- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.361
Profildeki kizinmi canim?Bunu benim kuzum paylaşmamı istedi bende paylaştım ah yaramaz kızım benim annesinin ilk göz ağrısı
Evet tatlım maviş boncuk cimcime kuzumProfildeki kizinmi canim?
Ay cok tatli,guzel mavis boncugun masallahEvet tatlım cimcime maviş bonc
Evet tatlım maviş boncuk cimcime kuzum
Sağol canım teşekkür ederim :))Ay cok tatli,guzel mavis boncugun masallah
Seninki de çok değil canm, boyumz çok uzun olmadığı içn çok almşz gbi geliyor millte. İnsanlar zaten sinir bozmya hazır, zayıf birsi üç- beş kilo aldı mı hemn mutlu oluyorlar. Doğmdan snra incecik olduğmzda onların yzünü grmek istiyorum hiç üzlme cnm bu bir süreç, hamilelik böyle bir şey. 30 kilo alnlar ble istedktn snra veriyorlar biz 10-15 kiloyu mu veremicez
Cnm bnm xok gecmis olsun allah sifa versin... rabbim ogluna da saglik sihhat versin cnm bnm.
bisey soracaktım sana sen ciger geliştirici igne olmusmuydun tatlim?
Benim minik kuzumu çok hickirik tutmaya başladı ,içimde hikladikca kiyamiyorum ona hiiic...:)
Dün 2 kere oldu..şimdi de hikliyoor... Ay benim guzel kuşummm...kafasını ayaklarini oksadigim bebegimmmm....
teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
kesinlikle moral bozmk yok, emin ol kilonla alakası yok cnm, hamileykn insan ister istemz toplu görünüyor. sonçta göbek büyüyor, göğüsler büyüyor, vücutta ödem oluyor haliyle kilolu görünüyor insan. dediğim gbi 10-15 kilo alanlar hemn eski hallerne dönüyorlar. daha fazlasını alanlar da azmednce en fazla 6 ayda dönüyorlar. bn kndmi bliyrm 30 kilo da alsam verrm, çünkü iradeliym, eminm ki sen de verrsin, çünkü bnu gerçkten takan insanlar şişmn kalmıyorlar. allh yrdmcmz olsn. 2 ay kldı doğuma. bebişler bi sağlkla doğsun da doğmdan en fazla iki ay snra norml halimize dönerz. hiççç moralini bozma. bn 30 haftada 6 kilo aldm sanki 26 kilo almşm gbi millt göbeğime bakmaya geliyo. insanlar haset, herkesi kndilerine bnzetmeye çalışıyorlar.
Ah canim inş özellikle birine inat hemen vermek istiyorum , boyuyla hava atiyo bana .doğumdan sonra hemen eski formumuza kavusalim da görsünler. Çok fit bi hamilelik geçirmek istedim ama neysemoral bozmak yok canim yyürüyüşe devam ediyorum tez toparlaniriz
Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başka ağrıya benzemiyo ihmal etmemek gerek
ayy canım benim çok duygulandım ya ağlattın biziBen de geçen sene mayıs ayında aynı şeyleri yaşamıştım çok iyi anlıyorum seni. Allah ım kimseye yaşatmasın. Allah büyük ama bak yine hamileyiz...Bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah...
maşallah cnm çok tatlısınız
çok geçmiş olsun canım. Bikaç gündür pek girememiştim aklım sendeydi. oğluşunun iyiye gitmesine sevindim canım. Daha da iyi olacak annesi inşallah. Sen de dikkat et kendine canım biran önce iyileşirsin inşallah da bebişini de görürsün.
Maral inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Rabbim mübarek cuma gününde yardımcın olsun.
Bnde ayni durumdayim sozde dinlencem die rapor aldim daha yeni oturuyorumBuzdolabi firin bi de tezgah temizledim bayildim hemen yorgunluktan oyy. Bi de bahar temizliği diyorum benim neyimeyse temizlik karnim burnumda hih cok kizdim kendime su an. Az dinleneyim de supureyim evi, cok bile
Cooook güzel haberlerini bekliyoruz tatlımAminnnn canım inşallah...
Çarşıda gezemedim hicBursa li uyelerr, bursa yi bilen uyelerrr bebis alisverisi icin nereleri onerirsinizzz?
Hayırlı Cumalar Anneler bebişler. Biz bugün tahlil sonuçlarımızı almaya gittik. Devlet hastanesinde yaptırmıştık oradaki doktor idrarda kanlı iltihap var detaylı bir doktora gözükmeniz lazım dedi kendisini yalı kazığı olarak koydukları için bişey diyemedi. Sonra özel bir hastanede tavsiye ettikleri bir doktora gittim. Neticelerin değerlerin güzel dedi. Muayene etti bebekler gayet sağlıklı dedi. Oğlan 1108 gr Kız 1098 gr olmuş ama alttan da muayne edicem riski görmem lazım dedi alttan muayene etti rahim ağzı çok kısa ve başları rahime çok yakın her an doğum gerçekleşebilir kesinlikle istirahat edeceksin yatacaksın dedi 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptırdı yarında 2 tane daha yapılacak. Çok korkuyorum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ayın 9'una kadar raporu uzattı ayın 9'undan sonrada Normal doğum iznini başlatacak. Çok küçükler ya çok korkuyorum 4 hafta daha çıkmasınlar(( Dua edin bizim için olur mu hepinizi çok çok öpüyorum.
Geçmiş olsun canım..inş tez vakitte iyi ol..yavruna iyi old.da sut sagip goturuyorsun değil mi..inş 10 gün sonra kucağına alırsın yavrunun..hep aklımda,yuregimdesiniz inan..Rabbim sağlıkla yavrularimiz i nasip etsin inş
Kızlar ne temizliği yavvv.8. Aydayiz şükürler olsun.aman diyim bisey kaldirayim,uzanayim demeyin ha..
kaç kilo aldn cnm, maşllh gayet hoş görünüyorsun.teyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?