- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.161
tovbe yarabbim hakkaten guler misin aglar misin:)Canim bi de isin daha komik tarafi dogum iznim yaniyo diye ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum esime demisler ki ne gerek var bakici hazir zaten eger ayrilirsa bize nasil para yolliycan tek maasla demisler :)))gulsem mi aglasam mi bilemedim
Ay caniim hic icine kurt dusmesin benim kizim 37 arti 3 te dogdu kafa olcusu nerdeyse 41 haftalikti yani genetik bizim ailede hep kafalar büyük ama kizimin daha bir buyuk hic strese sokma bos yere kendinikızlar, bebeklerin kafa çapı kaç çıkıyor? bizimki biraz ilerdeymiş, doktor hiç sorun değil, genetik dedi ama benim içime bi kurt düştü.
ne guzel canm yoluna girmeye basladi her sey,dahada guzel olucak allahin izniyle.cok sevindim valla:)Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
ay canım cok rahatladim cok sagol, bizim ailede büyük galiba abimi filan düşünüyorum da...cok sagol, içime su serptin.Ay caniim hic icine kurt dusmesin benim kizim 37 arti 3 te dogdu kafa olcusu nerdeyse 41 haftalikti yani genetik bizim ailede hep kafalar büyük ama kizimin daha bir buyuk hic strese sokma bos yere kendini
Bir de ilk torunmus sizinki valla anlamiyorum ben de insan azicik heveslenir neyse takmayalim kafamiza napalim biz de kendimiz yaparizEvet canim simdide bizimkiler oyle annemler ne alcagini sasirmis durumda herseyimizi aldilar kayinvalidemlerden tik yok.esim tek cocuk ve ilk yorun dusunun bide gene de orali degiller
Eki Görüntüle 1487815 kızlar nasıl bu pıerre cardın yenı gordum dergıde kullanıslı mı acaba
Oyyyyyy masallah kuzuga daha da duzelcek insallahCanım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
Kiz benimki de hep onde cikiyor kafasi hep 10 gun ondeay canım cok rahatladim cok sagol, bizim ailede büyük galiba abimi filan düşünüyorum da...cok sagol, içime su serptin.
Haklısın canim sen en guzelini yapiyorsun kulaklari tıkamak gerekiyor ister istemez uzuluyor insan ama ben de takmiycam artik biz uzagiz neyse ki :))burda sayfalara sigmayacak okdr cok sey yasattilar ki bana gercekten garip garip insanlarhamileyken sinirlenmemeyi öğrendim. sinirlenince şekerim tansiyonum çıkardı. bebek bi garip tepki veriyordu ufakken bile. relaksım artık. hiç takmıyorum. başkası sinirleniyor mu kötü mü düşünüyor yok yorum mu yapacak. hiç duymuyorum bile. annem bile eleştirse uğraşamıcam by diyom
malum akıl veriyor herkes. kaynanam gebelik başında kendi kendine tartıştı eşimle trip attı konuşmayı kesti. gr umrum değil. doğurucam eşimin kardeşine bile bişi sormuyor. he umrumda mı değil. hatta sanırım böyle daha hayırlı oldu. kendisi ve tüm akrabalar aynı sokakta oturuyoruz. hiçbiri eşimle konuşmuyor.
Garip garip insanlar
benimki dört hafta ileride canımKiz benimki de hep onde cikiyor kafasi hep 10 gun onde
Bn hic takip etmiyrm kafa olcusunu fln,dr.bakiyor her sey yolunda diyor eksta bu olculeri sormuyrm merak ettim simdiKiz benimki de hep onde cikiyor kafasi hep 10 gun onde
Cnm ne güzel haberlerle gelmissin...Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
oyy maşallah çifter çifter almış hepsinden :) Güle güle kullanın canımA101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.
Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari
Güzel haberlerine sevindim canım. Masallah Musab HamzayaCanım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
kızlar, bebeklerin kafa çapı kaç çıkıyor? bizimki biraz ilerdeymiş, doktor hiç sorun değil, genetik dedi ama benim içime bi kurt düştü.
gece gece çok güldümiyi geceler kızlar bugün a101 de indirim varmış ben çalıştığım için babamızı gönderdik adam inatla kızımıza erkek bebek nevresimi, mavi emzik ve mavi basamak almış dedim bizim kızımız olcak farkında mısın ne bileyim onlar hoşuma gitti aldım işte diyor sanki git kendine al dedimanneme de dedim o da salına salına gitmiş hiçbişey kalmamış 2 kişi bi işi beceremediler valla en güzeli kendi işini kendin yapacaksın annen de kocan da olsa başkasına kalırsan yandın
stokları tüketmişA101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.
Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?