2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah

gitmedin mi kız :))
çok uygundu herkes kaçırmak istemedi anlaşılan :))

aynen öyle kuzum aynen öyle..içimden konuştuğumda daha bir farklı algılıyormuş gibi geliyor..
annelik böyle bir şeymiş zaten, egomuz tatmin oluyor binevi.. kendimizden çok düşündüğümüz bir can..
Allahım yokluklarını göstermesiiin...kucaklarımıza alalımmm :)
ama canımı çok yakıyor bazen tekmeleri , şimdiden ah kızım vah kızım oy kızım diye diye dolanıyorum ortalıkta

Ne kadar güzelsiniz kızınla :) kaç yaşındaydın canım çok genç gösteriyorsun maşallah :))
24 kuzum.. evet genç gösteriyorum , geçen gün hastanede teyzenin biri sen hamile misiiin dedi , evet dedim , ama sen daha 15 16 yaşındasın dedi yok teyzem 24 dedim

geçmiş olsun canım ya...
anladığım kadarıyla erken mi alınacak oğlun , tansiyondan dolayı mı canım ?
sağlıklı olsun da fark etmez artık..

teşekkür ederiz teyzesiiii foto attım canım, bu 4. göbüş fotomuz aslında 2 gün önce atıcaktım ama nedense bu sabaha kaldı

teşekkür ederiz teyzesiiii foto attım canım, bu 4. göbüş fotomuz aslında 2 gün önce atıcaktım ama nedense bu sabaha kaldı
4 hemde
birini bile hatırlayamadım... kız arada mı kaynattın ne yaptın
az buçuk hatırlıyorum göbüşleri çünkü

olsun geç olsun güç olmasın bende bugün atabildim

bu da 30+5 de kızımla biiizz
masallah canm gobekler buyudukce daha bi tatli olmaya basladilar:))
cok kilo almamis gibisin masallah
bnde gitmedim pofudukcum:))
bu icimden konusmalarda bnde bazen soruyrm kendi kendime hissetmiyordur demi diye
Allahim nasil bir duygudur,butun dunyam bebegim oldu.Allah saglikla kucakladigimiz gunlerinide gostersin ins.su an biri ciksa dese dile benden ne dilersen bebegimden baska bir sey dusunemiyrm...

35ten snr hic korkma canm zaten kilosuda iyi masallah
bnm kuzenimde de tansiyon problemi vardi ama hep 37 den snr aldi dr.ins.saglikla kucaklarsin canm yawrunu...

evet büyüdükçe çok şirin oluyoruz
8 kilo aldım canım 53 den 61 e çıktım
ama belli olmuyor ne hikmetse.. her gören hiç almamışsın diyor.. gögsüme ve basenlerime azcık yağ depoladım herhalde

kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı

cnm ben siemens in ankastre setini kullanıyorum ce çok memnunum çok ekonomik bi tüp 9 ay gitti mesela

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardı ama cüzlerimizi dağıtamadık... süreyi uzatıyorum kimler cüz alır ???
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : PaytiPo
2.Cüz: PaytiPo
3.Cüz: zynpzynpzynp
4.Cüz: zynpzynpzynp
5.Cüz: Y yigitali2015
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz: seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: mirac75 okundu
21.Cüz: SirriEyvan okundu
22.Cüz: SirriEyvan okundu
23.Cüz: mirac75 okundu
24.Cüz: mirac75 okundu
25.Cüz: mirac75 okundu
26.Cüz: mirac75 okundu

27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: damlasssss okundu
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra

ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...

10.cüz: SirriEyvan

11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: okundu
22.Cüz: okundu
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))

geçmiş olsun canım ilaç vermedimi doktorun?inşallah sağlıkla alcaksın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…