- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.261
Ne kadar güzelsiniz kızınla :) kaç yaşındaydın canım çok genç gösteriyorsun maşallah :))bu da 30+5 de kızımla biiizz
gitmedin mi kız :))A101e bi ben gitmedim sanirim
çok güzel bir duyguymus bu annelik, bazen kendimi begenmedigimde ya da eşimin beğenmediğini düşündüğümde kizimla konuşuyorum sen sakın alınma sen iyi ki varsin diye icimden konusuyorum onunla. Sanki icimden konustuklarimi duyuyor gibi geliyor bana. Icimden dusundugum zaman onu hemen kipirdamaya başlıyor oy bebeğim benim
24 kuzum.. evet genç gösteriyorum , geçen gün hastanede teyzenin biri sen hamile misiiin dedi , evet dedim , ama sen daha 15 16 yaşındasın dediNe kadar güzelsiniz kızınla :) kaç yaşındaydın canım çok genç gösteriyorsun maşallah :))
geçmiş olsun canım ya...Günaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
bu da 30+5 de kızımla biiizz
teşekkür ederiz teyzesiiiiYaaa çok şaşkınimmm...
Dün gece uyumadan burda kimler gobus atmıştı diye dusunuyordum..gözümun önüne getiriyordum...sen gelmedin gözümun önüne...atmadı mi ki hiç dedim.. atar aslında dedim.. düşündüm düşündum gelmedi gözümun önüne...
Ve şimdi açtım karşımda sen ve göbusunnn:))))
Şu hamilelikte hep değişik şeyler yaşıyorum ya hayr olsun :)
Gobusun ve sen çok tatlisiiiiniiiizzz :)))
4 hemdeteşekkür ederiz teyzesiiiifoto attım canım, bu 4. göbüş fotomuz aslında 2 gün önce atıcaktım ama nedense bu sabaha kaldı
yok yaa sayfaya ilk foto atanlardan biri bendimm hihihiGeçenlerde benim de aklima geldi gecenin gobus atmadigi, ilk atti galiba :))
masallah canm gobekler buyudukce daha bi tatli olmaya basladilar:))bu da 30+5 de kızımla biiizz
bnde gitmedim pofudukcum:))A101e bi ben gitmedim sanirim
çok güzel bir duyguymus bu annelik, bazen kendimi begenmedigimde ya da eşimin beğenmediğini düşündüğümde kizimla konuşuyorum sen sakın alınma sen iyi ki varsin diye icimden konusuyorum onunla. Sanki icimden konustuklarimi duyuyor gibi geliyor bana. Icimden dusundugum zaman onu hemen kipirdamaya başlıyor oy bebeğim benim
35ten snr hic korkma canm zaten kilosuda iyi masallahGünaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
ayy tam hayal ettiğim gibisin canım yaa çok tatlısınızbu da 30+5 de kızımla biiizz
Allah allah bende hatirlamadim :) demekki cok biriktigi zamanlara geldi goremedik :))yok yaa sayfaya ilk foto atanlardan biri bendimm hihihi
evet büyüdükçe çok şirin oluyoruzmasallah canm gobekler buyudukce daha bi tatli olmaya basladilar:))
cok kilo almamis gibisin masallah
bnde gitmedim pofudukcum:))
bu icimden konusmalarda bnde bazen soruyrm kendi kendime hissetmiyordur demi diye
Allahim nasil bir duygudur,butun dunyam bebegim oldu.Allah saglikla kucakladigimiz gunlerinide gostersin ins.su an biri ciksa dese dile benden ne dilersen bebegimden baska bir sey dusunemiyrm...
35ten snr hic korkma canm zaten kilosuda iyi masallah
bnm kuzenimde de tansiyon problemi vardi ama hep 37 den snr aldi dr.ins.saglikla kucaklarsin canm yawrunu...
kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı
maşallah canım çok tatlısınızbu da 30+5 de kızımla biiizz
geçmiş olsun canım ilaç vermedimi doktorun?inşallah sağlıkla alcaksın kucağınaGünaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
çok teşekkür ederiz canııım...maşallah canım çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?