2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ben besıgı yatak odamda kullanıcam ust katta yatak odam bu portatıf besıgıde asagıda oturma odasında mutfakta ben nerdeysem oraya yanı
acaba asagiya bnde mi alsam boyle birsey cok ihtiyacimiz olur muki?ilk olunca pek cahilim bi konularda:))

Kızlar ne kadar sürede doktor randevu'nuz oluyor , hala ayda bir mi ? Yoksa 2 haftada bir mi gidiyorsunuz

İnsanlara kulp takmak için bakınca haliyle ii olanı da kötü görüyorlar canım :)

Merhaba kızlar
Simdi geldik Dr muzdan 3 hafta önce 900 gram olan meleğim 1400 olmuş. Cokyedim bu hafta bekliodum boyle bi atak
Karın çevresi geriliği devam edilmiş artik yakalaması imkânsız zaten ama daha fazla geri kalmaz da inş dedi.buda minyon bi bebek olacağını gösterirmiş. Ki annesi de babası da minyon zaten kendi hesabınızda doğruymuş 17 nisan da da doğum izni için rapor almaya gidiyoruz.son 2 hafta yani...
Çıkmışken de ikramlik minik kolonya siselerne baktım.en uygunu bos haliyle 67.5 kuruş tanesi.kendim malzemelerini alır yaparsam.kolonyalist kurdeleli etiketli yapılmış halide tanesi 1.5 TL.kendim mi ugrasmaliyim sizce?

kolonya şişeleri senin mal edeceğin fiyata n11 de var sanırım.1.65 miydi neydi yalan olmasın. ama şeker çikolata vs şişeler için3,5-5 nette.

1.65 e hazır doldurulmuş süslenmiş halimi?
Burada süslenmiş ama kolonyası konulacak 1,25tl başka bi dukkanda kolonyali etiketli 1.5 TL ye buldum.

evet canım renkli kolonya doldurmuşlar. ama vaktim var çok çok fazla da yapmayacağım diyorsan keyifli bir şey haline dönüşüyor kendi elinle hazırlamak.

Ah cnm o agrilar hep var bende kas kasik agrisi. Ama genel olarak iyiyim allaha şükür. Doktorun normal dogum konusunda bisey dedimi peki olur yada dikisle zor olur diyeee? Ben tam konusamadim. Bi de senin ciger gelistirici gec olmuyormu? Gerci benim dogum pozisyonunda diye belki korkup baslattiiiii.

maşllh canm. bnm bebeğimde de bi haftalk gerilik var. bnm randevm da salı gnü. inşllh tek sıkıntımz zayıflk olur. ama yakalaması imknsz demesine üzldm demk ki ne yaprsak yapalm küçk doğack öyle mi. ama bn doğana kadr 3 e yaklaşır dye ummuştm. gerçi bna da dr 2 kilo doğar demşti.

Canim 32 den sonra 15 de bir cagirdi benim doktorum senin haftanda ayda 1 gidiyodum ama yanlis hatirlamiyosam senin haftalarnda 15 te bi giden arkadaslar vardi

Bizim kontroller ayda bir hala , sonraki kontrol'üm 13 gün var o zaman tam 30 haftalık oluyoruz bizi de çağırır heralde artık 2 haftada bir böyle ayda bir olunca özlüyorum prensesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…