2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canm hic genetik diye dusunupte kremini surmeyi ihmal etme
benim annemde catlak cok ama bnde simdiye kadar her hangi bir belirtisi bile yok masallah diim:)
zaten hic catlamiyrm diyen bile son ayda azda olsa catliyor ama o kadari normal.sen kremine devam et bnde mustela kullaniyrm bastan beri cok memnunum

Kafadariz vesselam

Aminnnn canım sağol.

kullnıyrm canm zaten de grip olmştm hiç srecek gücm yoktu, bir de çok kilo almadım dye pek fazla takılmadım galiba çatlağa :) çok fazla kilo alnca ne yaprsan yap deri o kadar gerilecek muhakkak çatlar.

maral26 canimm cok gecmis olsun Rabbim bian once once musab hamza ya kavustursun seni..
İkinize de acil sifalar versin bol bol dua ediyorum sizin icin.

bir de galiba bebek yağları daha iyiymiş. bn kndmi rahatlatmk içn muslera kullnıyrm ama aslnda vücudu nemlndrmk önmli.

Günaydın kızlar.Ben de yavaş yavaş hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum. Ama ilk zıbın mı götürmem lazım yoksa çıtçıtlı badilerden mi bilemedim hangisi giyilir?

Kizlar hepinize teşekkür ederim iyi dileklerin iz icin.Simdi cerrahi bölümünde yer olmadigi icin esimi dogum katına yatirmislar.Gece bi bagirti duydum amanim yerimden dik kalktım karidora ciktim bi bayan getirmisler dogum sancilari baslamis.Yalniz nasıl bağırıyor tirsdim resmenZavalli tum gece bagirdi.Neyse sabaha karsi dogurmus 3 dogum oldu bugun burda gorseniz ne tatlilar ya.Haziran gelse de artik

ayy darisi basimiza canm
bnde hastanede kaldigimda hergun 2 bebek dogmustu nerdeyse allahim nasil agliyorlardi

Merhaba arkadaşlar mide yanmasından şikayetçi olan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanıyorrmusunuz? Doktorum ilk zamanlarda rennie duo verdi 2 gündür baya artmıştı dün kontrolümde pulset diye bir hap verdi, bunu kullananınız var mı?

Günaydın kızlar.Ben de yavaş yavaş hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum. Ama ilk zıbın mı götürmem lazım yoksa çıtçıtlı badilerden mi bilemedim hangisi giyilir?

Aslında farketmez, ne verirsen onu giydiriyolar. İkisinden de koy. Yedekte bulunsun. :)

Mide yanması bende de çok oluyo, ilk hamileliğimde de olmuştu, onda şurup vermişti doktor ama hiç bi işe yaramıyodu bende. Şimdi Rennie tablet kullanıyorum. O iyi geliyo. Pulset kullanmadım hiç.

mrb bnde rennie kullaniyrm ama duzenli degil sadece midem yaninca
gavisconda rennieden daha etkili.pulset hic duymadm daha once
bide soguk sut iciyrm yanmanin baslicani hissedince biraz ii geliyor

maral26 Çok geçmiş olsun canım,Allah'ın izniyle bebeğin sağlığına kavuşucak.Kuzenim de seneler önce erken doğum yaptı, bebek bi süre küvözde kaldı.Hastaneden çıktığında mini minicikti. Bir kaç ay kuzenimde kaldım, bebekle ilgilendim.İnşallah seninki de en kısa zamanda toparlanır da evinize gidersiniz beraber.

mrb bnde rennie kullaniyrm ama duzenli degil sadece midem yaninca
gavisconda rennieden daha etkili.pulset hic duymadm daha once
bide soguk sut iciyrm yanmanin baslicani hissedince biraz ii geliyor

Bana doktor Gaviscon vermişti, bende işe yaramadı ama herkeste aynı olmuyo, bazılarında gerçekten işe yarıyo, bazılarında da rennie işe yarıyo. Denemeden anlayamıyosun. :)

Cnm benim drun sezryan ile ilgili haberi var alttaki linkte...
Sezaryen dogumun anne bebek risklerini ve olum oranlarini
Bazi annelerin bilincsiz olarak sezaryen istediklerini anlatiyor
Dunyadaki sezeryan orani cok fazla malesef...

http://www.haberbank.com.tr/haber/sezeryen-uzun-donemde-gebeligi-etkileyebiliyor-11854

Aslında farketmez, ne verirsen onu giydiriyolar. İkisinden de koy. Yedekte bulunsun. :)
Göbek bağı düşünceye kadar zıbın giydiriliyor dedi bazıları da bilemedim. Dediğin gibi ikisinden de koyayım en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…