- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.481
Guzel haberlerine sevindim canim,benim oglusun kafasi asagida yeni dondu,dondugunu de hissetmistim 31. haftadayim dr normal dedi bu haftalarda donmesi normal olan dedi,dr bi sey demediyse sorun yokur sende de insallahMerhaba kizlarr nasiliz bugun
Ben iyiyim sukurler olsun dun bebekimi gördüm. Iyiydi sukuler olsunn 28.haftadayiz kizim 1200gr olmus mutlu oldum
Haftaya ciger geliştirici igne olacakmisim 2 tane ustustee. Diger hafta da ayni gun 2taneee. Doktor sonrada tekrarlayacagizz senin icin riak herzaman var, bebegin nezaman geelecegi belli olmaz dediiiii.
Bu arada kizimin kafasi asagidaymiss 1 aydir boyle. Bu dogum poziayonuna gecmis mi demek oluyorr yoksa yine döner mi annislerrr
Gule gule kullanin insallahmerhaba annısler temızlık yaptık bız cooookk yoruldukbu arada ben dun kızımn arabasını ve portatıf besıgını aldımmmm :d
http://www.baby2go.com.tr/bebek-arabalari/carrier-bebek-arabasi bunun kırmızılısını aldım cok kullanıslı hosuma gıttı
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CPbf0IS63MQCFdQZtAodDlkAmw bıde buna benzer kademelı sallanabılır portatıf besık aldım ev dublex asagı yuarı kolay olsun dıye daha buyuk besık ıcın dusuncelerdeyım karar veremedık
Saol vallaben de 5 aylıkken taşıdım evi. 2 ay oldu valla şaka gibi zaman ne çabuk geçiyor
kolay gelsin canım bilirim nasıl zor oldugunu
Ikiside cook guzel Güle güle kullanınmerhaba annısler temızlık yaptık bız cooookk yoruldukbu arada ben dun kızımn arabasını ve portatıf besıgını aldımmmm :d
http://www.baby2go.com.tr/bebek-arabalari/carrier-bebek-arabasi bunun kırmızılısını aldım cok kullanıslı hosuma gıttı
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CPbf0IS63MQCFdQZtAodDlkAmw bıde buna benzer kademelı sallanabılır portatıf besık aldım ev dublex asagı yuarı kolay olsun dıye daha buyuk besık ıcın dusuncelerdeyım karar veremedık
tesekr ederım canım ınsalllahhGule gule kullanin insallah
tesekkr ederımIkiside cook guzel Güle güle kullanın
bende bilemedimki. Ins hersey güzel olur canim senin içinde. ..Benim de 3 haftadır aşağıda canım sancı yapıyo bende iki tane ciğer geliştirici vuruldum sanırım bu zamandan sonra kafasının yukarı çıkması biraz zormuş ama yinede dönme ihtimali var diyolar.ama bu pozisyonlar hep kafamı karıştırıyo acaba bizim haftalarımızda hangisi normal bilemedim
Insallah cnm. .. iyi ama bnmki biraz erken dönmüş demekkiii. Aslinda bende hissetmistim döndüğünü deee bilememistim. Ins hanımefendimiz yanlis bi harekete kalkisip gelmez:)Guzel haberlerine sevindim canim,benim oglusun kafasi asagida yeni dondu,dondugunu de hissetmistim 31. haftadayim dr normal dedi bu haftalarda donmesi normal olan dedi,dr bi sey demediyse sorun yokur sende de insallah
Insallah vaktinde gelir canimInsallah cnm. .. iyi ama bnmki biraz erken dönmüş demekkiii. Aslinda bende hissetmistim döndüğünü deee bilememistim. Ins hanımefendimiz yanlis bi harekete kalkisip gelmez:)
Allah a sukur canim bisey yokmus rahim ve bebek buyudugu icin oluyomusİnşallah bi problem yoktur canım
Geldim canimm geldimm:))Guzel haberlerle gel canim inşaAllah...
masallah kuzucuga buyumus annesi:)Merhaba kizlarr nasiliz bugun
Ben iyiyim sukurler olsun dun bebekimi gördüm. Iyiydi sukuler olsunn 28.haftadayiz kizim 1200gr olmus mutlu oldum
Haftaya ciger geliştirici igne olacakmisim 2 tane ustustee. Diger hafta da ayni gun 2taneee. Doktor sonrada tekrarlayacagizz senin icin riak herzaman var, bebegin nezaman geelecegi belli olmaz dediiiii.
Bu arada kizimin kafasi asagidaymiss 1 aydir boyle. Bu dogum poziayonuna gecmis mi demek oluyorr yoksa yine döner mi annislerrr
Benim de 3 haftadır aşağıda canım sancı yapıyo bende iki tane ciğer geliştirici vuruldum sanırım bu zamandan sonra kafasının yukarı çıkması biraz zormuş ama yinede dönme ihtimali var diyolar.ama bu pozisyonlar hep kafamı karıştırıyo acaba bizim haftalarımızda hangisi normal bilemedim
hayrli olsun cnm.bisey sorcam bnm evde dublex sen bu yatagi asagidami kullancaksin yatak odasina ayrimi alcaksn bnm kafam bu ara pek karisikta bu oda durumlarndan dolayi napicami sasrdmmerhaba annısler temızlık yaptık bız cooookk yoruldukbu arada ben dun kızımn arabasını ve portatıf besıgını aldımmmm :d
Aynı dert bende de var gece eşim polis cok geç geldi sabaha kadar uyumak uyuyumamak arası oldum şimdi ayakta uyuyorum resmen bide şu tansiyon işi olmasa bıktım yüreğim kıpır kıpır uçuyorum sanki çalışmayı cok özledim ne kadar kötü evde oturmak afakanlar basıyor bu arada benim bebeğimin hazırlıkları tamam tek dolabı kaldı onu da yarın alıcam ve çantanı hazırlıcam artık beklicem doktor tansiyondan dolayı 3 hafta içerisinde alırız dedi cok kokuyorum cok ta heyecan var karmaşık duygular biliyorum inanın şuan Ömer Buğra 2 kilo muhtemelen 2750-3000 kilo arası olur dedi bakalım dua. Edin bizim için bayanlar. Öptük sizi
Kizlar bakalim hangimiz once dogurcaz...Merhaba kizlarr nasiliz bugun
Benimde tek temennim o inşallahInsallah hayirlisiyla ,saglikla kucagina alirsin oglunu canim:)
masallah kuzucuga buyumus annesi:)
diger yazdiklarinda ayniiii benim durum canm bizde haftaya tekrar olcaz ciger gelistiricilerimizi.bnm kizinda kafa asagida bide pozisyon olarakta asagida.ins.en az 35.haftya kadar sabrederler
bana kalirsa 32.haftadan snr bebek gecek pozisyonunu aliyor bizimkilerde durum baska o yuzden ozisyon degstrmeyebilirler diye dusunuyrm bn
seninlede ayni durumdayiz canm bencede artik pozisyon degstrmicek bu yaramazlar.bol bol dinlen senin sancin varmis bide.Allah yardimcimiz olsun.bebsler zamaninda gelsinler ins.
hayrli olsun cnm.bisey sorcam bnm evde dublex sen bu yatagi asagidami kullancaksin yatak odasina ayrimi alcaksn bnm kafam bu ara pek karisikta bu oda durumlarndan dolayi napicami sasrdm
canımm ne güzel haberler bunlar :) benmde dun kontrolüm vardı bizimkide poposunu dayamış :) doktorum bana dönmez artık dedi sezeryan olcaksın makat geliş dedi :) bende ne yalan soyliyim sevindim :)Merhaba kizlarr nasiliz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?