2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

en üşendiğimiz dönem bu dönem ve bi gün sürmedim ertesi gün çatlak gördüm. çatlak son aylar bebek hızla büyürken oluyor sanırım. kg da almadığım dönem yoksa nie çatlayayıö dimi.

herkese şimdiden uyuyabilirse iyi uykular bana bir yorgunluk bastırdı.

Iyi geceler annislerr
Bugun kontroldeydik bebisim cok iyi masallah kilosu 1716 gram 40 cm olmusuz 31+5 deyiz. Minigimizi biraz yolda yormustuk trafikten cok sarsildi hastaneye gidene kdr uyuya kalmis kontrolde uyandiramadik doktorumuz cok derin uyuyo uyandiramiyorum dedi :)))) ellerini yumuk yumuk yapmis kici basi meydanda ayaklarinida birbirine baglamis ohh keyifte kerata :))) doktorum suan normal doguma engel biseyin yok dedi ins sonradanda cikmaz ve 08 mayista izne cikacak sekilde dogum iznimi raporumu ayarladi. Mayisin ilk haftasida rapor alirim yani bu aydan snra ise gitmem muhtemelen. Allahim sabir versin kalan gunler icin bana :)))

bn şeker yüklemesi yaptırmadım evde açlık tokluk ölçüyorum arada normal çıkıyor. ama merak ediyorum yüksek çıkanlara nasıl diyet veriliyor? yasak olan şeyleri yazma imkanın var mı?
bnm arada tansiyonum çıkıyor 12-8 civarı. normal gözüküyor ama ben normal şartlarda düşük tansiyonulu insanım

nazperver ;

Becerebilirsem fotoğraf ekliyeyim.Biraz geç oldu cevap ama kusura bakma. :)

Yalnız bu boy ve kiloya göre değişiyo, ama listedeki yasaklı yiycekler aynıdır tabi ki . Bu arada ben 30. haftadayım. 5 kilo aldım. Ama çikolatayı bi ara fazla kaçırmıştım. Ondan sanırım yüksek çıktı. İlk hamileliğimde normaldi.

Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
Çok geçmiş olsun canım umarım iyidir eşin. Dikkat et sen de fazla yorma kendini.
oyy kıyamam uyandıramadınız demek. maşallah canım oğluşuna ben de haftaya gidicem bakalım merek ediyorum biz ne kadar olduk. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canım... kabızlık sorunun vardı ya canım naptın doktora söyledin mi?

Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....

ben de normal halime dönmek istiyorum özellikle bedenimin hemen yorulması olayı beni deli ediyor. enerjim emilmiş gb.

güzelmiş güle güle kullan. ben hala kararsızım
Çok sıkıntılı bir şymş cnm hamillk ya, git gide de daha zorlaşıyor, eğilip klkamıyorz. Allhım yrdm etsn.

Kıyamam ya. İnşllh çok çok ii olur. Bol bol dua edelm, rabbm evldını bağşlasın.

canım benim dualarımdasın .. inşallah atlatacaksınız bu süreci biraz sabret biliyorum anlıyorum senin için zor ama oğlun için güçlü ol.. Allah yar ve yardımcınız olsun güc versin..

Kiyamam kuzuma...
Toparlicak annesi mücadele veriyor
Sende guclu ol hemen iyilesmeye bak
Seni ozledi kuzucuk yanina gitsen bile hisseder
Sen toparlan biran once
Her vakit duamdasin
Rabbim biran once sanada musab hamzaya da sifa versin
Efendimiz Hz.Muhammed sav hurmetine amin...

Canim benimm..
Rabbim yardımciniz olsun, oglusun gitgide büyüyüp güçlenecek inşaAllah annesi,
Sende en kısa surede iyileşirsin inşaAllah, oğlunu görmek moralen iyi gelecektir sana...
Dualarimiz hep seninle canim benimm...

Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
canım gecmiş olsun ciddi bişey degildir umarım..kendini de bebegini de yormamaya çalış..

maralım bu kez çok moralsiz gördüm seni..ama sen iyi olmazsan ogluşun nasıl iyi olsun annesi..inş çok kısa zamanda toparlanıp yanına gidersinde senden güç alır mus'ab hamzamız..kaç kiloya ulaştı abimiz :)

Aynen cnm naptiysak uyanmadi tam doktordan ciktik bi kadikoye gidelim deniz havasi alalim dedik uyandi ahh su bebekler cok uyanik simdikiler kabizlik o gunden snra bi daha o kdr kotu olmadim ama doktoruma bebek buyusun die muz yiyorum dedim elmada ye mutlaka dedi sanirim dengelesin die. Daha once bana surup vermisti kabizlik icin ama tadini sevmedigim icin icmiyorum

Günydın herkese. Bşka ne yapıyorsun esra bebek kilo alsn dye pki? Bn de muz yyrm. Bnm bebek de zayıf. Aslnda artk reflüden canım hiçbir şy yemk istemiyor ama kndmi öyle zorluyrm ki

Günaydın anneleeerrrr Nasılız bakalım bugünn? Hafta sonu olunca herkes aileye odaklanıyor, buralar nispeten boş kalıyor
Dün haberlerde sezaryen oranlarını duyunca şok oldum...
özel hastanelerde %70 den fazlaymış sezaryen
devlet hastanelerinde %36
o yüzden devlet devlet devlet... özeldeki doktorların "gerekmedikçe sezaryen yapmam yeaa" demeleri yalan yani inanmayın kesinlikle.. yapıyorlar bal gibi.

Günydın herkese. Bşka ne yapıyorsun esra bebek kilo alsn dye pki? Bn de muz yyrm. Bnm bebek de zayıf. Aslnda artk reflüden canım hiçbir şy yemk istemiyor ama kndmi öyle zorluyrm ki
Sanada gunaydin cnm
Klasik herkes gibi besleniyorum cnm. Sabahlari en kotu gun asiri haslanmis yumurta peynir sut yanina ne bulursam. Oglende yemegin yaninda yogurt yemeye calisiyorum. Aksam yatmadan oncede ceviz muz yiyorum sut iciyorum. Vitamin Ilaclarimizda var ztn. Ama sutu gunde 2 bardaktan 4 bardaga cikarmayi dusunuyorum bebege cok faydaliymis

Bgn doktor kontrolümüz vardı teyzesi, 1250 gr olmuşuz sonunda şükür :) ilk kez yüzünü de gördük allahım ne kadar güzel bi duygu... Siz napıosunuz yaren nası?

Bn de sütü 2 bardak içiyrm cnm, dedeğin gbi ceviz, badem.. Ama bn en çok kırmızı etin bebeğe cok faydasının oldgnı düşnyrm. Çünkü her gn kırmzı et yemye bildktan snra bebeğimn kilo alımı daha normle döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…