- 15 Nisan 2011
- 242
- 105
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.581
yok canım erken doğum riskim var benim ondan vuruncam ınsallah[/QUOTE
Hayırlısı olsn cnm inşllh. Tehlikeli haftalar atlattk. Bndan snra doğsalr da bi sıkıntı olmz allahın iznyle. Tavsyem çok ii yoğun bakım ünitesi oln hastaneleri seçmeniz.
Bz anlamıyorz canım zaten dr sylüyor ters olduğunu. Çatlak içn de bn de henüz olşmadı ama genetikmş zatn cnm ya, olştysa sen nemlndrebldğin kadar nemlndr. Bn çok dznli olmmkla brlkte mustela kullndm ama onu da bi haftdr faln srmye üşenyrm :)
Çok geçmiş olsun canım umarım iyidir eşin. Dikkat et sen de fazla yorma kendini.Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
oyy kıyamam uyandıramadınız demek. maşallah canım oğluşunaIyi geceler annislerr
Bugun kontroldeydik bebisim cok iyi masallah kilosu 1716 gram 40 cm olmusuz 31+5 deyiz. Minigimizi biraz yolda yormustuk trafikten cok sarsildi hastaneye gidene kdr uyuya kalmis kontrolde uyandiramadik doktorumuz cok derin uyuyo uyandiramiyorum dedi :)))) ellerini yumuk yumuk yapmis kici basi meydanda ayaklarinida birbirine baglamis ohh keyifte kerata :))) doktorum suan normal doguma engel biseyin yok dedi ins sonradanda cikmaz ve 08 mayista izne cikacak sekilde dogum iznimi raporumu ayarladi. Mayisin ilk haftasida rapor alirim yani bu aydan snra ise gitmem muhtemelen. Allahim sabir versin kalan gunler icin bana :)))
Çok sıkıntılı bir şymş cnm hamillk ya, git gide de daha zorlaşıyor, eğilip klkamıyorz. Allhım yrdm etsn.ben de normal halime dönmek istiyorum özellikle bedenimin hemen yorulması olayı beni deli ediyor. enerjim emilmiş gb.
güzelmiş güle güle kullan. ben hala kararsızım
Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
canım benim dualarımdasın .. inşallah atlatacaksınız bu süreci biraz sabret biliyorum anlıyorum senin için zor ama oğlun için güçlü ol.. Allah yar ve yardımcınız olsun güc versin..Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
Kiyamam kuzuma...Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
Canim benimm..Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
canım gecmiş olsun ciddi bişey degildir umarım..kendini de bebegini de yormamaya çalış..Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
maralım bu kez çok moralsiz gördüm seni..ama sen iyi olmazsan ogluşun nasıl iyi olsun annesi..inş çok kısa zamanda toparlanıp yanına gidersinde senden güç alır mus'ab hamzamız..kaç kiloya ulaştı abimiz :)Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
Aynen cnm naptiysak uyanmadi tam doktordan ciktik bi kadikoye gidelim deniz havasi alalim dedik uyandi ahh su bebekler cok uyanik simdikilerÇok geçmiş olsun canım umarım iyidir eşin. Dikkat et sen de fazla yorma kendini.
oyy kıyamam uyandıramadınız demek. maşallah canım oğluşunaben de haftaya gidicem bakalım merek ediyorum biz ne kadar olduk. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canım... kabızlık sorunun vardı ya canım naptın doktora söyledin mi?
Günydın herkese. Bşka ne yapıyorsun esra bebek kilo alsn dye pki? Bn de muz yyrm. Bnm bebek de zayıf. Aslnda artk reflüden canım hiçbir şy yemk istemiyor ama kndmi öyle zorluyrm kiAynen cnm naptiysak uyanmadi tam doktordan ciktik bi kadikoye gidelim deniz havasi alalim dedik uyandi ahh su bebekler cok uyanik simdikilerkabizlik o gunden snra bi daha o kdr kotu olmadim ama doktoruma bebek buyusun die muz yiyorum dedim elmada ye mutlaka dedi sanirim dengelesin die. Daha once bana surup vermisti kabizlik icin ama tadini sevmedigim icin icmiyorum
Sanada gunaydin cnmGünydın herkese. Bşka ne yapıyorsun esra bebek kilo alsn dye pki? Bn de muz yyrm. Bnm bebek de zayıf. Aslnda artk reflüden canım hiçbir şy yemk istemiyor ama kndmi öyle zorluyrm ki
Bgn doktor kontrolümüz vardı teyzesi, 1250 gr olmuşuz sonunda şükür :) ilk kez yüzünü de gördük allahım ne kadar güzel bi duygu... Siz napıosunuz yaren nası?Bende haftasonu ayrımı yokta canım uyku da yok hiç. İnsanın işi gücü olmayınca erken kalkmak çok kötü oluyor. Televizyonda da bişey yoktur şimdi malum cumartesi...
Nasılsın nasıl gidiyor. Miniğin nasıl. Öpüyoruz kocaman.
Bn de sütü 2 bardak içiyrm cnm, dedeğin gbi ceviz, badem.. Ama bn en çok kırmızı etin bebeğe cok faydasının oldgnı düşnyrm. Çünkü her gn kırmzı et yemye bildktan snra bebeğimn kilo alımı daha normle döndü.Sanada gunaydin cnm
Klasik herkes gibi besleniyorum cnm. Sabahlari en kotu gun asiri haslanmis yumurta peynir sut yanina ne bulursam. Oglende yemegin yaninda yogurt yemeye calisiyorum. Aksam yatmadan oncede ceviz muz yiyorum sut iciyorum. Vitamin Ilaclarimizda var ztn. Ama sutu gunde 2 bardaktan 4 bardaga cikarmayi dusunuyorum bebege cok faydaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?