyorlar. allh yrdmcmz olsn. 2 ay kldı doğuma. bebişler bi sağlkla doğsun da doğmdan en fazla iki ay snra norml halimize dönerz. hiççç moralini bozma. bn 30 haftada 6 kilo aldm sanki 26 kilo almşm gbi millt göbeğime bakmaya geliyo. insanlar haset, herkesi kndilerine bnzetmeye çalışıyorlar.

İnşallahhhhh canim, çok giremiyorum artık, gelen giden falan çok oluyor,okuyorum aslında yazdiklarinizi ama sohbete katilamiyorum.

Bursa li uyelerr, bursa yi bilen uyelerrr bebis alisverisi icin nereleri onerirsinizzz?
Çarşıda gezemedim hic toplu alışverişi vişne CAD.yusuf bebeden yaptık.biraz cıvıl,tomurcuk.lcw dan bi kaç bisry var.nevresim,pike ,battaniye,vb şeyler de internetten aldım canım..

Canım sabırla günlerini bekleyeceklerdir inş.45 gündür yatiyorum.dogmadilar şükür. Ama ikiz olunca 38 ler zor.benim Dr.da bi 33 geveledi bakalım.duruma bakicaz dedi.AMS 30. Hafta donum noktasiymis sanki.sistim ki ne sistin bu hafta.

Önlem amaçlı ciğer geliştirici de vurunmussun.lav.dışında yat canım.. Rahim açılsa bile haftalarca bekle te biliyorlar mis.bende ilk zaman çok korkmustum ama bekliyoruz şükür..
Rabbim sağlıkla,hayırla vakitlerinde doğumlar nasip etsin cumlemize..

Selam annisler,
Biz bugun cok yorulduk oglusumla. Dunden beri bebisin odasini temizledim giysilerini yikadim evide temizledim. Kuruyanlari utuleyim dicektim ama artik karnim agrimaya basladi sanirim cam cerceve acik usuttum simdi yatisa gectim. Yarinda kontrolumuz var ins bebisimin kilosu sagligi yerindedir :))))
Bu arada oglusuma battaniye ormeye basladim lif orgusunden cunku baska model bilmiyorum :))))

Ayyyy Allah razi olsun canım benim...sutumu hep sagiyorum canım zaten 3 saatte bir.götürüp veriyor babamiz ise gitmeden.inşallah hemen toparlar da alırım kucagima artik yavrumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…