2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bi tek uyku seti miz kaldı ona da karar veremiyorum bi türlü mavi istiyorum kaç yere baktım hep yeşil kırmızı renkler var içinde bende sevmiyorum off gezmediğim sormadığım yer kalmadı bi türlü bulamadım siz hangi markanın aldınız

Cnm cok geçmiş olsun...
Iyi yapmis dr babalar kizlarini dinler...

Bitanem senle hep ayni işleri yapiyoruz

Boyle sanirim :)

bu da 30+5 de kızımla biiizz
Masaallah melek yuzlum... ne tatli cikmissiniz...
Hayirlisi cnm insaallah...
Az kaldi valla...

ayy tam hayal ettiğim gibisin canım yaa çok tatlısınız senle mirac75 benziyosunuzdur diye düşünüyorum bi de nedense öyle geçiyo içimden.

ayy çok teşekkür ederiz , sizin tatlılığınız oo
hadi ya mirac75 cım baksın bakiim benziyormuymuşuz
Iste miraciniz

Allah a şükür canım, inşallah daha da Güzel haberlerinizi bekliyoruz bizler. Daha iyiye gidiyor Musab Hamzamız maşallah, biliyor annesi hissediyor oda suze kavuşmak istiyor bir an önce. Dualarımız sizlerle,kucağıma aldım eve gidiyoruz yaz buralara bir an önce inşallah maralcım.

aaaa evet aynı şeyi yapmışız , nasıl güzel kokuyor di miiii , odaya girmek istiyorum hiç çıkmamaaakkk

aaaaaaa sonunda gerçekten genç gösteriyorsun sende maaşAllah barekAllah , fizik yerinde ohh ,oğlumuz yok ama resimde
gecee nin hayallerinde benzettiği bizim çıtı pıtılığımız olmuştur o halde
yüreklerimiz bir 2015 hazıran anneleri olarak , ne kadar mayısda doğuranlar olacaksa da

duygulandım yaaa...
nerden nereye di miii...
benim de ilk fotolarım böyle... gittikçe büyüyen bir bebiş oyyyyy
evet yaa üzülüyodum göbeğim büyümüyo diye, burdaki diğer arkadaşların fotolara bakınca hiç göbeğim yok gibi geliyodu. halbuki zaten fit değildim 6-7 kilo fazlam vardı hamilelik öncesinde. ilk 20 hafta hiç kilo almamıştım.
Zaman ne çabuk geçti... İlk kez öğrenip doktora gittiğim günü hatırlıyorum. Doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırmıştı.. Ayy nasıl geçicek 2 hafta diyodum.. O zamanın üzerinden 6 ay geçmiş bile. Kaldı 8-10 hafta.

Selam kızlar.

Biraz işlerim var onları bitirip gelecektim şimdi dinlenme arası verdim ki birde ne göreyim miraç ablamızla gecee arkadaşımız...

Yazmadan edemedim.

Miraç valla hiç yaşını göstermiyorsun çok genç duruyorsun maşallah.

Geccee seninde şu siyahlı olan son halin mi?

Maşallah göbeğine ve içindeki bebeğine.

Diğer arkadaşlarıma da kocaman selamlar verip 1 saat sonra gelmek üzere ayrılıyorum.

ah canım bak şimdi nasıl büyümüş bıdık
benimde hiç göbeğim olmadığı için 2.ayın sonunda orda ufak bir şişme vardı , nasıl severdim onu nasıııl
şimdi bakıyorum o fotolara da hiç bir şey yokmuş
zaman gerçekten çok çabuk geçti yaa... ama geçsin zaten çok sabırsızlanıyorum artık beeen...
ayy o ilk aylar neydi öyle... kese için git , kalp atışı için git , sonra kalbi atıyor mu diye heyecanlan her kontrolde ...
geçmiş gitmiş hepsi...

bende vardım ama görmemişsin dimek kiiii
görüşürüz inşaAllaahh... kolay gelsin sanaa...

Guzel anneler merhaba ya ben neden bu kadar az kilo aldim acaba 82 kiloyla hamile kaldim simdi 84.5-85 filan geliyorum kizimin gelusimi 2 hafta onde gidiyor sali gunu 2000 gr di heralde zayifluyirum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…