- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.461
Benim kuzu çok mu uykucu olacak acaba sürekli uykum var gündüzleri bile :)Bu vaziyetler hayra alametal benden de ayni canim geç yattim erkenden kahvalti hazirlayayim docise diye kalktim. Zaten uyumak mesele, uyandiktan sonra da namümkun tekrar uyumak. Öyle kuzuşlar şimdiden bizi uykusuzluğa alistiriyorlar sanirim
Benim kuzu çok mu uykucu olacak acaba sürekli uykum var gündüzleri bile :)
Insallah canim bnm ben de ilk hamileligimde 26 kilo almistim hepsini verdim ama 1 yil falan surdu vermem verene kdr biraz tontik gezdim aman dedigin gibi bebislerimiz saglikli olsun da verirz insallah hem sana niye laf ediyolar 6 kilo zaten suyun bebis artan kan hacmi bilmemne 6kilo eder sen bosver onları dogumda 10 kiloya yakin gidiyo hemBn 6 kilo aldm bni de üzüyolar canm merak etme. Onlar üzmeye programlanmş. Hmen aaa o da bze bnzedi, bk bakımsz oldu dyp kına yakma moduna geçiyorlar. Bz bebişlermzi kucagmza alıp bi de verdğimz kiloları yazıcz inşllh. 6 ay önce bi arkdaşm doğm yaptı. Hamilykn 14 kilo aldı. Doğmdan snra 40 gn içnde 20 kilo verdi. Ne örnekler var. Şimdi de taş gbi bi anne. Eskisinden çok daha gzel. O kiloları onlara kapak yapıcaz
Corumda misin bende corumdayimCorumda da kar vaaar cok ilginc
bit cts klasiği, 10 a kadar uyumayı planlayan ben, 6.30 dan beri uyanığım... canımın ....... istediğini ve eşimin bulup getirdiğini ve o kadarcık şeye şu kadar para verdiğimizi kpederime anlatan (aklınca laf sokuyor bana o sırada), ben hiç aşermedim dimi, aşersen nolcak nerden bulcan diye kendi çapında yorumlanan kvalideyle boğuşuyorum uyuyamadıkça...ohhh bu geldiğinde hiç laf altında kalmadım ya, sen ne kadar kötü ben o kadar, sen ne kadar iyi ben o kadar..umreye gitcek, helallik isteyecek benden, dönüşünde veririm dicem, pislik olsun maksat
bit cts klasiği, 10 a kadar uyumayı planlayan ben, 6.30 dan beri uyanığım... canımın ....... istediğini ve eşimin bulup getirdiğini ve o kadarcık şeye şu kadar para verdiğimizi kpederime anlatan (aklınca laf sokuyor bana o sırada), ben hiç aşermedim dimi, aşersen nolcak nerden bulcan diye kendi çapında yorumlanan kvalideyle boğuşuyorum uyuyamadıkça...ohhh bu geldiğinde hiç laf altında kalmadım ya, sen ne kadar kötü ben o kadar, sen ne kadar iyi ben o kadar..umreye gitcek, helallik isteyecek benden, dönüşünde veririm dicem, pislik olsun maksat
Âmin inşallah canımGunaydin canlar,hepimiz icin cok guzel,agrisiz,sizisiz bir gun olsun inşallah
Benim oglus da oyle otururken ayaklariyla sikistiriyor rahatsizlar herhaldeGünaydın anneler ve minik yavruları.
Bu uykusuzluk nasıl birşeydir yahu....
Uyumak istiyom ya.
Bi de kızım artık otururken kaburgalarımı itiyor tepiyor. Canım acımaya başladı :)
sizde durumlar nasıl? Herşey yolundadır umarım :)
Insallah hayirlisiyla ,saglikla kucagina alirsin oglunu canim:)Aynı dert bende de var gece eşim polis cok geç geldi sabaha kadar uyumak uyuyumamak arası oldum şimdi ayakta uyuyorum resmen bide şu tansiyon işi olmasa bıktım yüreğim kıpır kıpır uçuyorum sanki çalışmayı cok özledim ne kadar kötü evde oturmak afakanlar basıyor bu arada benim bebeğimin hazırlıkları tamam tek dolabı kaldı onu da yarın alıcam ve çantanı hazırlıcam artık beklicem doktor tansiyondan dolayı 3 hafta içerisinde alırız dedi cok kokuyorum cok ta heyecan var karmaşık duygular biliyorum inanın şuan Ömer Buğra 2 kilo muhtemelen 2750-3000 kilo arası olur dedi bakalım dua. Edin bizim için bayanlar. Öptük sizi
Benimki de canimi acitiyor bazen...Günaydın anneler ve minik yavruları.
Bu uykusuzluk nasıl birşeydir yahu....
Uyumak istiyom ya.
Bi de kızım artık otururken kaburgalarımı itiyor tepiyor. Canım acımaya başladı :)
sizde durumlar nasıl? Herşey yolundadır umarım :)
Guzel haberlerle gel canim inşaAllah...canımm sagoll.dr mail attım gel demiş gidicem bakalım inşallah önemli bişey yoktur dua edin bana
ela nasıl:)Kızlar bi kızım bi oğlum var isimleri efe ece şimdide üçüncü geliyo ama onlara uygun bi isim bulamadım fikirlerinize ihtiyacım var :)
kar mı yağdı burada kar yok Allahtan hangi şehirdesin ki canımGünaydın canım.Bahar geldi diye sevinirken sabah kar yağdı buraya çok ilginç
Benim de 3 haftadır aşağıda canım sancı yapıyo bende iki tane ciğer geliştirici vuruldum sanırım bu zamandan sonra kafasının yukarı çıkması biraz zormuş ama yinede dönme ihtimali var diyolar.ama bu pozisyonlar hep kafamı karıştırıyo acaba bizim haftalarımızda hangisi normal bilemedimMerhaba kizlarr nasiliz bugun
Ben iyiyim sukurler olsun dun bebekimi gördüm. Iyiydi sukuler olsunn 28.haftadayiz kizim 1200gr olmus mutlu oldum
Haftaya ciger geliştirici igne olacakmisim 2 tane ustustee. Diger hafta da ayni gun 2taneee. Doktor sonrada tekrarlayacagizz senin icin riak herzaman var, bebegin nezaman geelecegi belli olmaz dediiiii.
Bu arada kizimin kafasi asagidaymiss 1 aydir boyle. Bu dogum poziayonuna gecmis mi demek oluyorr yoksa yine döner mi annislerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?