2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar artık anca haftasonları girebiliyorum haftaiçi pek bakamıyorum umarım herkes iyidir geçmişi okumaya çalışcam bi ara bu uykusuzluk herkeste var sanırım ya 3 de zor uyudum 8 de kalktım hava güzel diye babamızla dışarıda kahvaltıya gidecektik güneşli ama çok soğukmuş nisan geldi bi bahar gelemedi yaa

Günaydın canım.Bahar geldi diye sevinirken sabah kar yağdı buraya çok ilginç

günaydııınnnn neden uykusuzsun yavrum ya? sabah erken kalkıyorsan aksam erkenden yatıver, ya da gün içinde uyu da dinlen biras. erçi sen dün temizlik yaptın ondan sarhoş gibi olmuşsundur kıyamam

Ah uyuyaabilsem... Sorun uykum olduğu halde uyuyamıyorum. En ssonunda yığılıp kalıcam heralde 3 gün uyanmıycam.

gecenin 3 unden beri ayaktayım canlarr.. rahme giren agrılarla cebellesiyorum bide bebegim arada bi oraya bi tekme savuruyo dahada canım yanıyo ne yapacağımı sapıttım resmen bugun bana uyku yok heralde ....

aynı durumdayız ayakta kaldığımdan mı bilmiyorum dünden beri kasıklarımda ani sancı giriyo

Ahh canım geçmiş olsun, doktoruna bir görünmende fayda var bence. Neden oluyor ağrılar acaba öğrenirsin için de rahat eder. İnşallah kötü bir şey yoktur. Dikkat et kendine uzan dinlen uyuyamasanda.
canımm sagoll.dr mail attım gel demiş gidicem bakalım inşallah önemli bişey yoktur dua edin bana

Gece boyu uyuyamdm saga sola donup yatnca cati kemigim cok fena agryr. Dirt ustu yatinca ise belim kopuyor

Gece boyu uyuyamdm saga sola donup yatnca cati kemigim cok fena agryr. Dirt ustu yatinca ise belim kopuyor

Hepimizin derdi bir anlaşılan.
Gece uyumuşum ama o dünkü yorgunlukla. 1'i geçiyordu saat sanırım. Kocişle Beyaz'a bakmıştık biraz. sonra 4 te tuvalet için kalktım. 7de de kocişe kahvaltı hazırlamak için bir daha kalktım. Sonra işte oturuyorum.
Uykumu alamıyorum hiç şöyle ohh diyerek uyuyamıyorum. Uyuması da eziyet uyanması da.
Neyse ki kuzucukların gelmesine az kaldı, uykusuzluğumuzun tatlı sebebi olacaklar.

Bu vaziyetler hayra alamet al benden de ayni canim geç yattim erkenden kahvalti hazirlayayim docise diye kalktim. Zaten uyumak mesele, uyandiktan sonra da namümkun tekrar uyumak. Öyle kuzuşlar şimdiden bizi uykusuzluğa alistiriyorlar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…