- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.481
Aynen bende oglumda hep eksi ve aci yedim tatli yemedin ve oglum hep sag kasigimda durdu. Simdi yine ayni belirtiler var aci ve eksi tuzlu seyler cnm istiyo ayaklarim buz gibi bakalim buda mi erkej olcak gorcez sağlık li sihattli olsunlarda benim icin farketmezOyle olsaydi ilk cocugum kiz olmustu
Leblebide ise yariyo tavsiye ederimAllah nerde varsa hepimizin yardimcisi olsn insallah benim ilk hamileligim rahimde perde oldugu icin dusuk riski yada erken dogum riski var 6haftalikken kalp atislarni gormustuk cok sukur 2gun sonra 8.haftamz olacak insallah bir problem olmadan gorucem yine ..agri sanci bendede var adet zamanlari cok olurmus diyorlar suanda adet donemi oldugu icin cok sancm oluyor benimde mide bulantisi ve ogurmede oluyor fakat yemek yedigim anda mide bulantim geciyor birde sabahlari ani kalkmaz basucumda cubuk kreker tarzi bulbdurup yersemde geciyor calisan anneler bunu denesin mutlaka cok ise yariyor
o korkular hepimizde var sanırım bilinçaltı oyun oynuyor bize ben de kabus görüyorum geçen gece bağırdım yine rüyamda bu çok sık olmaya başladı bu arada benim belirtim de kasıkta ağrı belde de oluyor dün belimdeydi bugün kasığım ağrıyor günler geçmiyorrrrrrrrr
Aynen bende oglumda hep eksi ve aci yedim tatli yemedin ve oglum hep sag kasigimda durdu. Simdi yine ayni belirtiler var aci ve eksi tuzlu seyler cnm istiyo ayaklarim buz gibi bakalim buda mi erkej olcak gorcez sağlık li sihattli olsunlarda benim icin farketmez
:) ekşi yenince kız almuyor muydu...ben de limon acı vb şeyler istiyorum..tuzlu salata felan
Cnm halk arasinda oyke de diyolar tam terside diyolar.bulanti ara ara bende oluyo hergun degil. kasik agrisida oluyo bebekler buyurken agri normal sonucta ilk zamanlar bel agrim coktu o kesildi . Ama halsizlik var ilk uc ay geçince biraz rahatlicaz insallah .:) ekşi yenince kız almuyor muydu...ben de limon acı vb şeyler istiyorum..tuzlu salata felan
Cok yeme cnm arada cubuk krakerden sıkılır san ye bende yakmiyo mide ama herkeste farkli olabilir.zaten bir ay kaldi kesilir bulantilar cogu kiside 14 15 te bitiyo gerci 9 ay kusanda oluyo da insallah oyle olmayiz.[/QUOTE][QUO449"]moon83
Onu hic denemedim mide yakarmi diye dusunuyorum doktorumda yeni bi ilac cikmis onu onerdi zencefil yemekte zorlanirsam diye zencefilli bir hap ismni unuttum suan ilk denemede ise yaradi bakalim
Ibird2012 .!.:Cok yeme cnm arada cubuk krakerden sıkılır san ye bende yakmiyo mide ama herkeste farkli olabilir.zaten bir ay kaldi kesilir bulantilar cogu kiside 14 15 te bitiyo gerci 9 ay kusanda oluyo da insallah oyle olmayiz.
Yok be tatlım bulantı bir gösterge değil tek başına bulantısı olmadan tiksinme olmadan da hamilelik devam ediyor bünye ile alakalı ama annelik işte evhamlılık daha devam edecek sen dur ilerde inşallah beraber yaşıyacağız hareketlerini hissetmeye başlayınca öyle zamanlar oluyor ki bebekler aman hareket etmedi 3 gündür birşey mi oldu demeler başlayacak. Allah'a emanet onlar nasip ettiyse Mevlam hiç birşey olmaz. Sen kalbini ferah tut.Sincap teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz. Ama dikkatimi çeken bişey var topikte coğu kişi mide bulantilarinin devam etmesini hamileliğin sağlıklı devam ettiğinin göstergesi olarak görüyor sürekli aynı yazıları okuyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor, uzuyor.eminim ki birçok arkadaşım da aynı şeyi düşünüyordur Kulaktan dolma bilgilerle gelmesek artık cidden tedirgin oluyorum.
Mukustur o bende de olur hep sıkıntı yok :)Kızlar mrb yeşilimtrak bi akıntı geldi korktum koyu kıvamlı
Aynen hep ekşi yedim tatlıdan ki ne kadar çok severdim 9 ay uzak durdum. Şimdi benim gb ekşi yiyen bir oğlum var :)))))Oyle olsaydi ilk cocugum kiz olmustu
aa oylemi ne guzel canim birbirimizi birakmayalim o zaman bence sende duyarson insallah bebekde gorunur kalbi yanip yanip sonuyo cok guzel. bulantim basladi cikarmiyorumama istahsizlik var hicbirsey giyemiyorum sanki sabaha ladar dun midem yandi naslardada bas donmem varditeşekkür ederim canım, çok iyi oldu...
canım seninle doğumtarihimiz aynı gün inş, ben de yrn doktora gideceğim, inş bende duyarım bakalım :) bulantıların başladı mı senin?
Gunaydin cnm ayni durumu ogluma hamileyken yasadim.normalde tursuyu cok severim ama biranda tiksinmistim ve tatliyi cok tuketmedigin halde cok tatli yedim.hayirlisi bakalim bu durumlar pek bellide olmuyor.kizi olup bu durumda olanida duyuyoruz.allah bizim icin en guzelini, en hayirlisini verir.bende de tam tersi arkadaşım, turşuya bayılırdım öyle bi tiksindim ki adını söylediğimde bile midem bulanıyor..aksine canım sürekli çikolata çekiyor, ki normalde haftada bir belki zor yerdim.. naptı bu fasülyeler bizi yaa :) ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler, hayırlısı bakalım :)
Gunaydinlar bende kizimda cok eksi yemistim hatta erikten bile zehirlenmistim simdide eksi yiyorum dun nerdeyse 1ksvanoz tursu yedim ALlahtan hayirlisi ama eskilerin dedigi dogruysa buda kiz galibaGunaydin cnm ayni durumu ogluma hamileyken yasadim.normalde tursuyu cok severim ama biranda tiksinmistim ve tatliyi cok tuketmedigin halde cok tatli yedim.hayirlisi bakalim bu durumlar pek bellide olmuyor.kizi olup bu durumda olanida duyuyoruz.allah bizim icin en guzelini, en hayirlisini verir.
Kizlarrrrrr Kizlarrrrrr
Avidite sonucum yuksek cikmis...
49.54 yani en az 4 ay oncesinden gecirmisim enfeksiyonu ...
Yarin inşaallah enfeksiyon hastalıkları doktoruma ve dogum doktoruma gostericem sonuclari ...
Icim rahatladı elhamdülillah...
Hepinize dualariniz icin coook teşekkür ederim Cenabi Hak hepinizden razi olsun...
Bebisim icin yeni randevu alabilicem cok şükür ALLAHIMA...
Kızlar bende de kahverengi akıntı başladı. Çarşamba randevum vardı ama yarın sabah acile gidicem.Ordan doktora yönlendirirler sanırım.İlk bebeğimde de kahverengi akıntı başlamıştı sonra kanamaya dönmüştü.
Hanımlar herkese günaydın hepinizin günü musmutlu geçer inşallah sizlere bişey soracaktım benim saçımda baya fazla beyazlarım var her ay boyamam gerekiyor sizce hamilelikte saç boyamak sakıncalımı bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları boyama diyor kafam karıştı sizlerin fikirlerinide almak istiyorum
Herkese Merhaba ,hava güzel herşey güzel ama benim psikolojim iyi değil
8. haftada yız ve ben çok rüya görüyorum çoğuda kabus ve çok evham yapmaya başladım bu sıralar hiç bir belirtim yok üzülmelimiyim,,,,, sevinmeliyim belkide ama korkuyorum bu haftalarda hiç belirtisi olmayan varmı aranızda cmtsi kontrolüm var öne almamak için kendimi zor tutuyorum ....
kızlar merhaba bebeğini gören anne adayları adına sevinirim biz gittiğimizde 8 haftalıktık doktor 4 hafta sonra gelin dedi yani 13. haftada ikili test için giderim ben
siz neden 10 yada 11. haftada gidiyorsunuz sormak istedim ben pek ultrasona girmek taraftarı değildim çünkü ama mecburmu kaldınız hani bebeğin yerleşmesinde mi sorun oldu anlayamadım
Geçen hafta mide bulantilarimdab şikayet ediyodum iki gündür ne bulantı ne öğürme ne başka bi belirti hiç bişi yok. Önce inanılmaz ii hissediyodum kendimi ama şimdi acaba bişi mi oldu da bi anda kesildi diye içim içimi yiyor. Cuma günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur. Zaman geçmez şimdi bana.
Iyi aksamlarrrrKızlar siz de iki lokma yediğinizde dünyaları yemiş gibi bi doymusluk ve sıkışıklik hali oluyor mu? Ben resmen sisiyorum. yediklerimden zevk alma hissi kayboldu resmen bir haftadir bulantı ve baş dönmem de tamamen kesildi ama bu midenin rahatsızlığı berbat bi durum.bas donmesi ve mide bulantısı neden birden kesildi ona da kafayı takmış durumdayım.
Bende uyumadan önce alıyorum bi problemim olmuyo benim ama ilaç büyük olduğu için miden bulanıyo olabilir bende severek içmiyorumne zaman alıyosun ben gece yatarken alıyorum 2-3 saat sonra inanılmaz bi mide bulantısıyla uyanıyorum sonra geciyo sende yanetkileri nasıl?
Hayirlisi olsun ama bu da kizsa balindan yenmez:)Gunaydinlar bende kizimda cok eksi yemistim hatta erikten bile zehirlenmistim simdide eksi yiyorum dun nerdeyse 1ksvanoz tursu yedim ALlahtan hayirlisi ama eskilerin dedigi dogruysa buda kiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?