2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ablamida bin bir turlu bahaneyle sezeryana aldilar. Dogum esnasinda bebek o kdr savunmasiz ve hazirliksiz doguyorki suan her sesten korkuyor sicriyor surekli irkiliyor. onu ordan kesip bi elin cekip almasi ne kdr derin bi korku yaratmis bebiste 6 aylik hala biri yuksek sesle konussa agliyor

Calistigim icin oglen isyerimde etli yemek varsa yiyorum canim onun disinda evdekileri yemekleri kiymali etli felan yapmaya calisiyoruz. bazende esim haftabir felan direk et aliyo ole pisirip yiyoruz

kıyamam yaa doğum esnasında travma yaşatıyorlar bebeğe... kasap gibi hepsi..
ben anlayamıyorum zorunlu olanların dışında bir anne tüm bunlara rağmen nasıl sezaryen olucam diyebiliyor. bana göre bu düpedüz bencillik ve çocukluk.. acı çekmekten korkuyorlarsa zaten 3-4 cm açılma olduğu anda epidurali yapıyolar ne acı ne bişey.

İ
Calistigim icin oglen isyerimde etli yemek varsa yiyorum canim onun disinda evdekileri yemekleri kiymali etli felan yapmaya calisiyoruz. bazende esim haftabir felan direk et aliyo ole pisirip yiyoruz
ii yapıyrsn canm. Bnm dr um kırmzı et ye bebek kilo alır demşti. Normlde çok küçktü. Snra iki hfta boyunca her gn kızrmzı et yedm. O ara 400 gram aldı çok şükür. İnsan çocuğun aldığı her gramdan mutlu olabiliyormş. Tecrübli anneler daha ii bilir bu duyguyu. Bnm ilk bebeğim olduğu içn çok endişlnyorm. Allh hepmze yrdm etsn.

Günaydın güzel anmişler musmutlu hafta sonları mis gibi pazar günü oğlum içimde resmen halay çekercesine tepiniyor içeride Tey Tey diye bizde eşlik ediyoruz ayak topuğuna kurban oldugun seviyorum çekmiyor bile hamileliği bende hiç sevemedim ama Rabbim o duyguyu tatdırdı bize Rabb'ime şükürler olsun Allah'ın izniyle cok az kaldı biraz daha sabrettip o masum melekleri kucağımıza alınca o imiş gibi cennet kokusunu alınca bu yaşadıklarınızı unutuyorsunuz allahım herkese o güzel duyguyu tatdırsınn inşallah tecrübeli bir anne olarak 8 yaşında boncuk bir kızım ğnşallah kızıma benzeyen boncuk bir Ömer'im olur Rabbim onların acısını yaşatmasın kendinize. O yüzden cok iyi bakın kilollar emin olun anında gidiyor hiç merak etmeyin zaten değmez mi böyle tatlı melekler için arkadaşlar :)))

İyi pazarlar kızlar..ıyy gece bi uyandım gelmedi uyku mereti daha sabaha kadar otur kk nın altını üstüne getirdim :) nisan anneleri hep sezeryan oldu yav normal dogumu okumadım hiç.. kızlar yarından itibaren düzenli bir saat yürümeye başlicam dogum egzersizleri nefes egzersizleri bunlarada başlicam hastane cantasi kadar bunlarada ihtiyacımız olcek sanırım

canım benim dualarımdasın .. inşallah atlatacaksınız bu süreci biraz sabret biliyorum anlıyorum senin için zor ama oğlun için güçlü ol.. Allah yar ve yardımcınız olsun güc versin..

Aminnnnnn canım güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum artik.sabah hemsiresini aradim. Dünden beri kilo alimi yok hatta 4 gr.vermiş. milim milim ilerliyoruz derken geriliyoruz çok zor.

Aminnnn Allah razi olsunnnn canım benim.
Bi toparlayamadim ki farkındayım gitsem güç alicak benden yavrum.Gitsem bebeklere bulasicak diye gidemiyorum.Nasil bi zor durum boyle.Allahım yardim et.

Allah razı olsun canım çok sağol....Bi iylessem,yavrum beni bi hissetse yaninda güç bulacak ta,sinavimiz devam ediyor hastalık ve dertler yakamizi bırakmıyor... İnsanin elinden bisey gelmemesi çok zor.

günaydın kızlar bugün yine 8 de uyandık erkenden ben haftasonu burayı takip edebiliyorum haftasonu da kimse olmuyor malesefbu ara örgüye merak saldım kızıma 2 tane patik ördüm yelek de örmek istiyorum ama internette kolay tığ işi yelek örneği pek göremedimbide evde herşeyin elden geçmesi lazım çekmeceler dolaplar bi de temizlik ama kim yapacak bilmiyorum hiç canım istemiyor zaten çalışıyorum haftaiçi hiç halim olmuyor şu izin bi başlasa iyiydi

Oğlumdan güzel haberler gelsin istiyorum gelmeyince canım sıkılıyor canım.
İnşallah canım toparlsrim inşallah ta yavrumu görürüm artık...
Kilomuz sisimiz inince 1026 ya düştü canım. Su an 1132 olduk...Beslense aliyoda su sut midesinden geri gelmese bi canım ona da sıkılıyor...

canım benim çok geçmiş olsun sana Allah yardımcın olsun zor günler geçiriyorsun umarım en kısa sürede sende iyileşirsin bebişin de bi an önce büyüyüp toparlar bu süreçte moralini yüksek tutman lazım canım sürekli aklımdasın her ne kadar yazmaya fırsatım olmasa da dua ediyorum sizin için geçen yasin okudum size ve tüm hamile arkadaşlara Allah kabul etsin inşallah çok dikkat et kendine..

Allah kabul etsin Rabbim razi olsun inşallah senden canım çok sağol.inşallah toparlariz oglumda bende

Kizlar mutamadiyen benzer sorular soruyoruz ama bilgilere ihtiyac var.

Bebek arabasi ne aldiniz/alacaksiniz? Biz joie nin litetrax modelini begenmistik ama bana 3 teker oldugu icin cok dengesiz geldi

iyi pazarlar hafta sonundan etkilenmeyenlerden biri de benim maral26 canım Allah şifalar versin
tez zamanda kavuşursun bebeğine inş.
uyku sıkıntıları başlamış herkeste Allah kolaylık versin . bir kaç gündür sadece okuyordum yazamadım ama sizlerleyim canlar . rabbim cektiğimiz sıkıntıları günahımıza keffaret etsin . güzel sıkıntılar bunlar k.v problemi olanlar Allah sabır versin . hepinizi öptük biz mus mutlu günler bizim olsun inş.

gunaydin canimmm
gecenlerde de abbas gucluyle genc bakista bu konu konusuldu,kesinlikle dedigin oranlar dogru ve ozel hastanelerin tek derdi fazla para kazanmak.gerci devlet hastanelerinde de bir cok dr.biliyrm kolaya kacmak icin sezeryan yapiyorlar.kesinlikle onaylamiyrm mecbur kalinmadigi surece cnk 2 yil once bi sezeryan videosu izledim bebek anne karninda uyurken bi anda disardan metal koca kasik gibi bi meteryalle hoop iceerden cekiyorlar,bebek sok oluyor zaten devamida stresli ve kolik bebebkler bitmeyen sorunlu aylar kendi yegenimden biliyrm.ins. bir sorun olmazda normal,saglikla dogururuz yavrularimizi...

masallah canim kuzucuguna.az sabret izne kadar o is yerindeki kizla iyi gecin:)opuyrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…