2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yavrum kilo alıcan diye bebeğini besinden mahrum bırakmıyosun dimi? yararlı şeyler yediğini düşünüyosundur ama bebeğinin hergün fazladan 300-400 kaloriye ihtiyacı var. beslenemezse zayıf kalıyor. sen verirsin kiloları ama yavrun yaşıtlarından geri kalır gelişim açısından. annesi sensin sen daha iyi bilirsin tabi ki. benimki sadece laf.
bu arada sen niye sezaryen istiyosun?

acaba asagiya bnde mi alsam boyle birsey cok ihtiyacimiz olur muki?ilk olunca pek cahilim bi konularda:))

cnım benımde ılk mecburen aldım ben besıgı asagı yukarı yapamam bı sure sonra ana kucagınada sıgmaz bunda 1 bucuk 2 yıl yatabılıyomus ın cık yapamam hıc yukarı duymam falan sesını allah korusun
bıde heryere tasınıyor yemek yaparım mmutfaga gtrrum oturma odasınna tasırım baya ısıme yarıcak

Biz kızımla "Metallica - Nothing Else Matters" dinliyoruzzz
Alıştı artık rock tarzı şarkılarda kuduruyorrr diğerlerinde sakin
kapan kocatepenin sayfasında okudum sanırım. bşr odada olduğunuzu ama kapısı olmadığını komşunuzun ses çıkardığını düşünün demişti çocuk rahatsız olduğu için tepiniyor olabilir..
çocukların duyup tepki verdiği konuşma tonu belli. bence her ihtimale karşı çok yüksek sesli dinleme. annenin duyabildiği seviye çocuğa yeterliymiş.

Yok bnde in çık yapamam zaten aşağısusi icin bi telsz kesin alicam.ayri odada yapicam yukarda ama hep osodasinda uyuturum diye düşündüm telszdende haberm olur uyandığında.heralde çoğunlukla uyurlar ama uyumazsa sanirm bnmde ihtiyacm olucak gibi görünüyor asagida

yok canm, her gün kırmızı et yyrm hiç istemedğim halde, süt, yoğurt, muz, ceviz, yumurta hepsni tüketyrm ama anca bu kadr oldu. genetk galiba, bn de 2 kilo doğmuşum.

bn de aşırı korku var canım norml yapamm bn, bir de zaten bebek küçk olnca riske girmiyorlarmş, hm bebek de ters duruyor, her şey mevcut yani :)

Çok güzel olmuş valla canım,eline sağlık.Normal kuru boyayla mı boyuyorsun sen bunları.Dün bende aldım kitabı da daha başlamadım boyamaya.

İyi akşamlar arkadaşlar joker de avent ve lansinoh ürünlerinde indirim var belki ihtiyacı olan olur biberonlar göğüs ucu kremi çok uygun geldi bana

ilahi miraç öldürdün beni gülmekten..sağolasın :)..doğru biz nazlı geliniz..ahhh bi aklıma geleydi dediklerin :) herkese oğlunu methetti çok güzel çamaşır seriyor, çok güzel bulaşık makinesi boşaltıyor diye, laf bana aslında oğlunu çalıştırıyorum yaa :) çok güzel yetiştirdim dedim ben de..helallik bile isteyemedi giderken, ben de normalde uzun süreli ayrılıklarda helalleşirim herkesle, hakkını helal et demedim. dönüp dönüp durdu diyemedi o da..eşinin cevap da süpermiş :) çok yaşayın emi :)

bebek ters dye mi ciğer geliştrci vuracklar canım, bnm bebek de ters de

hahaahah :) harika ya...hayatta en sevdiğim ve güvendiğim şey ilahi adalettir zaten...kaçış yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…