2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Yüksek sesle dinlemiyorum canım, normal dinliyorum :)
Ama ben rock sevdiğim ve sürekli dinlediğim için o tarza daha alışkın olduğunu düşünüyorum çünkü diğer tarz dinlediğimde tepki vermiyor hiç.
Onu demek istedim

fotokopi isini bende dusundum ama snrdan netten farkli desenler bulup ciktisini alirim die dusundum:)
bu arada amiguruminde cok sevimli olmus:) bende tig bulabilirsem orgu isine girmek istrm yaz gelmeden.kv. ince tig gondermis aylardr yunlerim orulmeyi bekliyor malesef:)skntidan el becerim artti valla:))

kızlar bu iğneleri hangi sebeple vuruluyorsnz, yani erken doğum tehlikesinn sebebi ne?
bu igneyi vurulanlar olarak her birimizin ayri ya da ayni sebepleri var canm ama bebegin ters durmasi erken dogum riski degil aksi bi durum olsa dr.un sana soylerdi bence.endiselenme

Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
gecmis olsun cnm umarim ciddi bir sey diildir.kendinide bebiside cok yorma

monga yawrum aramizda 2 hafta var bnm gobek simdiden boyle:)senin masallahin var sakin kilo kompleksine fln girme.cok tatlisiniz oglusunla masallah

ben de normal halime dönmek istiyorum özellikle bedenimin hemen yorulması olayı beni deli ediyor. enerjim emilmiş gb.

güzelmiş güle güle kullan. ben hala kararsızım

bendensin sen de

Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
geçmiş olsun yorma kendini.

ya ben bu şekilde yorum yapanın kendi psikolojisinden şüphe ederim. ne garip insanmış o

kilodan çok çatlak sıkıntısı
göbeimin altında 3-4 tane mor çizik gördüm dün. ztn yağ sürüyordum bugün 3 kere sürdüm..
anladım canım, erken ya da geç sağlklı doğsnlar da. benim bebeğimn de duruşu ters de o yzden sordm. allh hepimze evlatlrmzı sağlkla dnyaya getrp yne sağlıkla büytmeyi nasip etsn.
ya karında hangi şekilde durduğunu nasıl anlıyorsunuz. çok şekilsiz duruyor sanırım benim ki

kilosuna uzulenlere gelsın bu
iyi güldüm ya

ben benim çocuk rahatken mi rahatsızken mi tepişiyor anlamıyorum.
bence benimki dönmeyw çalışıyor beceremiyor

Bz anlamıyorz canım zaten dr sylüyor ters olduğunu. Çatlak içn de bn de henüz olşmadı ama genetikmş zatn cnm ya, olştysa sen nemlndrebldğin kadar nemlndr. Bn çok dznli olmmkla brlkte mustela kullndm ama onu da bi haftdr faln srmye üşenyrm :)

canım bana dediki : bebek poposunu dikişe yaslamış bu bizim için cok iyi bisey ağrın olmaz dedi.. bende normalmı sezeryanmı olur dedim oda bebek makat geliş olduğundan sezeryan olur .. dikişlere yaslanmış eger dikişleri alsak hemen doğumun başlar dedi normalde de normal doğum için dikişler 1 2 hafta önceden alınıyorya bnmki hemen gelirmiş oyle dedi.. iğne için evet bana da oyle geldi gec gibi ama oyle dedi ben güveniyorum ona vardır bi bildiği :) bakalım cuma günü nstye gircem 34 dede ciğer geliştiricini vurup 36 37 yi beklicez inşallah dedi.. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…