- 15 Nisan 2011
- 242
- 105
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.421
Bn 6 kilo aldm bni de üzüyolar canm merak etme. Onlar üzmeye programlanmş. Hmen aaa o da bze bnzedi, bk bakımsz oldu dyp kına yakma moduna geçiyorlar. Bz bebişlermzi kucagmza alıp bi de verdğimz kiloları yazıcz inşllh. 6 ay önce bi arkdaşm doğm yaptı. Hamilykn 14 kilo aldı. Doğmdan snra 40 gn içnde 20 kilo verdi. Ne örnekler var. Şimdi de taş gbi bi anne. Eskisinden çok daha gzel. O kiloları onlara kapak yapıcaz13 kilo aldigimi takmiyodum ama bgn bir arkadasi gordum dogurmak uzere ggibisin niye bu kadar cok kilo aldin diyince uzudum biraz
Amin cnm bacim...
Insaallah sende musab hamzayi tez zamanda koynuna alirsin...
Kiz daha indirme gogsunden orda uyusun uzun uzun annesi...
Insaallah tez gunde saglikla...
Bidik orda mucadele ediyor annesi
Sende hasta oldun kuzuna kavuscan yakinda hemen topatlanmaya bak
Kiyamam ya aglattin beni simdi
Benmi kendimi aglattim anlamadim...
Yuregimiz oldun burda bizim...
Mesane pedini soyledigin iyi oldu
Hasta kilodu alacaktim bende...
Yarin ALLAH izin verirse canta icin gereklileri almaya cikicaz cnm...
Cantayi hazir tutmam lazim benim...
ALLAH cumlemizin yardımcısı olsun...
Ye yavriiim ye...
Yarasin kuzuya :)
merhaba kızlar bugün giremedim geçmişi de okuyamadım malum hep telefondan giriyorum
bugün bu bi kaç gün içinde göbeimin altında mor çizgiler olmuş çok moralim bozuldu badem yağıda sürüyorum. bu hafta düzenli sürmedim ondan mı acaba.. canım çok sıkıldı
bugün pirinç modeli bebe battayemi bitirdim arada modeli bozmuşum
kalan iple kenarı düz çerçeve ortası buzluncam modeline başladım. gözüm işkembe modelinde ama bu dalgınlıkla kesin modeli bozarım
çocuk gene tepişiyo oy Allahım yerleşemedi bir türlü yerine..
isimde de karar veremedim. ömer ve musab dedim eşime ama ömer istiyorum o da musab diyo. isimsiz yawriiim diye seviyorum
çift isim istemiyorumAyyyy ogluma adaş mı gelecek yoksa.Rabbimin mucizeleri...sende bizim gibi yap canım ozaman hem eşinin dediği hem senin dediğin olsun...ikisinide verin ozaman....
Tşk ederim cnm. 13 kilo aldımkaç kilo aldn cnm, maşllh gayet hoş görünüyorsun.
Ahh canım geçmiş olsun, doktoruna bir görünmende fayda var bence. Neden oluyor ağrılar acaba öğrenirsin için de rahat eder. İnşallah kötü bir şey yoktur. Dikkat et kendine uzan dinlen uyuyamasanda.gecenin 3 unden beri ayaktayım canlarr.. rahme giren agrılarla cebellesiyorum bide bebegim arada bi oraya bi tekme savuruyo dahada canım yanıyo ne yapacağımı sapıttım resmen bugun bana uyku yok heralde ....
günaydınnn sana da güzel anneGünaydın anneler ve minik yavruları.
Bu uykusuzluk nasıl birşeydir yahu....
Uyumak istiyom ya.
Bi de kızım artık otururken kaburgalarımı itiyor tepiyor. Canım acımaya başladı :)
sizde durumlar nasıl? Herşey yolundadır umarım :)
Bende haftasonu ayrımı yokta canım uyku da yok hiç. İnsanın işi gücü olmayınca erken kalkmak çok kötü oluyor. Televizyonda da bişey yoktur şimdi malum cumartesi...günaydınnn sana da güzel annebende uyuyamadım güy haftasonunun tadını çıkacaktım :)
günaydııınnnnGünaydın anneler ve minik yavruları.
Bu uykusuzluk nasıl birşeydir yahu....
Uyumak istiyom ya.
Bi de kızım artık otururken kaburgalarımı itiyor tepiyor. Canım acımaya başladı :)
sizde durumlar nasıl? Herşey yolundadır umarım :)
Bn 6 kilo aldm bni de üzüyolar canm merak etme. Onlar üzmeye programlanmş. Hmen aaa o da bze bnzedi, bk bakımsz oldu dyp kına yakma moduna geçiyorlar. Bz bebişlermzi kucagmza alıp bi de verdğimz kiloları yazıcz inşllh. 6 ay önce bi arkdaşm doğm yaptı. Hamilykn 14 kilo aldı. Doğmdan snra 40 gn içnde 20 kilo verdi. Ne örnekler var. Şimdi de taş gbi bi anne. Eskisinden çok daha gzel. O kiloları onlara kapak yapıcaz
evet cnm memurum, sen yasal hakkını kullanıyorsun, hiç kimse hiçbir şey diyemez, alacaksın raporunu da iznini de..sıkma hiç canını..canım memur muydun sen..bilmiyorum söylediklerin mantıklı ama ben sonrasonda ki raporlara bile sorun çıkarıyorlar diye biliyorum..yani bi arkadas vardı erken çıkmıştı dogum iznine 5 5 rapor alıyodu inceleme başlatılmıştı..oy neyse ya rabbim bi kolaylık verir inş..ben zaten bırakmıcam kimseye bebegimle gidip gelicem inş 8-12 ders saatim kuran dinliyorum takıcam kanguruya beraber geze geze dinlicez kızımla inşallah
cnm geçmiş olsun, hayırlısıyla tamamlasaydık şu doğumu :)Kızlar bende de enfeksiyon çıktı eksikmiş gibi tek kullanımlık saşe içtim dün gece çok sancıyor kasıklarım karnım taş gibi şu kalan 9 hafta sağ salim geçse artık ya
aynı, ben de bir ısınamadım kadınai samimi gelmed anlattıkları, küçük dağları ben yarattım gördün mü bak nasıl doğurdum edalarında..bebişin kucağına verilişi çok hoştu, inş bizim de öyle olur, hemen gelir kucağımıza..Ay ben bunu izledim kadının tavrı tipi ya da videonun iticiliği bilmiyorum çok sinir oldum ya izlerken hiç etkilenmedim ben bundan. Dünyanın ilk tek ve son doğuracak kadınıymış gibi haller falan. Sanki dünya o doğurunca tüm kötülüklerden kurtulcak
cnm bişey söyleyim mi, yok az almışsın çok almışsın göbeğin çıkmış diyenlerin hepsiiiii o göbeklere özeniyor, kırılcak da bişey yok, çatlasınlar valla..ben göbeğimi bir seviyorum ki, herkesin sevesi geliyor, erkek arkadaşlar bile utanmasalar gelip sevecekler...çok çıkmış diyenlere çok iyi besleniyorum diyorum.. :)Canım zaten normalde de toplu olan birinin göbeği hemn blli olmz ki, çnkü göbek zaten var :) bn de hiç insanları incitmk istemm asla kilo aldın yok çok değiştn faln demem. Ama bu her konuda böyle, insan kırmak istemedikçe hp kndi kırılıyo.
iyi dersler annecik ,aynı şehirde olsaydık senden ders almaya gelirdim, öğrenip öğrenip unutuyorum hepHayırlı sabahlar kızlar..dün ki temizliğin acısı şuan kemiklerimden çıkıyo sızlaya sızlaya ;( midemde bulanıyo buara..öyle işte biz derse gidiyoruz öptük hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?