- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.561
Hahahkilosuna uzulenlere gelsın bu
Bna artık dönmz gbi geliyor canım, bu kadr zamn oldu, her ultrasnda terstiBenimide halaters
genelde kuru boya kullaniyrm ama bunda stabilo kullandm cnm.Teşekkürler:)Çok güzel olmuş valla canım,eline sağlık.Normal kuru boyayla mı boyuyorsun sen bunları.Dün bende aldım kitabı da daha başlamadım boyamaya.
amin canım inşallah.sağlıkla gelsin bebişlerimizanladım canım, erken ya da geç sağlklı doğsnlar da. benim bebeğimn de duruşu ters de o yzden sordm. allh hepimze evlatlrmzı sağlkla dnyaya getrp yne sağlıkla büytmeyi nasip etsn.
kapan kocatepenin sayfasında okudum sanırım. bşr odada olduğunuzu ama kapısı olmadığını komşunuzun ses çıkardığını düşünün demiştiçocuk rahatsız olduğu için tepiniyor olabilir..
çocukların duyup tepki verdiği konuşma tonu belli. bence her ihtimale karşı çok yüksek sesli dinleme. annenin duyabildiği seviye çocuğa yeterliymiş.
Banada doktor 37.haftaya kadar donebilir dedi. Ama buyudukce alnlari daralıyor donmeleri zorBna artık dönmz gbi geliyor canım, bu kadr zamn oldu, her ultrasnda tersti
bana da öyle syledi de canm ne biliyim bnca zamn hep o şklde durdu, bir de dedğin gbi yerleri daralıyor. aman hayırlısı olsn. ters-düz ii olsunlar da.Banada doktor 37.haftaya kadar donebilir dedi. Ama buyudukce alnlari daralıyor donmeleri zor
fotokopi isini bende dusundum ama snrdan netten farkli desenler bulup ciktisini alirim die dusundum:)güzel olmuş. esas gzl kağıda fotokopi çekip boyamak lazım. duvarlar renklenir.
bende yeni model battaniyemi örerken tığ alıp ufak bi amigurumi denemesi yaptım.
eşim telefonda dakkalarca güldü morali düzelmiş. çok komik yapmışım. bir de kulak yapsam tavşan olur dedim de imkanı yok tavşana dönüşemezmiş çok güldü çok..
bu igneyi vurulanlar olarak her birimizin ayri ya da ayni sebepleri var canm ama bebegin ters durmasi erken dogum riski degil aksi bi durum olsa dr.un sana soylerdi bence.endiselenmekızlar bu iğneleri hangi sebeple vuruluyorsnz, yani erken doğum tehlikesinn sebebi ne?
gecmis olsun cnm umarim ciddi bir sey diildir.kendinide bebiside cok yormaKizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
Seni mi minciklasam tosbogayi mi isirsam bilemedimteyzelerim ,kardişerim 30+5 lik son halim..kocaman oldumEki Görüntüle 1479254 büyüdüm ben, annemim karnında böyleee taklalar atıyorum
ben de normal halime dönmek istiyorum özellikle bedenimin hemen yorulması olayı beni deli ediyor. enerjim emilmiş gb.helal olsunnnn :) bn normlde o topukluları gynce eşime hp elimi bırkma dyrm, sen bi de hamilykn gymşsn, maşllhhh dyrm :) bn hamile göbimle barışamadan doğrcm herhlde :) kızlar çocğumu çok seviyrm, allh sağlk versn inş ama hamilelğe hiç alışamadm, kndmi çok çirkn hssedyrm ve kmseyle grşmyrm o yzdendoğm yapıp norml hlime dnmyi bklyrm.
çok mutluyumsonunda bıdışım için baktığım ana kucagını buldum... hem salıncak hem anakucagı almayanlara fıkır olsun annısler https://www.neiyifikir.com/graco-swing-n-bounce-salincak-ve-dinlendirici-apple
bendensin sen deYüksek sesle dinlemiyorum canım, normal dinliyorum :)
Ama ben rock sevdiğim ve sürekli dinlediğim için o tarza daha alışkın olduğunu düşünüyorum çünkü diğer tarz dinlediğimde tepki vermiyor hiç.
Onu demek istedim
geçmiş olsun yorma kendini.Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
ya ben bu şekilde yorum yapanın kendi psikolojisinden şüphe ederim. ne garip insanmış oBugun bi tanidiklla karşılaştık. Bana dedi ki yuzun cok kotu olmus hamileliktenoysa herkes bana hamilelik cok yaksmis derdi. Boyle denirmi ya 32haftalik olmusuz .11 kilo aldm. Heralde 38 beden halimde degilim. Ama su moral bozan insanlara bir ucan tekme yolluyorum musadenizle
kilodan çok çatlak sıkıntısıdediklerinin hepsne katılıyorum çok haklısın ama bir türlü kafamı toparlaymadım. bebeği çok üzmemeye çalışıyorum :) kimseyle görüşmemeyi çözm olark buldm :) çocklğmdan beri kilo takıntm var zaten, maalesef hamilelikte de bunun sıkıntsnı yaşıyrm. bnmki norml bi durm değil, pskoljk bir rahatszlk :) umarım bir gün geçer. çok teşkkrler canım güzel tesellin içn :)
ya karında hangi şekilde durduğunu nasıl anlıyorsunuz. çok şekilsiz duruyor sanırım benim kianladım canım, erken ya da geç sağlklı doğsnlar da. benim bebeğimn de duruşu ters de o yzden sordm. allh hepimze evlatlrmzı sağlkla dnyaya getrp yne sağlıkla büytmeyi nasip etsn.
iyi güldüm yakilosuna uzulenlere gelsın bu
Yüksek sesle dinlemiyorum canım, normal dinliyorum :)
Ama ben rock sevdiğim ve sürekli dinlediğim için o tarza daha alışkın olduğunu düşünüyorum çünkü diğer tarz dinlediğimde tepki vermiyor hiç.
Onu demek istedim
Cok geçmiş olsun cnm...Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
Bz anlamıyorz canım zaten dr sylüyor ters olduğunu. Çatlak içn de bn de henüz olşmadı ama genetikmş zatn cnm ya, olştysa sen nemlndrebldğin kadar nemlndr. Bn çok dznli olmmkla brlkte mustela kullndm ama onu da bi haftdr faln srmye üşenyrm :)geçmiş olsun yorma kendini.
ya ben bu şekilde yorum yapanın kendi psikolojisinden şüphe ederim. ne garip insanmış o
kilodan çok çatlak sıkıntısı
göbeimin altında 3-4 tane mor çizik gördüm dün. ztn yağ sürüyordum bugün 3 kere sürdüm..
ya karında hangi şekilde durduğunu nasıl anlıyorsunuz. çok şekilsiz duruyor sanırım benim ki
Gecmis olsun,kendini cok yormamaya calis canimKizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
canım bana dediki : bebek poposunu dikişe yaslamış bu bizim için cok iyi bisey ağrın olmaz dedi.. bende normalmı sezeryanmı olur dedim oda bebek makat geliş olduğundan sezeryan olur .. dikişlere yaslanmış eger dikişleri alsak hemen doğumun başlar dedi normalde de normal doğum için dikişler 1 2 hafta önceden alınıyorya bnmki hemen gelirmiş oyle dedi.. iğne için evet bana da oyle geldi gec gibi ama oyle dedi ben güveniyorum ona vardır bi bildiği :) bakalım cuma günü nstye gircem 34 dede ciğer geliştiricini vurup 36 37 yi beklicez inşallah dedi.. Allah yardımcımız olsunAh cnm o agrilar hep var bende kas kasik agrisi. Ama genel olarak iyiyim allaha şükür. Doktorun normal dogum konusunda bisey dedimi peki olur yada dikisle zor olur diyeee? Ben tam konusamadim. Bi de senin ciger gelistirici gec olmuyormu? Gerci benim dogum pozisyonunda diye belki korkup baslattiiiii.
yok canım erken doğum riskim var benim ondan vuruncam ınsallahbebek ters dye mi ciğer geliştrci vuracklar canım, bnm bebek de ters de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?