2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim kuzu çok mu uykucu olacak acaba sürekli uykum var gündüzleri bile :)

gunaydin kizlar
bir haftayida nerdeyse bitirdik Allaha sukur
dr.a gtcek arkadaslar,guzel haberlerle doner ins.
Kv.ile bogusan arkadaslar Allah sabir versin size:)
uykusuzluksa,hepimizin sorunu saniyrm bnde defalarca uyaniyrm gecelri snrda uykuya dalmak cok zor oliuyor
bebislerimizle cookk guzel bi haftasonu olsun ins.
hepinizi optuk kizimla

Insallah canim bnm ben de ilk hamileligimde 26 kilo almistim hepsini verdim ama 1 yil falan surdu vermem verene kdr biraz tontik gezdim aman dedigin gibi bebislerimiz saglikli olsun da verirz insallah hem sana niye laf ediyolar 6 kilo zaten suyun bebis artan kan hacmi bilmemne 6kilo eder sen bosver onları dogumda 10 kiloya yakin gidiyo hem

günaydın kızlar
bendeki uyku sorunu genele yayılmış. bari uykuya kolay dalan insanlardan olsaydım. gündüz de uyuyamayan insanım. esasında hazır hareketsiz durduğunda vurup kafayı uyumak lazım.
yeni olan mor çatlağım geldi aklıma yağ süreyim

Cumartesi ya herkes kocişlerle keyif yapıyor yine anlaşılan.
Sabahtan kızım da parti veriyordu içerde ama şimdi uyudu heralde. Bende de hafif baş ağrısıyla, hafif bir mide bulantısı var şu an.
Ay ne çürük oldum şu hamilelikte.

Akli sira simdikiler nazli oluyor...
Kendi yapamadiklarini gelinler yapinca böyle aliyorlar hinclarini
Aslinda isyanlari kocalarina cnm
Gelinler bahane...
Ah cnm annem tabi eskiden kadinlar kocalarina boyle nazlanamiyorlardi
Ne cektiniz yaaane zormus sizin zamaniniz deseydin yaaa

Esim helallik isteyene bakariz ahrette
Kar zarar durumuna gore der
Apisip kalir karsidaki
Dun bi ark yapmis yine ayni seyi
Sende aynen sakayla karisik soyle bakalim...

bir davada hakaretten sikayetci oldugumuz yasli teyzenin meger daha onceden de baska bir gelinine darp olayi yuzunden cevasi varmis. Sen umreye gitmek icin gecis yaparken havaalaninda tutuklamislar teyzeyi. Toplam 4 yil hapis yatacak. Dunden beri puhahah Allah nerde neyi nasip etmiyor die guluyorum

Aynı dert bende de var gece eşim polis cok geç geldi sabaha kadar uyumak uyuyumamak arası oldum şimdi ayakta uyuyorum resmen bide şu tansiyon işi olmasa bıktım yüreğim kıpır kıpır uçuyorum sanki çalışmayı cok özledim ne kadar kötü evde oturmak afakanlar basıyor bu arada benim bebeğimin hazırlıkları tamam tek dolabı kaldı onu da yarın alıcam ve çantanı hazırlıcam artık beklicem doktor tansiyondan dolayı 3 hafta içerisinde alırız dedi cok kokuyorum cok ta heyecan var karmaşık duygular biliyorum inanın şuan Ömer Buğra 2 kilo muhtemelen 2750-3000 kilo arası olur dedi bakalım dua. Edin bizim için bayanlar. Öptük sizi

Benim oglus da oyle otururken ayaklariyla sikistiriyor rahatsizlar herhalde

Insallah hayirlisiyla ,saglikla kucagina alirsin oglunu canim:)

Benimki de canimi acitiyor bazen...
Kafası aşağıda cicimenin...kasiklarimda geriliyor karnimin sagina veya soluna , ayaklari da dayiyor kaburgalara... Anne sen baston misali dur diyor bana :))

Merhaba kizlarr nasiliz bugun

Ben iyiyim sukurler olsun dun bebekimi gördüm. Iyiydi sukuler olsunn 28.haftadayiz kizim 1200gr olmus mutlu oldum

Haftaya ciger geliştirici igne olacakmisim 2 tane ustustee. Diger hafta da ayni gun 2taneee. Doktor sonrada tekrarlayacagizz senin icin riak herzaman var, bebegin nezaman geelecegi belli olmaz dediiiii.

Bu arada kizimin kafasi asagidaymiss 1 aydir boyle. Bu dogum poziayonuna gecmis mi demek oluyorr yoksa yine döner mi annislerrr

Benim de 3 haftadır aşağıda canım sancı yapıyo bende iki tane ciğer geliştirici vuruldum sanırım bu zamandan sonra kafasının yukarı çıkması biraz zormuş ama yinede dönme ihtimali var diyolar.ama bu pozisyonlar hep kafamı karıştırıyo acaba bizim haftalarımızda hangisi normal bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…