- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.401
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alicaz bebisleri canim,Rabbim hepimizin yardimcisi olsunBen sabah ki mesajımı ağlayın üzülün diye yazmadımm ki,
sizinle paylaşınca çook rahatladım, benim yanımda olmayan arkadaslarım oldunuz ayrı ayrı yerlerden.
Dedim ki kendime bugün "Yağmur, ne güzel arkadaslar edinmişsin"
Hepinize güzel dilekleriniz için çoooooook teşekkür ederim, Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallahh.
tesekkurlerhındıstan cevızı proteın bakımından cok zengın fazla yersen sadece sındırım sıstemını bozarsın :) ve en onemlısı hındıstan cevızı suyu bebegın suyunun artmasında yardımcı oluyor dıye bılıyorum
Eveeet aynen hele çatı kemigi kopuyor agridan bacaklarm cok ağrıyor
bi bizde var galiba baksana kimseden ses çıkmadı. şöyle ayağımın ucuyla kilimi ittiremiyorum.
hastane çıkışı gibi yani canım anladımmTeşekkür ederim canım7 parça var içinde bi tane alt, bi kısa kol body onun üstüne uzun kollu önden baglamalı , eldiven , şapka , önlük , çorap var canım
boswer insanlarn dedigini.sen ve begin saglikliysa gerisi bos.kilolar werilir13 kilo aldigimi takmiyodum ama bgn bir arkadasi gordum dogurmak uzere ggibisin niye bu kadar cok kilo aldin diyince uzudum biraz
öyle tabii canım, o yüzdeki tombullk anında gidyo zaten. millet gerçkten hasta, hiç işleri yok kndilerini başkalarıyla uğraşmaya adıyorlar. dedğin gbi bnm de hedefm bayrama kadr norml kiloma dönmk. bi de 7. aydan snra herkes fil gbi olmuyo kusura bakmasınlar. dikkt ediyrz herhalde. bna da birisi öyle çokkk değişmişsinnn dedi. kndisi de senin dedğin gbi bnm hamile
halimden bile 15 kilo fazla. bn onların
yernde olsam ağzmı açmam, millet kndi kilona bak der diye
Rabbim yar ve yardımcın olsunBen sabah ki mesajımı ağlayın üzülün diye yazmadımm ki,
sizinle paylaşınca çook rahatladım, benim yanımda olmayan arkadaslarım oldunuz ayrı ayrı yerlerden.
Dedim ki kendime bugün "Yağmur, ne güzel arkadaslar edinmişsin"
Hepinize güzel dilekleriniz için çoooooook teşekkür ederim, Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallahh.
Amin cnm bacim...Oyyyy Seveyim sizin hazirliklarinizi,ne güzel telastir onlar,bilirim.Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım benim,bol bol kokla,op sev kuzunu inşallah...
Ye yavriiim ye...Kızlar bir sey sorcam gebelikte hindistan cevizi yemekte bi sakinca var mi? Nette doğru düzgün bir bilgi bulamdmda
sadece s beden srokta gözüktüğünden ben niyetlenemedim. modeli kalıbı çok rahat duruyor.Saol tatlim ama esim ordaki bebek resmi pembeye ya o yuzden alma dedi mavi takintimiz var azcikkbende sonradan dusundumde oralara mavi minik boncuklarla kamule ederim pembe kismini dedim hani tulbentlerin ucundaki boncuklar oluyorya ondan.
Aksine amnuyon suyu az olana doktor hindistan cevizi suyu demusti sureklu icti cok iyi gelmistiKızlar bir sey sorcam gebelikte hindistan cevizi yemekte bi sakinca var mi? Nette doğru düzgün bir bilgi bulamdmda
sagol cnm o zmn yiyebilirm:)Aksine amnuyon suyu az olana doktor hindistan cevizi suyu demusti sureklu icti cok iyi gelmisti
Bursa li uyelerr, bursa yi bilen uyelerrr bebis alisverisi icin nereleri onerirsinizzz?
Canım zaten normalde de toplu olan birinin göbeği hemn blli olmz ki, çnkü göbek zaten var :) bn de hiç insanları incitmk istemm asla kilo aldın yok çok değiştn faln demem. Ama bu her konuda böyle, insan kırmak istemedikçe hp kndi kırılıyo.Masallah ozguvenleri tavan olmus onlarin. Hele benim bi arkadas 77 ile hamile kaldi bana laf atiyo ki gobegin ilk aydan cikti hemen kilo aldin diyo. Ben ona sen kendine bak demeye utandim yahu neymis kendi gobegi bes aylikken buyumeye baslamis. Acaba yag bagladigi icin olabilir mi .
valla cok yuklendn sen bu ara kendine.dis agrin nasil oldu gecti mi?gecmise pek ii bakamadimda
l26, post: 40308883, member: 543140"]Kızlar sizinle bi kaç tecrubemi paylaşmak istedim hazır vakit bulmusken...
Bu arada nasılsınız? Ben çok kotu bronşit olmusum.bugün doktora gittik iki sise serum yedim,hava taktılar, bi sürü de ilaç verdi doktor Allahtan sutumu sagmama engel teşkil etmiyor ilaçlar ve hastaligim....
Simdi gelelim tecrübelerine belki ihtiyaç duyarsınız, ilk olarak hazirladigim Doğum çantasına hasta bezi ve ped koymuştum, bir tane numune mesane pedi vardı, ustumu giyindim onu kullandım acayip isime yaradı,esimi yollayıp aldirdim ilk bir hafta çok isimi gördü, normal ped yetmezdi,hasta bezide beni rahatsız ederdi...
İkincisi göğüs pompası alma ihtiyacı duyarsanız hemsiremizin tavsiyesiyle lansinoh tekli elektrikli pompa aldık acayip memnun kaldım,ne yara yaptı göğsümü nede acitti sağma yaparken.Acayip memnun kaldım.
Hava soğuk olduğu için emzirme atletleri çok isimi gördü, acayip rahat ve konforlu...
Göğüs pedinide ihmal etmeyin alin derim göğüs pedi kullanmadim ilk gün sağma yaptigimda çamaşır gogsumun ucuna degdikce acitti,göğüs pedi hem o acıyı önlüyor hemde daha temiz ve konforlu oluyor.. Aslında yazacağım çok şey vardı da unuttum aklıma geldikçe yazarım işinize yarar inşallah...
Öpüyorum hepinizi,ellerimi yikayim oglusumun sütunu sagayim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?