2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gobegim kasinmaya başladı benim kremlere badem yaglarina baslamak lazim.sizdede kasinti varmi gobuş kismi nda

Benimde kasiniyor tatli tatli, mümkün oldugunca avuç içiyle kasiyin, tirnaklarla çizmemek lazim :)
göbekte büyüme yok simdilik ama yinede kasiniyor

Amin inşallah saglik sihhatle kavusursuz yavrunuza.

amin cümlemiz inşallah :)

SirriEyvakakaoost: 37631065 .!.:
İyi o zaman... bakalım bende nasıl olacak...kaşınma başlayınca korktum... sen ilk hamileliğinde ne sürdün peki ? :)
Ben badem yagive kakao yagi karışımı kulandim cnm gerci o donem cok kaliteyaglar kremler kullanan arkadaşlardan catlayanda olmustu.kimide genetik diyor catlak olayi enteresan bisey aman kaşıntı gecsin onada raziyim badem yagi ve kakao yagi rahatlatiyor beni bugün aldiriyimda başlıyim

Benimde kasiniyor tatli tatli, mümkün oldugunca avuç içiyle kasiyin, tirnaklarla çizmemek lazim :)
Benimki çıktı azcıcık...zayıf olduğum için herhalde
Başladım ben krem kullanmaya kaşımamak için tek çözüm.. kaşıyınca daha çok çatlar diyorlar...

Kuzum bende kasiniyorum ama normaldede hafif göbegim oldugu için daha çikmadi bana göre
aksamlari sisiyor sabahlari iniyor bide bi garip
heh diyorum aksam sisince bu sefer cikiyor gibi diyorum ama yok sabah fos
Badem yagi ve bebek kremi sürüyorum simdilik.. Doktorum hiç sürmesende olur demisti, çatlayacak olan vucut her türlü çatlarmis ama bol su içmek vucudu içten nemlendirirmis

tatlikedtırnst: 37631286 .!.:
Evet kesinlille cok tatli kasiniyo.

Vücut susuz kalinca zehirli maddeler kana bile sicrarmis. 12 haftalarda gececek dedi. Sabirla bekliyorun ama serum cok rahatlattı.

hehe zayıf olunca pörtledi bende göbek , kocam da fark etti , bizim bebiş büyümüş dedi

Seninki de şişeceeekk.. hehe
Evet genetikmiş bunlar...ben çatlayacak gibi hissediyorum bu tatlı kaşınmalar ona alamet bence
ama su içmek gerçekten çok faydalı ama çok midem bulanınca çok su içmek bu aralar çok zor benim için...

Badem Yağı kıllanma yapıyor diyorlar bende yoğun nemlendirici sürüp derinin içine de işlemesi lazım diye izledim uzman tv de :) excipial lipo bunu cildime doktorum önermişti

Evet benimde bel agrilarim kesildi ama hala kasiklarimda agri var..bide kabizlik ve gaz problemi olustu..acaba sutten mi oluyor arkadaslar

benimki de sağda hehoo hadi bakalım

İnşalTE="ECD75, post: 37631424, member: 56602"]Vücut susuz kalinca zehirli maddeler kana bile sicrarmis. 12 haftalarda gececek dedi. Sabirla bekliyorun ama serum cok rahatlattı.[/QUOTE]
İnşallah biter de rahatlarsiniz .az kaldı gebeligin rahat dönemi geliyo inşaallah 3-6 ay guzel geciyo bi enerji geliyo insana:)

Badem Yağı kıllanma yapıyor diyorlar bende yoğun nemlendirici sürüp derinin içine de işlemesi lazım diye izledim uzman tv de :) excipial lipo bunu cildime doktorum önermişti

Killanmayi duymustum evet çok fazla sürmeyin diyordu saraçoglu :)
Birde gebelikte olusan hormonlar zaten killanma yapabiliyormus bazilarina, bunyeye bagli, ama dogumdan sonra dökülüyormus o killar, yani her sekilde killanma riskimiz var gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…