2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Guzel haberlerine sevindim canim,benim oglusun kafasi asagida yeni dondu,dondugunu de hissetmistim 31. haftadayim dr normal dedi bu haftalarda donmesi normal olan dedi,dr bi sey demediyse sorun yokur sende de insallah

merhaba annısler temızlık yaptık bız cooookk yorulduk bu arada ben dun kızımn arabasını ve portatıf besıgını aldımmmm :d
http://www.baby2go.com.tr/bebek-arabalari/carrier-bebek-arabasi bunun kırmızılısını aldım cok kullanıslı hosuma gıttı
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CPbf0IS63MQCFdQZtAodDlkAmw bıde buna benzer kademelı sallanabılır portatıf besık aldım ev dublex asagı yuarı kolay olsun dıye daha buyuk besık ıcın dusuncelerdeyım karar veremedık

Gule gule kullanin insallah

Ikiside cook guzel Güle güle kullanın

bende bilemedimki. Ins hersey güzel olur canim senin içinde. ..

Guzel haberlerine sevindim canim,benim oglusun kafasi asagida yeni dondu,dondugunu de hissetmistim 31. haftadayim dr normal dedi bu haftalarda donmesi normal olan dedi,dr bi sey demediyse sorun yokur sende de insallah
Insallah cnm. .. iyi ama bnmki biraz erken dönmüş demekkiii. Aslinda bende hissetmistim döndüğünü deee bilememistim. Ins hanımefendimiz yanlis bi harekete kalkisip gelmez:)

masallah kuzucuga buyumus annesi:)
diger yazdiklarinda ayniiii benim durum canm bizde haftaya tekrar olcaz ciger gelistiricilerimizi.bnm kizinda kafa asagida bide pozisyon olarakta asagida.ins.en az 35.haftya kadar sabrederler
bana kalirsa 32.haftadan snr bebek gecek pozisyonunu aliyor bizimkilerde durum baska o yuzden ozisyon degstrmeyebilirler diye dusunuyrm bn

seninlede ayni durumdayiz canm bencede artik pozisyon degstrmicek bu yaramazlar.bol bol dinlen senin sancin varmis bide.Allah yardimcimiz olsun.bebsler zamaninda gelsinler ins.
hayrli olsun cnm.bisey sorcam bnm evde dublex sen bu yatagi asagidami kullancaksin yatak odasina ayrimi alcaksn bnm kafam bu ara pek karisikta bu oda durumlarndan dolayi napicami sasrdm

Kizlar bakalim hangimiz once dogurcaz...
Hepimizin farkli nedenlerden erken dogum gerekiyor...
ALLAH yardimcimiz olsun

Selam kızlar geçmişi okudum da çok güldürdünüz beni gene :))

Biz de her hafta sonu grç kalkalım öğlene kadar yatalım diyoruz ama erkenden kalkıyoruz kahvaltı keyif kahvrsi derken bu saat oldu. Sabah hava güzel diye balkon yıkadım yamuldum kaldım karnım ağrıdı. Yoğurdumu mayaladım oturuyorum şimdi. Birazdan yemeğimi yapıp yerse kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıcam ama sanmıyorum. Çünkü daha pazara gitmemiz lazım. Offf offf bir hafta sonu daha evdeyiz.

canım ben besıgı yatak odamda kullanıcam ust katta yatak odam bu portatıf besıgıde asagıda oturma odasında mutfakta ben nerdeysem oraya yanı

canımm ne güzel haberler bunlar :) benmde dun kontrolüm vardı bizimkide poposunu dayamış :) doktorum bana dönmez artık dedi sezeryan olcaksın makat geliş dedi :) bende ne yalan soyliyim sevindim :)
bende 34. haftada ciğer geliştirici vuruncakmışım .. cuma günüde nstye gircem inşallah ..
kafası aşşagıda olunca dikişlerini agrıtıyormu canım doktorum bana iyiki poposunu dayamış başını dayasaydı ağrıların olurdu dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…