- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.541
ıyyykkk onlar da hamile mi yaaa...hamile dediğin bizim gibi olur, koca göbekleri önde, tontoş tontoş yürüyen :) bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı, bir giyindim süslensim püslendim koca göbeğimle, giydim diz üstü bol frikikli elbisemi (oturunca), ince 12 cm topukluları, eşime sakın elimi bırakma ayakta zor duruyorum diye tembihledim, paytak paytak ortalıklarda gezindim, herkes böyle ayy ne şeker hamilesin sen diyip durdu...ben göbeğime bayılıyorum yaaaa :)Gayet ii ve zayıf görünüyorsun canm, hiç 13 kilo almş gbi durmuyorsn maşallh :) ay ne olcz bz böyle ya, hepimz hamile halimizle de ii görmyrz aslnda, bzden iisi bi ebru şallı bi şeyda coşkun zaten
güzel olmuş. esas gzl kağıda fotokopi çekip boyamak lazım. duvarlar renklenir.Bugünde bunu yaptm:)
Acaba diyrm biraz daha üstünde çalışıp kizimn odasına dekor mu yapsam :))
kızlar bu iğneleri hangi sebeple vuruluyorsnz, yani erken doğum tehlikesinn sebebi ne?Benim de 3 haftadır aşağıda canım sancı yapıyo bende iki tane ciğer geliştirici vuruldum sanırım bu zamandan sonra kafasının yukarı çıkması biraz zormuş ama yinede dönme ihtimali var diyolar.ama bu pozisyonlar hep kafamı karıştırıyo acaba bizim haftalarımızda hangisi normal bilemedim
helal olsunnnn :) bn normlde o topukluları gynce eşime hp elimi bırkma dyrm, sen bi de hamilykn gymşsn, maşllhhh dyrm :) bn hamile göbimle barışamadan doğrcm herhlde :) kızlar çocğumu çok seviyrm, allh sağlk versn inş ama hamilelğe hiç alışamadm, kndmi çok çirkn hssedyrm ve kmseyle grşmyrm o yzdenıyyykkk onlar da hamile mi yaaa...hamile dediğin bizim gibi olur, koca göbekleri önde, tontoş tontoş yürüyen :) bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı, bir giyindim süslensim püslendim koca göbeğimle, giydim diz üstü bol frikikli elbisemi (oturunca), ince 12 cm topukluları, eşime sakın elimi bırakma ayakta zor duruyorum diye tembihledim, paytak paytak ortalıklarda gezindim, herkes böyle ayy ne şeker hamilesin sen diyip durdu...ben göbeğime bayılıyorum yaaaa :)
Afyonlu değilim ama. 4 yıldır Afyon da yaşıyorum
Biz bastan beri uc haftada bir. Ama ben dort hafrada bir gittim. Gecen hafta nstye girdim. Artik haftayadan itibaren iki haftada bire inerKızlar ne kadar sürede doktor randevu'nuz oluyor , hala ayda bir mi ? Yoksa 2 haftada bir mi gidiyorsunuz
benim kasılma ve kramplarım başladı canım bebek kafasını rahim ağzına dayadığı için sancım da var.doktor erken doğum riski bunlar dedi öyle verdi iğnelerikızlar bu iğneleri hangi sebeple vuruluyorsnz, yani erken doğum tehlikesinn sebebi ne?
Hamilelik hayatimizin en özel dönemlerinden biridir biliyorsun, kilo almak ise mecburi bir ihtiyaçtir (özellikle zayıflar için ) çünkü bebek için yağ depolaniyor , onun üzerine bütün hamilelerin vücudunda yaşanan degisikliklerden dolayı alınan kilo var tabii(kan artışı, Plasenta, amniyon sıvısı vs.) Ki eminim bunlari biliyorsun, e sen tutup da fazla bile almamissin, eminim vücudunda belli bile olmuyordur kilon ,Karnin büyümüştür ki bu da yağ bağladığın için değil, bebeğin büyüdüğü için...helal olsunnnn :) bn normlde o topukluları gynce eşime hp elimi bırkma dyrm, sen bi de hamilykn gymşsn, maşllhhh dyrm :) bn hamile göbimle barışamadan doğrcm herhlde :) kızlar çocğumu çok seviyrm, allh sağlk versn inş ama hamilelğe hiç alışamadm, kndmi çok çirkn hssedyrm ve kmseyle grşmyrm o yzdendoğm yapıp norml hlime dnmyi bklyrm.
dediklerinin hepsne katılıyorum çok haklısın ama bir türlü kafamı toparlaymadım. bebeği çok üzmemeye çalışıyorum :) kimseyle görüşmemeyi çözm olark buldm :) çocklğmdan beri kilo takıntm var zaten, maalesef hamilelikte de bunun sıkıntsnı yaşıyrm. bnmki norml bi durm değil, pskoljk bir rahatszlk :) umarım bir gün geçer. çok teşkkrler canım güzel tesellin içn :)Hamilelik hayatimizin en özel dönemlerinden biridir biliyorsun, kilo almak ise mecburi bir ihtiyaçtir (özellikle zayıflar için ) çünkü bebek için yağ depolaniyor , onun üzerine bütün hamilelerin vücudunda yaşanan degisikliklerden dolayı alınan kilo var tabii(kan artışı, Plasenta, amniyon sıvısı vs.) Ki eminim bunlari biliyorsun, e sen tutup da fazla bile almamissin, eminim vücudunda belli bile olmuyordur kilon ,Karnin büyümüştür ki bu da yağ bağladığın için değil, bebeğin büyüdüğü için...
Kendine hamileliği bu kadar zehir etmene üzüldüm bu yüzden yazıyorum :)
Ne olursa olsun bebeğin buutun stresini hissediyor, nice anneler var yatan hamileliklerinde, erken doğum riski taşıyan, bunları düşünüp kiloyu takmaman gerekiyor artık, üstelik 6 7 kilo almışsın 30.haftayı gecmissin, en fazla 10 kiloyla tamamlarsin hamileligi ki bu da hic sıkıntı değil... Kilo değil ki bu:)
Yapma canim lütfen şu kilo stresine girme artık, kim ne derse desin bosver zaten, insanlar garipler :)
Bugun bi tanidiklla karşılaştık. Bana dedi ki yuzun cok kotu olmus hamileliktenoysa herkes bana hamilelik cok yaksmis derdi. Boyle denirmi ya 32haftalik olmusuz .11 kilo aldm. Heralde 38 beden halimde degilim. Ama su moral bozan insanlara bir ucan tekme yolluyorum musadenizle
anladım canım, erken ya da geç sağlklı doğsnlar da. benim bebeğimn de duruşu ters de o yzden sordm. allh hepimze evlatlrmzı sağlkla dnyaya getrp yne sağlıkla büytmeyi nasip etsn.benim kasılma ve kramplarım başladı canım bebek kafasını rahim ağzına dayadığı için sancım da var.doktor erken doğum riski bunlar dedi öyle verdi iğneleri
değildir canım çok az geldi gözüme. tahlilleri bile ateş pahası,doğum da pahalıdır. medicalparkta muayene 50 lira, tahliller ücretsiz.öztanda 500müş, çok şaşırmıştım. o kadr fark var mıdır ki iki hastane arasnda. bnce mediklde de en fazla 1000-1500 falndr
doğru sylyrsn canm. medikl daha pahalı, genel bi hastane olduğu içn herhlde. bn istda düşünyrm doğumu, bakalım nasip.değildir canım çok az geldi gözüme. tahlilleri bile ateş pahası,doğum da pahalıdır. medicalparkta muayene 50 lira, tahliller ücretsiz.
normal doğumda zayıf bebek daha kolay ki. normal doğum yaparsan kilo kolay verirsin. arkadaş sezaryen oldu 2 ay önce, karnı hala 6 aylık gibi.yok canm, her gün kırmızı et yyrm hiç istemedğim halde, süt, yoğurt, muz, ceviz, yumurta hepsni tüketyrm ama anca bu kadr oldu. genetk galiba, bn de 2 kilo doğmuşum.
biliyrm canım da bn çok paniğim, doğum yaklştkça daha çok korkmaya başldm. kilo meselesi de bnce dkkt etmkle alakalı, dikkt etmeynce norml doğmda da kalıyor.normal doğumda zayıf bebek daha kolay ki. normal doğum yaparsan kilo kolay verirsin. arkadaş sezaryen oldu 2 ay önce, karnı hala 6 aylık gibi.
anladım canım, erken ya da geç sağlklı doğsnlar da. benim bebeğimn de duruşu ters de o yzden sordm. allh hepimze evlatlrmzı sağlkla dnyaya getrp yne sağlıkla büytmeyi nasip etsn.
Geçmiş olsun canım ne ameliyetı oldu? Dikkat et kendine bebişini yormamaya çalışKizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?