2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım benim çok iyi anlıyorum seni.banada 27 haftada demişti doktorum başını dayamış rahim ağzına diye.sürekli yatman ve dinlenmen şart su durumda.Kalkma tuvalet haricinde. Ayaklarının altına yastık koy yat,dinlen...Benim enfeksiyon isi bozdu,yoksa dinlenmekle bu durumun üstesinden geliniyor Allahın izniyle...

Dularımızdasın canım yat dinlen bol bol. kendini yorma sakın. Allah ın izniyle zamanını bekleyecekler inşallah.

Aynen valla çok iradeliyimdir ben de. Dikkat de ederim yedigime ictigime. Alacagim varmis aldim bi de göbek büyüyünce tostopalak gorunuyosun. Elin yuzun şişmiş nasil degismissin diye paldir kuldur laf ediyorlar. En sinir olduğum da daha bu ne ki 7. Aydan sonra göreceksin sismeyi diyorlar. Yahu bi gidin kendinize bakin 15 kg aaksam hamile iken sizin kilonuza ancak ulasiyorum. Ama laf etmekte ahkam kesmekte ustlerine yok. Dediğin gibi bebisler iyi olsun biz ramazan bayramina fit hatunlar ve yepisyeni anneler olarak girelim de bi görsünler bakalim

13 kilo aldigimi takmiyodum ama bgn bir arkadasi gordum dogurmak uzere ggibisin niye bu kadar cok kilo aldin diyince uzudum biraz

öyle tabii canım, o yüzdeki tombullk anında gidyo zaten. millet gerçkten hasta, hiç işleri yok kndilerini başkalarıyla uğraşmaya adıyorlar. dedğin gbi bnm de hedefm bayrama kadr norml kiloma dönmk. bi de 7. aydan snra herkes fil gbi olmuyo kusura bakmasınlar. dikkt ediyrz herhalde. bna da birisi öyle çokkk değişmişsinnn dedi. kndisi de senin dedğin gbi bnm hamile halimden bile 15 kilo fazla. bn onların yernde olsam ağzmı açmam, millet kndi kilona bak der diye

Oyyyy Seveyim sizin hazirliklarinizi,ne güzel telastir onlar,bilirim.Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım benim,bol bol kokla,op sev kuzunu inşallah...

Be
Ben ilk dogumumda 17 kilo almistm ve hepsinde geri verrdim inşallah buda oyle olur

Seni çok iyi anlıyorum canım... Burada da sürekli bi elektrik kesintisi hali var saatlerce sürüyor, ev buz kesiyor,canım sıkılıyor, elektriksiz olmak hem zor,hem sıkıcı...

Kızlar bir sey sorcam gebelikte hindistan cevizi yemekte bi sakinca var mi? Nette doğru düzgün bir bilgi bulamdmda

rain naptin sen ya aksam aksam aglattin beni zaten goz yasim gizumun.ucunda bekliyo bi sebep olsada aksam diye rabbim ins bebegine kavustursun seni sag salim Allahin izniyle bebeginle cikicaksin o dogumhaneden

Kızlar sizinle bi kaç tecrubemi paylaşmak istedim hazır vakit bulmusken...
Bu arada nasılsınız? Ben çok kotu bronşit olmusum.bugün doktora gittik iki sise serum yedim,hava taktılar, bi sürü de ilaç verdi doktor Allahtan sutumu sagmama engel teşkil etmiyor ilaçlar ve hastaligim....
Simdi gelelim tecrübelerine belki ihtiyaç duyarsınız, ilk olarak hazirladigim Doğum çantasına hasta bezi ve ped koymuştum, bir tane numune mesane pedi vardı, ustumu giyindim onu kullandım acayip isime yaradı,esimi yollayıp aldirdim ilk bir hafta çok isimi gördü, normal ped yetmezdi,hasta bezide beni rahatsız ederdi...
İkincisi göğüs pompası alma ihtiyacı duyarsanız hemsiremizin tavsiyesiyle lansinoh tekli elektrikli pompa aldık acayip memnun kaldım,ne yara yaptı göğsümü nede acitti sağma yaparken.Acayip memnun kaldım.
Hava soğuk olduğu için emzirme atletleri çok isimi gördü, acayip rahat ve konforlu...
Göğüs pedinide ihmal etmeyin alin derim göğüs pedi kullanmadim ilk gün sağma yaptigimda çamaşır gogsumun ucuna degdikce acitti,göğüs pedi hem o acıyı önlüyor hemde daha temiz ve konforlu oluyor.. Aslında yazacağım çok şey vardı da unuttum aklıma geldikçe yazarım işinize yarar inşallah...
Öpüyorum hepinizi,ellerimi yikayim oglusumun sütunu sagayim....

Sağol canım sen kaçıcı haftada yapmıştın doğumu oğluşun kaç kg doğmuştu

Kızlar bir sey sorcam gebelikte hindistan cevizi yemekte bi sakinca var mi? Nette doğru düzgün bir bilgi bulamdmda

hındıstan cevızı proteın bakımından cok zengın fazla yersen sadece sındırım sıstemını bozarsın :) ve en onemlısı hındıstan cevızı suyu bebegın suyunun artmasında yardımcı oluyor dıye bılıyorum

Ben sabah ki mesajımı ağlayın üzülün diye yazmadımm ki,
sizinle paylaşınca çook rahatladım, benim yanımda olmayan arkadaslarım oldunuz ayrı ayrı yerlerden.

Dedim ki kendime bugün "Yağmur, ne güzel arkadaslar edinmişsin"
Hepinize güzel dilekleriniz için çoooooook teşekkür ederim, Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…