- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.601
Ablamida bin bir turlu bahaneyle sezeryana aldilar. Dogum esnasinda bebek o kdr savunmasiz ve hazirliksiz doguyorki suan her sesten korkuyor sicriyor surekli irkiliyor. onu ordan kesip bi elin cekip almasi ne kdr derin bi korku yaratmis bebiste 6 aylik hala biri yuksek sesle konussa agliyorGünaydın anneleeerrrrNasılız bakalım bugünn? Hafta sonu olunca herkes aileye odaklanıyor, buralar nispeten boş kalıyor
Dün haberlerde sezaryen oranlarını duyunca şok oldum...
özel hastanelerde %70 den fazlaymış sezaryen
devlet hastanelerinde %36
o yüzden devlet devlet devlet... özeldeki doktorların "gerekmedikçe sezaryen yapmam yeaa" demeleri yalan yani inanmayın kesinlikle.. yapıyorlar bal gibi.
Calistigim icin oglen isyerimde etli yemek varsa yiyorum canim onun disinda evdekileri yemekleri kiymali etli felan yapmaya calisiyoruz. bazende esim haftabir felan direk et aliyo ole pisirip yiyoruzBn de sütü 2 bardak içiyrm cnm, dedeğin gbi ceviz, badem.. Ama bn en çok kırmızı etin bebeğe cok faydasının oldgnı düşnyrm. Çünkü her gn kırmzı et yemye bildktan snra bebeğimn kilo alımı daha normle döndü.
kıyamam yaaAblamida bin bir turlu bahaneyle sezeryana aldilar. Dogum esnasinda bebek o kdr savunmasiz ve hazirliksiz doguyorki suan her sesten korkuyor sicriyor surekli irkiliyor. onu ordan kesip bi elin cekip almasi ne kdr derin bi korku yaratmis bebiste 6 aylik hala biri yuksek sesle konussa agliyor
ii yapıyrsn canm. Bnm dr um kırmzı et ye bebek kilo alır demşti. Normlde çok küçktü. Snra iki hfta boyunca her gn kızrmzı et yedm. O ara 400 gram aldı çok şükür. İnsan çocuğun aldığı her gramdan mutlu olabiliyormş. Tecrübli anneler daha ii bilir bu duyguyu. Bnm ilk bebeğim olduğu içn çok endişlnyorm. Allh hepmze yrdm etsn.Calistigim icin oglen isyerimde etli yemek varsa yiyorum canim onun disinda evdekileri yemekleri kiymali etli felan yapmaya calisiyoruz. bazende esim haftabir felan direk et aliyo ole pisirip yiyoruz
Aminnnn Allah razı olsun canım...Kıyamam ya. İnşllh çok çok ii olur. Bol bol dua edelm, rabbm evldını bağşlasın.
canım benim dualarımdasın .. inşallah atlatacaksınız bu süreci biraz sabret biliyorum anlıyorum senin için zor ama oğlun için güçlü ol.. Allah yar ve yardımcınız olsun güc versin..
Kiyamam kuzuma...
Toparlicak annesi mücadele veriyor
Sende guclu ol hemen iyilesmeye bak
Seni ozledi kuzucuk yanina gitsen bile hisseder
Sen toparlan biran once
Her vakit duamdasin
Rabbim biran once sanada musab hamzaya da sifa versin
Efendimiz Hz.Muhammed sav hurmetine amin...
Canim benimm..
Rabbim yardımciniz olsun, oglusun gitgide büyüyüp güçlenecek inşaAllah annesi,
Sende en kısa surede iyileşirsin inşaAllah, oğlunu görmek moralen iyi gelecektir sana...
Dualarimiz hep seninle canim benimm...
Oğlumdan güzel haberler gelsin istiyorum gelmeyince canım sıkılıyor canım.canım gecmiş olsun ciddi bişey degildir umarım..kendini de bebegini de yormamaya çalış..
maralım bu kez çok moralsiz gördüm seni..ama sen iyi olmazsan ogluşun nasıl iyi olsun annesi..inş çok kısa zamanda toparlanıp yanına gidersinde senden güç alır mus'ab hamzamız..kaç kiloya ulaştı abimiz :)
canım benim çok geçmiş olsun sana Allah yardımcın olsun zor günler geçiriyorsun umarım en kısa sürede sende iyileşirsin bebişin de bi an önce büyüyüp toparlar bu süreçte moralini yüksek tutman lazım canım sürekli aklımdasın her ne kadar yazmaya fırsatım olmasa da dua ediyorum sizin için geçen yasin okudum size ve tüm hamile arkadaşlara Allah kabul etsin inşallah çok dikkat et kendine..Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
canım benim çok geçmiş olsun sana Allah yardımcın olsun zor günler geçiriyorsun umarım en kısa sürede sende iyileşirsin bebişin de bi an önce büyüyüp toparlar bu süreçte moralini yüksek tutman lazım canım sürekli aklımdasın her ne kadar yazmaya fırsatım olmasa da dua ediyorum sizin için geçen yasin okudum size ve tüm hamile arkadaşlara Allah kabul etsin inşallah çok dikkat et kendine..
gunaydin canimmmGünaydın anneleeerrrrNasılız bakalım bugünn? Hafta sonu olunca herkes aileye odaklanıyor, buralar nispeten boş kalıyor
Dün haberlerde sezaryen oranlarını duyunca şok oldum...
özel hastanelerde %70 den fazlaymış sezaryen
devlet hastanelerinde %36
o yüzden devlet devlet devlet... özeldeki doktorların "gerekmedikçe sezaryen yapmam yeaa" demeleri yalan yani inanmayın kesinlikle.. yapıyorlar bal gibi.
masallah canim kuzucuguna.az sabret izne kadar o is yerindeki kizla iyi gecin:)opuyrm...Iyi geceler annislerr
Bugun kontroldeydik bebisim cok iyi masallah kilosu 1716 gram 40 cm olmusuz 31+5 deyiz. Minigimizi biraz yolda yormustuk trafikten cok sarsildi hastaneye gidene kdr uyuya kalmis kontrolde uyandiramadik doktorumuz cok derin uyuyo uyandiramiyorum dedi :)))) ellerini yumuk yumuk yapmis kici basi meydanda ayaklarinida birbirine baglamis ohh keyifte kerata :))) doktorum suan normal doguma engel biseyin yok dedi ins sonradanda cikmaz ve 08 mayista izne cikacak sekilde dogum iznimi raporumu ayarladi. Mayisin ilk haftasida rapor alirim yani bu aydan snra ise gitmem muhtemelen. Allahim sabir versin kalan gunler icin bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?