- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.501
ne kadar ıyı ya aman bulanmasın bulanınca gunler zehır gıbı oluyor.Yemek yeyememe bende de oluyor.sureklı tokum ve hıc bı sey ıstemıyorum her seyden tıksınıyorum.12 cı haftaya dogru belırtıler kesılıyor bu erken de ola bılır o yuzden teleslanma .Iyi aksamlarrrrKızlar siz de iki lokma yediğinizde dünyaları yemiş gibi bi doymusluk ve sıkışıklik hali oluyor mu? Ben resmen sisiyorum. yediklerimden zevk alma hissi kayboldu resmen bir haftadir bulantı ve baş dönmem de tamamen kesildi ama bu midenin rahatsızlığı berbat bi durum.bas donmesi ve mide bulantısı neden birden kesildi ona da kafayı takmış durumdayım.
Hehehe içine doğan doğrudur genelde kuzum... önce gelenler genelde erkek oluyormuş ama göreceğiz bakalım canım
Nasıl gidiyor hamileliğin canım ?
merhabalar arkadaşlar bende aranıza geldim burayı artık daha sık takip edeceğim bebeğimi öğreneli bir hafta oldu 7. haftanın içinde görünsem de aslında şuanda 6. haftadayım bir hafta geriden geliyorum :) şimdilik bir sorun yok. inşallah rabbim bir sıkıntı vermez
ben hemen okunacak sandım bir ay ise ben de alabilirim canım...yavaş okuyorum ama bitiririm 1 ayda....
Bende 9.haftaya girdiğimde başladı...hafiften çıktı ve kaşınıyor , sabah akşam zeytinyağı özlü krem kullanmaya başladım.. müsait bir zamanda da badem yağı alacağım nasipse :)Gobegim kasinmaya başladı benim kremlere badem yaglarina baslamak lazim.sizdede kasinti varmi gobuş kismi nda
Yok cnm ben zayif degilim aama gerginlik olustu..cnm ilk hamilelikte cok catlak olmadi şükür bakalım bunda nasıl olcakBende 9.haftaya girdiğimde başladı...hafiften çıktı ve kaşınıyor , sabah akşam zeytinyağı özlü krem kullanmaya başladım.. müsait bir zamanda da badem yağı alacağım nasipse :)
ben zayıf olduğum için herhalde erken çıktı karnım diyordum sende mi öylesin :)
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz:mecik
8.Cüz:countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz:seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüzmeleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.CüzPaytiPo
15.CüzPaytiPo
16.Cüz:ElaBilge16
17.Cüz:SADEANNE
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:moon83
30.Cüz:moon83
E benimki tam ortada canımkızlar bence de ekşi tatlı bi belirti değil .
birde forumda bişi okudum bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet belirlenme diye birşey var.
genelde tutmuş.
ultrason goruntusne direk baktığımızda bebek sağdaysa kız soldaysa erkek diyorlar.
benım bebiş sağda tamamen.
ama 6-7-8 haftalarda bekılıyormuş. sonrası geç olyormuş diyorlar.
İyi o zaman... bakalım bende nasıl olacak...kaşınma başlayınca korktum... sen ilk hamileliğinde ne sürdün peki ? :)Yok cnm ben zayif degilim aama gerginlik olustu..cnm ilk hamilelikte cok catlak olmadi şükür bakalım bunda nasıl olcak
Oyy az kaldı geçecek inşaAllah... bende 9 'a girdim gireli mide bulantılarım tavan yaptı... çok zor zamanlar bu zamanlar... bir an önce geçecek inşaAllah diyorum.. sabır diyorum :)Selam arkadaslar. Siz ve bebekleriniz umarim iyidir. Bir haftadir yazamadim cunku annemde kaliyorum simdi de cepten yaziyorum. Mide bulantilari ve kusma deli etti beni iki sise serum taktilar etkisi ile dun ve bugun iyiyim.
E benimki tam ortada canım
Geçmiş olsun .inşallah bundan sonrz rahat geçer dr ne diyor bu kadar şiddetli bulanti ve kusma icin.Selam arkadaslar. Siz ve bebekleriniz umarim iyidir. Bir haftadir yazamadim cunku annemde kaliyorum simdi de cepten yaziyorum. Mide bulantilari ve kusma deli etti beni iki sise serum taktilar etkisi ile dun ve bugun iyiyim.
biz 7+4 tük gittiğimizde tam ortadaydı canım.. :) bir daha da zaten 13.haftada çağırdı nasipse ikili test için.. en iyisi sabretmek cinsiyetini öğreneceğiz eninde sonunda :) bunlar genelde ihtimalen olan şeyler oluyor...bnmkı de 6 haftalık ortadaydı 7. hafta da sağa yerleşmiş cnm.:)
biz 7+4 tük gittiğimizde tam ortadaydı canım.. :) bir daha da zaten 13.haftada çağırdı nasipse ikili test için.. en iyisi sabretmek cinsiyetini öğreneceğiz eninde sonunda :) bunlar genelde ihtimalen olan şeyler oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?