- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.281
Cnm cok geçmiş olsun...herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
Bitanem senle hep ayni işleri yapiyoruzgerçekten öyle pofudukcum ...
az kaldı az...
minnoşlarımız kucaklarımıza gelecek elhamdülillaaahhh...
dün bebek kozmetiklerini aldım ya yatak odamda şifonyerin üstüne bir köşeye koydum...
odaya giriyorum oda bebek kokuyooor.. ayyy öyle duygulanıyorum kiiii :)
Masaallah melek yuzlum... ne tatli cikmissiniz...bu da 30+5 de kızımla biiizz
Hayirlisi cnm insaallah...Günaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
ayy tam hayal ettiğim gibisin canım yaa çok tatlısınızsenle mirac75 benziyosunuzdur diye düşünüyorum bi de nedense öyle geçiyo içimden.
Iste miraciniz
Insallah hehehbizler mayıs annesi olucaz herhalde kızlar kimimiz öyle gözüküyor :)
Allah a şükür canım, inşallah daha da Güzel haberlerinizi bekliyoruz bizler. Daha iyiye gidiyor Musab Hamzamız maşallah, biliyor annesi hissediyor oda suze kavuşmak istiyor bir an önce. Dualarımız sizlerle,kucağıma aldım eve gidiyoruz yaz buralara bir an önce inşallah maralcım.Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...
aaaa evet aynı şeyi yapmışız , nasıl güzel kokuyor di miiii , odaya girmek istiyorum hiç çıkmamaaakkkCnm cok geçmiş olsun...
Iyi yapmis dr babalar kizlarini dinler...
Bitanem senle hep ayni işleri yapiyoruz
Eki Görüntüle 1488632
Boyle sanirim :)
Masaallah melek yuzlum... ne tatli cikmissiniz...
Hayirlisi cnm insaallah...
Az kaldi valla...
Iste miraciniz
Eki Görüntüle 1488640
benziyosunuz işteeeeee hihihihihCnm cok geçmiş olsun...
Iyi yapmis dr babalar kizlarini dinler...
Bitanem senle hep ayni işleri yapiyoruz
Eki Görüntüle 1488632
Boyle sanirim :)
Masaallah melek yuzlum... ne tatli cikmissiniz...
Hayirlisi cnm insaallah...
Az kaldi valla...
Iste miraciniz
Eki Görüntüle 1488640
Sen benden 3 hafta ondeyken 15 almissin yawruum ben suan 1415i devirdim ben
Ben de ilk hamileligimde bu haftalarda 20 almistim 26yla bitirdim bunda cok da geri kalmadim yani birden cok hizlandi kilo alimim 20yi gececegim kesin de ne kadar gececem bakalimBen de çoktan geçtim ki20 kilo aldım
İnşallah çok almam bundan sonra ben çok zor kilo veriyorum :) en fazla 95olsam diyordum o hayal oldu tabi 93.5kgım su an 100 le bitirmek ümidiyle...Sen benden 3 hafta ondeyken 15 almissin yawruum ben suan 14
duygulandım yaaa...dur dur ilk 3ünü atayım da görmedim demeyin
Eki Görüntüle 1488656 Eki Görüntüle 1488657 Eki Görüntüle 1488662
evet yaa üzülüyodum göbeğim büyümüyo diye, burdaki diğer arkadaşların fotolara bakınca hiç göbeğim yok gibi geliyodu. halbuki zaten fit değildim 6-7 kilo fazlam vardı hamilelik öncesinde. ilk 20 hafta hiç kilo almamıştım.duygulandım yaaa...
nerden nereye di miii...
benim de ilk fotolarım böyle... gittikçe büyüyen bir bebiş oyyyyy
ah canım bak şimdi nasıl büyümüş bıdıkevet yaa üzülüyodum göbeğim büyümüyo diye, burdaki diğer arkadaşların fotolara bakınca hiç göbeğim yok gibi geliyodu. halbuki zaten fit değildim 6-7 kilo fazlam vardı hamilelik öncesinde. ilk 20 hafta hiç kilo almamıştım.
Zaman ne çabuk geçti... İlk kez öğrenip doktora gittiğim günü hatırlıyorum. Doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırmıştı.. Ayy nasıl geçicek 2 hafta diyodum.. O zamanın üzerinden 6 ay geçmiş bile.Kaldı 8-10 hafta.
bende vardım ama görmemişsin dimek kiiiiSelam kızlar.
Biraz işlerim var onları bitirip gelecektim şimdi dinlenme arası verdim ki birde ne göreyim miraç ablamızla gecee arkadaşımız...
Yazmadan edemedim.
Miraç valla hiç yaşını göstermiyorsun çok genç duruyorsun maşallah.
Geccee seninde şu siyahlı olan son halin mi?
Maşallah göbeğine ve içindeki bebeğine.
Diğer arkadaşlarıma da kocaman selamlar verip 1 saat sonra gelmek üzere ayrılıyorum.
bende vardım ama görmemişsin dimek kiiii
görüşürüz inşaAllaahh... kolay gelsin sanaa...
3526 daymışım bendeseni de görmek istiyorum sayfa kaçtasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?