2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar geçmişi okumaya daldim size günaydın demeyi unuttum...
Günaydın....
Babamız isten geldi yattı, oglumla kahvaltı yapıyoruz,kalk sut sağ,kahvaltı hazırla derken bu saati buldu.12de minigimi kuzumu görmeye gidicem inşallah dahada iyidir dune gore Musabım...çok özledim kuzumu...

günaydın kızlar kaç gündür pek giremiyorum öyle bi kaç msj okuyup çıkıyorum oğlum geceleri uyutmaz oldu çok tekme atmıyo eskisi gibi ama yeri daralınca ayaklarıyla ittiriyo karnımı sürekli karnım bi oraya bi buraya gidiyo acayip dalgalanıyo yırtıp çıkacakmış gibi hissediyorum bazende canımı çok acıtıyo bacak kadar boyuyla:):):)bizimde eksiklerimiz bitti çok şükür uyku seti almamıştım bi tek ondan da vazgeçtim kışın alıcam şimdi gereksiz geldi bana bi tane nevresim aldımbi tane daha alıcam yeter

Herkese mutlu haftasonları
Eşim nobetciydi dün şimdi mışıl mışıl uyuyor.benim de Tansiyonum yükseldi sanırım başım fena dönüyor çok da sıkıldım haftasonu eve tıkıli kalmaktan nefret ediyorum

canım gecmiş olsun bundan sonra daha kolay günlerin olur inş. hakikaten yapılması gerekli biri birsey dedi doktorlarda anlatmaktan yoruldu

günaydın herkesee bizde kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik bugün babamız nöbetçi biz evdeyiz hava da çok güzelneyse bakalım bizde evde biraz ev işi yapalım bari yoksa çok dışarı çıkasım var kızlar gelin de gezelim biraz

kızlar benim sol kasığıma yakın böyle pıt pıt bişey atıyo düzenli bi şekilde kalp atışı gibi ne ki bu bebiş mi hıçkırıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…