2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyle olsaydi ilk cocugum kiz olmustu
Aynen bende oglumda hep eksi ve aci yedim tatli yemedin ve oglum hep sag kasigimda durdu. Simdi yine ayni belirtiler var aci ve eksi tuzlu seyler cnm istiyo ayaklarim buz gibi bakalim buda mi erkej olcak gorcez sağlık li sihattli olsunlarda benim icin farketmez

Leblebide ise yariyo tavsiye ederim

bende de bi tuhaflık var..sorun mu arıyoruz bilmiyorum.ne bulantı ne kusma ne aşerme..sadce kasıklarım ağrıyor..8 hafta oldu bebeğim..bu hafta doktora gidecegim..acaba sizler ne aralıklarla doktora gidiyorsunuz arkadaşlar..

:) ekşi yenince kız almuyor muydu...ben de limon acı vb şeyler istiyorum..tuzlu salata felan

moon83
Onu hic denemedim mide yakarmi diye dusunuyorum doktorumda yeni bi ilac cikmis onu onerdi zencefil yemekte zorlanirsam diye zencefilli bir hap ismni unuttum suan ilk denemede ise yaradi bakalim

:) ekşi yenince kız almuyor muydu...ben de limon acı vb şeyler istiyorum..tuzlu salata felan
Cnm halk arasinda oyke de diyolar tam terside diyolar.bulanti ara ara bende oluyo hergun degil. kasik agrisida oluyo bebekler buyurken agri normal sonucta ilk zamanlar bel agrim coktu o kesildi . Ama halsizlik var ilk uc ay geçince biraz rahatlicaz insallah .

[QUO449"] moon83
Onu hic denemedim mide yakarmi diye dusunuyorum doktorumda yeni bi ilac cikmis onu onerdi zencefil yemekte zorlanirsam diye zencefilli bir hap ismni unuttum suan ilk denemede ise yaradi bakalim[/QUOTE]
Cok yeme cnm arada cubuk krakerden sıkılır san ye bende yakmiyo mide ama herkeste farkli olabilir.zaten bir ay kaldi kesilir bulantilar cogu kiside 14 15 te bitiyo gerci 9 ay kusanda oluyo da insallah oyle olmayiz.

[QUO449"] moon83
Onu hic denemedim mide yakarmi diye dusunuyorum doktorumda yeni bi ilac cikmis onu onerdi zencefil yemekte zorlanirsam diye zencefilli bir hap ismni unuttum suan ilk denemede ise yaradi bakalim
Cok yeme cnm arada cubuk krakerden sıkılır san ye bende yakmiyo mide ama herkeste farkli olabilir.zaten bir ay kaldi kesilir bulantilar cogu kiside 14 15 te bitiyo gerci 9 ay kusanda oluyo da insallah oyle olmayiz.[/QUOTE]
I

Insallah canim bnde kusma yok zaten bulanti ve ogurme evde oldgmda biraz daha rahatimda ise giderken zorlanyorum erken kalkmak ve stres te etkiliyo ..ilk gunler hamile oldgumu bilmedgim zamnlar bel agrsi kasik agrsndan ayakta duramyodum cok kotu ydu hatrlamasi bile kotu cok sukir 2hafta surdu gecti saglklarmza bisey olmasin hayirlisyla kucagmza alalimda agrida bulantida gelip geciyor

bird2012 .!.:
Cok yeme cnm arada cubuk krakerden sıkılır san ye bende yakmiyo mide ama herkeste farkli olabilir.zaten bir ay kaldi kesilir bulantilar cogu kiside 14 15 te bitiyo gerci 9 ay kusanda oluyo da insallah oyle olmayiz.
I

Insallah canim bnde kusma yok zaten bulanti ve ogurme evde oldgmda biraz daha rahatimda ise giderken zorlanyorum erken kalkmak ve stres te etkiliyo ..ilk gunler hamile oldgumu bilmedgim zamnlar bel agrsi kasik agrsndan ayakta duramyodum cok kotu ydu hatrlamasi bile kotu cok sukir 2hafta surdu gecti saglklarmza bisey olmasin hayirlisyla kucagmza alalimda agrida bulantida gelip geciyor[/QUOTE]
Amin cnm hamilelikte calismaak zor oglumda bende calismistim.gerci simdide yoruluyorum ev isi cocuk ama olsun yavrularimizi sag salim alalim inşallah bu gunleri bile ozleyecegiz.

Yok be tatlım bulantı bir gösterge değil tek başına bulantısı olmadan tiksinme olmadan da hamilelik devam ediyor bünye ile alakalı ama annelik işte evhamlılık daha devam edecek sen dur ilerde inşallah beraber yaşıyacağız hareketlerini hissetmeye başlayınca öyle zamanlar oluyor ki bebekler aman hareket etmedi 3 gündür birşey mi oldu demeler başlayacak. Allah'a emanet onlar nasip ettiyse Mevlam hiç birşey olmaz. Sen kalbini ferah tut.

teşekkür ederim canım, çok iyi oldu...

canım seninle doğumtarihimiz aynı gün inş, ben de yrn doktora gideceğim, inş bende duyarım bakalım :) bulantıların başladı mı senin?
aa oylemi ne guzel canim birbirimizi birakmayalim o zaman bence sende duyarson insallah bebekde gorunur kalbi yanip yanip sonuyo cok guzel. bulantim basladi cikarmiyorumama istahsizlik var hicbirsey giyemiyorum sanki sabaha ladar dun midem yandi naslardada bas donmem vardi
halsizlik var uykum pek yok. iyiki isten ayrilmisim zor yani.

Gunaydin cnm ayni durumu ogluma hamileyken yasadim.normalde tursuyu cok severim ama biranda tiksinmistim ve tatliyi cok tuketmedigin halde cok tatli yedim.hayirlisi bakalim bu durumlar pek bellide olmuyor.kizi olup bu durumda olanida duyuyoruz.allah bizim icin en guzelini, en hayirlisini verir.

Gunaydinlar bende kizimda cok eksi yemistim hatta erikten bile zehirlenmistim simdide eksi yiyorum dun nerdeyse 1ksvanoz tursu yedim ALlahtan hayirlisi ama eskilerin dedigi dogruysa buda kiz galiba

canım çok sevindim ayyyy çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin...

Allah yardcın olsun iyi düşün iyi olsun inşallah... iyi haberlerini bekliyoruz...

benim de beyazım çok bitkisel bile olsa ben boyatmayı düşünmüyorum canım...

bende çok belirti yok midem çok nadir bulanıyor göğüslerim hiç acımıyor ara sıra kasık ve belime sancı geliyor o kadar oğlumda da rahat geçirmiştim bünye meselesi. burda bazı kötü haberler aldığımız için endişeleniyorsun sakin ol canım herkesin hamileliği farklı iyi düşün iyi olsun

benim doktorumda 10. haftada çağırdı anlamadım oğlumda 12 de çağırmıştı

içini ferah tut canım herkesin hamileliği çok farklı

bende de şişkinlik var canım sanki balon gibiyim

bu arada herkese günaydın... okuyup mesaj yazayım derken geç kaldım okula amanın

ne zaman alıyosun ben gece yatarken alıyorum 2-3 saat sonra inanılmaz bi mide bulantısıyla uyanıyorum sonra geciyo sende yanetkileri nasıl?
Bende uyumadan önce alıyorum bi problemim olmuyo benim ama ilaç büyük olduğu için miden bulanıyo olabilir bende severek içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…