2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
13 kilo aldigimi takmiyodum ama bgn bir arkadasi gordum dogurmak uzere ggibisin niye bu kadar cok kilo aldin diyince uzudum biraz
Bn 6 kilo aldm bni de üzüyolar canm merak etme. Onlar üzmeye programlanmş. Hmen aaa o da bze bnzedi, bk bakımsz oldu dyp kına yakma moduna geçiyorlar. Bz bebişlermzi kucagmza alıp bi de verdğimz kiloları yazıcz inşllh. 6 ay önce bi arkdaşm doğm yaptı. Hamilykn 14 kilo aldı. Doğmdan snra 40 gn içnde 20 kilo verdi. Ne örnekler var. Şimdi de taş gbi bi anne. Eskisinden çok daha gzel. O kiloları onlara kapak yapıcaz

Sağol canım Allah razi olsun,indirmicem teyzesi...Hep koynumda yatiricam inşallah bi çıksın hele...Sizlerde benim en yakin arkadaşlarım oldunuz görmeden hepinizi ayrı ayrı sever merak eder oldum...
Sen hazır ette cantani hazır bulunsun canım...kafanda kalacağına çantada kalsın gidecekler :)

Ayyyy ogluma adaş mı gelecek yoksa.Rabbimin mucizeleri...sende bizim gibi yap canım ozaman hem eşinin dediği hem senin dediğin olsun...ikisinide verin ozaman....

Kızlaaaar bugün memleketten annem geldi, okadar mutluyum ki :) 2,5 saatlik bir alışverişin ardından nerdeyse herşeyimizi tamamladık diyebilirim, yrn da son bikaç şeyi alıp yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz, gözümde okadar büyüyen liste nası bi çırpıda tamamlandı anlamadım :) yrn tek tek fotolarını atarım size de... İyi geceler hepinize

gecenin 3 unden beri ayaktayım canlarr.. rahme giren agrılarla cebellesiyorum bide bebegim arada bi oraya bi tekme savuruyo dahada canım yanıyo ne yapacağımı sapıttım resmen bugun bana uyku yok heralde ....

Günaydın anneler ve minik yavruları.
Bu uykusuzluk nasıl birşeydir yahu....
Uyumak istiyom ya.

Bi de kızım artık otururken kaburgalarımı itiyor tepiyor. Canım acımaya başladı :)

sizde durumlar nasıl? Herşey yolundadır umarım :)

gecenin 3 unden beri ayaktayım canlarr.. rahme giren agrılarla cebellesiyorum bide bebegim arada bi oraya bi tekme savuruyo dahada canım yanıyo ne yapacağımı sapıttım resmen bugun bana uyku yok heralde ....
Ahh canım geçmiş olsun, doktoruna bir görünmende fayda var bence. Neden oluyor ağrılar acaba öğrenirsin için de rahat eder. İnşallah kötü bir şey yoktur. Dikkat et kendine uzan dinlen uyuyamasanda.

günaydınnn sana da güzel anne bende uyuyamadım güy haftasonunun tadını çıkacaktım :)

günaydınnn sana da güzel anne bende uyuyamadım güy haftasonunun tadını çıkacaktım :)
Bende haftasonu ayrımı yokta canım uyku da yok hiç. İnsanın işi gücü olmayınca erken kalkmak çok kötü oluyor. Televizyonda da bişey yoktur şimdi malum cumartesi...
Nasılsın nasıl gidiyor. Miniğin nasıl. Öpüyoruz kocaman.

günaydııınnnn neden uykusuzsun yavrum ya? sabah erken kalkıyorsan aksam erkenden yatıver, ya da gün içinde uyu da dinlen biras. erçi sen dün temizlik yaptın ondan sarhoş gibi olmuşsundur kıyamam

Heytt bee iyi varsiniz canlar

evet cnm memurum, sen yasal hakkını kullanıyorsun, hiç kimse hiçbir şey diyemez, alacaksın raporunu da iznini de..sıkma hiç canını..

Kızlar bende de enfeksiyon çıktı eksikmiş gibi tek kullanımlık saşe içtim dün gece çok sancıyor kasıklarım karnım taş gibi şu kalan 9 hafta sağ salim geçse artık ya
cnm geçmiş olsun, hayırlısıyla tamamlasaydık şu doğumu :)

aynı, ben de bir ısınamadım kadınai samimi gelmed anlattıkları, küçük dağları ben yarattım gördün mü bak nasıl doğurdum edalarında..bebişin kucağına verilişi çok hoştu, inş bizim de öyle olur, hemen gelir kucağımıza..

cnm bişey söyleyim mi, yok az almışsın çok almışsın göbeğin çıkmış diyenlerin hepsiiiii o göbeklere özeniyor, kırılcak da bişey yok, çatlasınlar valla..ben göbeğimi bir seviyorum ki, herkesin sevesi geliyor, erkek arkadaşlar bile utanmasalar gelip sevecekler...çok çıkmış diyenlere çok iyi besleniyorum diyorum.. :)

bit cts klasiği, 10 a kadar uyumayı planlayan ben, 6.30 dan beri uyanığım... canımın ....... istediğini ve eşimin bulup getirdiğini ve o kadarcık şeye şu kadar para verdiğimizi kpederime anlatan (aklınca laf sokuyor bana o sırada), ben hiç aşermedim dimi, aşersen nolcak nerden bulcan diye kendi çapında yorumlanan kvalideyle boğuşuyorum uyuyamadıkça...ohhh bu geldiğinde hiç laf altında kalmadım ya, sen ne kadar kötü ben o kadar, sen ne kadar iyi ben o kadar..umreye gitcek, helallik isteyecek benden, dönüşünde veririm dicem, pislik olsun maksat

günaydın güzel annişler cici kardişler
hepimiz için sağlıklı, sevgi dolu, huzurlu bir gün olsun inş. bol tepikler yiyin bolbol oynayın kuzularla. şu an hayatımın en güzel darbesi oğlumum savrulan yumrukları ve tekmeleri.. hepinizi kocaman kocaman öperiz teyzelerimmm ve kardişlerimmm

Hayırlı sabahlar kızlar..dün ki temizliğin acısı şuan kemiklerimden çıkıyo sızlaya sızlaya ;( midemde bulanıyo buara..öyle işte biz derse gidiyoruz öptük hepinizi :)
iyi dersler annecik ,aynı şehirde olsaydık senden ders almaya gelirdim, öğrenip öğrenip unutuyorum hep ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…