2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyy kızlar pertim çıktı..gündüz görümcemin kızını doktora götürüp başında bekledim annesi babası çalışıyo..akşam 7 den sonra evi süpürdüm sildim toz aldım kapıları sildim..şimdi çamaşır katlıyorum..kalan işler yarına artık..pazar gününe iş kalmayacagı için çok mutluyum akşam yemeginide koca hazırlayıp getirdi önüme

Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alicaz bebisleri canim,Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

tesekkurler
ewet bir cok yarari var ama gebelikte her seyden tedrgn oluyor insan.bide idrar sokturucu ozelligi oldugu icinde dusundrduu beni biraz.maydonozda oyledir ve ilk aylarimda dr.um onermemisti bana.o aklima geldi birden

Eveeet aynen hele çatı kemigi kopuyor agridan bacaklarm cok ağrıyor

bi bizde var galiba baksana kimseden ses çıkmadı. şöyle ayağımın ucuyla kilimi ittiremiyorum.

Bende sizdenimm.
Hele çatı kemiğim sanki ayrılıyormuş gibi ağrıyor 2 haftadır, bacak aramdaki ağrıdan penguen gibi yürümeye başladım.
Doktorum normal diyor...

Masallah ozguvenleri tavan olmus onlarin. Hele benim bi arkadas 77 ile hamile kaldi bana laf atiyo ki gobegin ilk aydan cikti hemen kilo aldin diyo. Ben ona sen kendine bak demeye utandim yahu neymis kendi gobegi bes aylikken buyumeye baslamis. Acaba yag bagladigi icin olabilir mi .

Rabbim yar ve yardımcın olsun
Tüm dogum yapacak olan arkadaslarımızında

l26, post: 40308883, member: 543140"]Kızlar sizinle bi kaç tecrubemi paylaşmak istedim hazır vakit bulmusken...
Bu arada nasılsınız? Ben çok kotu bronşit olmusum.bugün doktora gittik iki sise serum yedim,hava taktılar, bi sürü de ilaç verdi doktor Allahtan sutumu sagmama engel teşkil etmiyor ilaçlar ve hastaligim....
Simdi gelelim tecrübelerine belki ihtiyaç duyarsınız, ilk olarak hazirladigim Doğum çantasına hasta bezi ve ped koymuştum, bir tane numune mesane pedi vardı, ustumu giyindim onu kullandım acayip isime yaradı,esimi yollayıp aldirdim ilk bir hafta çok isimi gördü, normal ped yetmezdi,hasta bezide beni rahatsız ederdi...
İkincisi göğüs pompası alma ihtiyacı duyarsanız hemsiremizin tavsiyesiyle lansinoh tekli elektrikli pompa aldık acayip memnun kaldım,ne yara yaptı göğsümü nede acitti sağma yaparken.Acayip memnun kaldım.
Hava soğuk olduğu için emzirme atletleri çok isimi gördü, acayip rahat ve konforlu...
Göğüs pedinide ihmal etmeyin alin derim göğüs pedi kullanmadim ilk gün sağma yaptigimda çamaşır gogsumun ucuna degdikce acitti,göğüs pedi hem o acıyı önlüyor hemde daha temiz ve konforlu oluyor.. Aslında yazacağım çok şey vardı da unuttum aklıma geldikçe yazarım işinize yarar inşallah...
Öpüyorum hepinizi,ellerimi yikayim oglusumun sütunu sagayim....[/QUOTE]

Gecmis olsun canim Allah şifa versin. Tecrübelerini paylastigin içincçok sağol valla iyi oluyor. Zira ne alacagim hakkında hicbir fikrim yok

Oyyyy Seveyim sizin hazirliklarinizi,ne güzel telastir onlar,bilirim.Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım benim,bol bol kokla,op sev kuzunu inşallah...
Amin cnm bacim...
Insaallah sende musab hamzayi tez zamanda koynuna alirsin...
Kiz daha indirme gogsunden orda uyusun uzun uzun annesi...
Insaallah tez gunde saglikla...
Bidik orda mucadele ediyor annesi
Sende hasta oldun kuzuna kavuscan yakinda hemen topatlanmaya bak
Kiyamam ya aglattin beni simdi
Benmi kendimi aglattim anlamadim...
Yuregimiz oldun burda bizim...

Mesane pedini soyledigin iyi oldu
Hasta kilodu alacaktim bende...
Yarin ALLAH izin verirse canta icin gereklileri almaya cikicaz cnm...
Cantayi hazir tutmam lazim benim...
ALLAH cumlemizin yardımcısı olsun...

Kızlar bir sey sorcam gebelikte hindistan cevizi yemekte bi sakinca var mi? Nette doğru düzgün bir bilgi bulamdmda
Ye yavriiim ye...
Yarasin kuzuya :)

Saol tatlim ama esim ordaki bebek resmi pembeye ya o yuzden alma dedi mavi takintimiz var azcikk bende sonradan dusundumde oralara mavi minik boncuklarla kamule ederim pembe kismini dedim hani tulbentlerin ucundaki boncuklar oluyorya ondan.
sadece s beden srokta gözüktüğünden ben niyetlenemedim. modeli kalıbı çok rahat duruyor.

merhaba kızlar bugün giremedim geçmişi de okuyamadım malum hep telefondan giriyorum
bugün bu bi kaç gün içinde göbeimin altında mor çizgiler olmuş çok moralim bozuldu badem yağıda sürüyorum. bu hafta düzenli sürmedim ondan mı acaba.. canım çok sıkıldı

bugün pirinç modeli bebe battayemi bitirdim arada modeli bozmuşum
kalan iple kenarı düz çerçeve ortası buzluncam modeline başladım. gözüm işkembe modelinde ama bu dalgınlıkla kesin modeli bozarım

çocuk gene tepişiyo oy Allahım yerleşemedi bir türlü yerine..

isimde de karar veremedim. ömer ve musab dedim eşime ama ömer istiyorum o da musab diyo. isimsiz yawriiim diye seviyorum

he bir de bugün bebek gelişim oyuncak falan baktım fiyatlar maş. derken evde oyuncak yapımı bakarken amigurumi ve örgüoyuncak diye aratınca misal instagram dan dehşet tatlı şeyler var.

el becerim hiç yok ama tuafiye ye gidersem tığ alıp deneyeceğim kolay bir şekil. çok tatlı şeyler var

Bursa li uyelerr, bursa yi bilen uyelerrr bebis alisverisi icin nereleri onerirsinizzz?

visne cad. jojomama die bi magaza var hastane cikisi gibi kutulu.urunleri ve cesit cesit battaniyeleri toptan fiyatina alabilirsin ben 400 tl lik alisveris yaptim cokta memnun kaldim

Merhaba annikler iyi geceler,bugün güzel bir çarşı pazar avm gezdik. Önce kuaför,saç baş düzelttik. Saçım minicik kaldı, bir tane gecelik aldım diz altı ben tam boy istedim ama bulamadım 35 tl, 1 takım sabahlıklı pijama 50 tl @denizkızı _esra nın paylaştığından. Anane iç çamaşırlarından aldım ddogumdan sonra rahat giyerim diye 12 li tanesi 3.5 tl. 2 tane emzirme sütyeni oğluşada fırça tarakbseti,tırnak makası ve burun aspiratörü aldık. Bizden haberler bu kadar,çok uzun oldu ama napalım. Hepinizi öperiz

Canım zaten normalde de toplu olan birinin göbeği hemn blli olmz ki, çnkü göbek zaten var :) bn de hiç insanları incitmk istemm asla kilo aldın yok çok değiştn faln demem. Ama bu her konuda böyle, insan kırmak istemedikçe hp kndi kırılıyo.

valla cok yuklendn sen bu ara kendine.dis agrin nasil oldu gecti mi?gecmise pek ii bakamadimda

çok şükür şuan ağrı gece sabaha kadae uyumadım sabah soluğu doktorun yanında aldım geçici dolgu yaptı doğumdan sonra gidecem tekrar ah cnm ya ben yapmassam da inan hiç bi allahın kulu yapmıyo mecburen yapıyorum her işi

Gecmis olsun canim Allah şifa versin. Tecrübelerini paylastigin içincçok sağol valla iyi oluyor. Zira ne alacagim hakkında hicbir fikrim yok[/QUOTE]

Sağol canim,Allah razi olsun... Belki birinin isine yaratsa mutlu olurum diye paylasayim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…