- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.841
Seninki de epey buyumustur 2kgi gecmistir heralde :)maşallah canım bebişine :)) bizim zıpaa ne yapıo acaba c.tesi kontrol gunum benimde :))
saol canım benimm :)) benimde bi ütü işi kaldı ama çalıştığım için bi haftasonum var onuda anca evin temizliği, gezmeler, dinlenme, bebeğin eksikleri derken bitiriyoruz. o yuzden izne cıkınca ütü işini halletcem zaten canım sıkılır o şekilde zaman geciririm evde :) tacla terliği eminonunden aldım canım istanbuldaysan eğer belki bilirsin havuzlu handan aldım canım.Oh canim bitmiş islerin. Ben izne ayrilinca yapicam bunlari, safak sayiyirum. Haftaya sali 32.haftam doluyo ama tum haftayi kapatcam ben. Yani haftaya cuma ins izne ayruliyorm. Tacini ve terligini nerden aldin peki canim netten mi ?
kızlarr bu arada hatırlarmısınız bilmem hani benim doğum zamanımla ablamın görümcesinin düğünü aynı zamana denk geliyordu il dışına cıkacaklar o yuzden doğumumda yanımda olamıcak die üzülüyorum demiştim ya. görümcesinin düğünü agustosa ertlenmiş çok şükür burda olcaklar bnm doğum zamanımda kısmetse :))) ama biz bu konuyu hallettik derken eşimin abisi demezmi biz 31mayısta sivasa (eşinin memleketine) gidiyoruz 2 haziranda donuyoruz die eşim fena bozuldu bizim doğum zamanı tamda dedi oda bilmiyomuş gibi aa öylemiydi dedi ama 40 kere demiştik 1 haziran muhtemel doğum tarihi die. yani bence onemsemediler bilerek o tarihe aldılar. ama eminim tam tersi olsaydı eşim kapı dışarı çıkarmazdı bizi yengesi doğum yapcak yanında olmamız lazım die. ahh ahh ne diyim bilemedimki...
Cnm 32 artilara geljncemi izin basliyor. Yoksa 33e mi girince?Oh canim bitmiş islerin. Ben izne ayrilinca yapicam bunlari, safak sayiyirum. Haftaya sali 32.haftam doluyo ama tum haftayi kapatcam ben. Yani haftaya cuma ins izne ayruliyorm. Tacini ve terligini nerden aldin peki canim netten mi ?
biz tam haftasına gore gidiyoruz canım nasıl beceriyorum onuda bilmiyorumSeninki de epey buyumustur 2kgi gecmistir heralde :)
canım o izne cıktı genelde işyerinden giriyordu buraya ondan giremiyor sanırımYahu benim aklim @tatlikedi de kaldi hic ses soluk yok....
Biz 33 hafta olarak gorunuyorduk 32de gittigimizde 2150 cikmisti canım :)) dogrudur seninki de o civar olabilir. Sağlıklı olsun da başta :))biz tam haftasına gore gidiyoruz canım nasıl beceriyorum onuda bilmiyorumyani kontrol gunu 34.haftada 2100 gr olması lazım bakalım yine tutturabilecekmiyim :))
Cnm ne olmustu ona baya uzak kaldimda gecmis de okadar birikmiski okuyamadimmmm. Kötü bir şey yok tur insssYahu benim aklim @tatlikedi de kaldi hic ses soluk yok....
Ama ozledik yahu...canım o izne cıktı genelde işyerinden giriyordu buraya ondan giremiyor sanırım
Bir sey olmamıştı canim epeydir girmiyorda aklım kaldı ondan. Inşallah iyilerdir.Cnm ne olmustu ona baya uzak kaldimda gecmis de okadar birikmiski okuyamadimmmm. Kötü bir şey yok tur insss
Masallah canim senin kiz biraz tombik olcak heralde yumuk yumuk ne guzell:))Şimdi kontrolden geldikbebis 32 haftada fakat 34. Hafta görünüyor 2 hafta ondeyiz bu durumda 36. Hafta yapılması gereken çatı muayenesi 2 hafta sonra yani bizde 34. Hafta yapılacak belki de Mayıs annesi olurum bebisim suan 2560 gr ve 45 cm durumu iyi hatta kilolu bile sayılabilir. Yalnız şeker değerleri sinirda olduğundan tahlil yaptırdığım doktor diyet vermemişti tabi bu Dr annemlerin ordakiydi şimdiki doktorum sana şekeri kontrol altına almaları gerekiyordu dedi tokluk sekeri me baktırdim eczanede 142 çıktı yine sinir civarı yine ama baş dönmelerimi ona bağlıyor dum. şimdiki doktoruma 3. Gidisim ve 30 yıllık doktor benle kapıda bekleyen hastası 22 yaşında kızını onda doğurur yanında oturuyordu kız :)) şimdilik güven verdi kapıdan doğum haneye bi göz attım hemsireyle merabalastik şimdilik yolunda hersey gibi içime sindi sanki doktor da hastanede bizde durum böyle annisler bugün mutluyuz kizimla
bende 90 aldım buyukten zarar gelmez küçüğe çare yok sonucta :)canm bnce göğsün ne kdr büydyse ona gre al. bn önceden 80 kullnıyrdm ama hamlykn göğüslerm çk bydü, şu an 90 takıyrm. dolysyla emzrme stynini de 90 alcm.
merak ettim boy kg yollarsınGünaydın kızlar
bugun 30+1 olduk Allahn izniyle:)
Öğlen kontrolümz var baklm ne kadar büyümüş annesinin minnosu:)
Herkese iyi haftalar...
ben anadolu yakasında afiyet hastanesi düşünüyorum. avrupa yakasındayım diye dr a takibe gidemedim ama son zaman annemr geçeceğim. otaya gitmeyi düşünüyorum.Kızlar geçmişe çok donemiyorum doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu araştırmaktan aklımı oynaticamistanbul için varmı öneriniz ??
ben yeni e bebekten aldım 500 ml şampuan 10 tl ucuza geldi. diğer ürünlerinde de var indirim.Günaydın, yogn misafirli ve gezmeli bir haftaonunun ardından çoook yorgun olarak yine iş başındayım, son 5 gün sonra inşallah izine ayrılcam, çok yoruldum. İzine ayrılınca da artık kendimi bebişe vermeyi eşyalarını hazırlamayı düşünüyorum nasipse, her şey alındı ama yıkamayı bekliyor :) sebamed'in falan ürünlerinin indirimde olduğu bir site var mı bilen var mı? onları almadım henüz..
geçmiş olsun canım dikkat et yayıl evde kalkma.Kizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)
Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.
Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim
Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....
Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.
O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....
Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.
Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..
Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.
Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....
teşekkürler hevesle bekliyorum ben deOrgu gibi olan cok hos ya bayildim dogrusu gulerek kullansin bebisin
ben de 31+1 de gittim 33+1 çıktı. şekeri sordu şekerde yok. 58 le hamile kalıp şu an 64üm. ben göbeği değil göbek beni idare ediyorŞimdi kontrolden geldikbebis 32 haftada fakat 34. Hafta görünüyor 2 hafta ondeyiz bu durumda 36. Hafta yapılması gereken çatı muayenesi 2 hafta sonra yani bizde 34. Hafta yapılacak belki de Mayıs annesi olurum bebisim suan 2560 gr ve 45 cm durumu iyi hatta kilolu bile sayılabilir. Yalnız şeker değerleri sinirda olduğundan tahlil yaptırdığım doktor diyet vermemişti tabi bu Dr annemlerin ordakiydi şimdiki doktorum sana şekeri kontrol altına almaları gerekiyordu dedi tokluk sekeri me baktırdim eczanede 142 çıktı yine sinir civarı yine ama baş dönmelerimi ona bağlıyor dum. şimdiki doktoruma 3. Gidisim ve 30 yıllık doktor benle kapıda bekleyen hastası 22 yaşında kızını onda doğurur yanında oturuyordu kız :)) şimdilik güven verdi kapıdan doğum haneye bi göz attım hemsireyle merabalastik şimdilik yolunda hersey gibi içime sindi sanki doktor da hastanede bizde durum böyle annisler bugün mutluyuz kizimla
Ay eltinle hemşehri ciktikkızlarr bu arada hatırlarmısınız bilmem hani benim doğum zamanımla ablamın görümcesinin düğünü aynı zamana denk geliyordu il dışına cıkacaklar o yuzden doğumumda yanımda olamıcak die üzülüyorum demiştim ya. görümcesinin düğünü agustosa ertlenmiş çok şükür burda olcaklar bnm doğum zamanımda kısmetse :))) ama biz bu konuyu hallettik derken eşimin abisi demezmi biz 31mayısta sivasa (eşinin memleketine) gidiyoruz 2 haziranda donuyoruz die eşim fena bozuldu bizim doğum zamanı tamda dedi oda bilmiyomuş gibi aa öylemiydi dedi ama 40 kere demiştik 1 haziran muhtemel doğum tarihi die. yani bence onemsemediler bilerek o tarihe aldılar. ama eminim tam tersi olsaydı eşim kapı dışarı çıkarmazdı bizi yengesi doğum yapcak yanında olmamız lazım die. ahh ahh ne diyim bilemedimki...
l
saol canım benimm :)) benimde bi ütü işi kaldı ama çalıştığım için bi haftasonum var onuda anca evin temizliği, gezmeler, dinlenme, bebeğin eksikleri derken bitiriyoruz. o yuzden izne cıkınca ütü işini halletcem zaten canım sıkılır o şekilde zaman geciririm evde :) tacla terliği eminonunden aldım canım istanbuldaysan eğer belki bilirsin havuzlu handan aldım canım.
Yaz sicaginda nasıl sıktırcaz gobegimizi sıkıntı olcak
32. Haftayi tamamladiginda izin hakk basliyor canim. Yani 32+0 olunca.Cnm 32 artilara geljncemi izin basliyor. Yoksa 33e mi girince?
canım giden gitsin bırak yaa sanki kaynın doğurucak çocuğukızlarr bu arada hatırlarmısınız bilmem hani benim doğum zamanımla ablamın görümcesinin düğünü aynı zamana denk geliyordu il dışına cıkacaklar o yuzden doğumumda yanımda olamıcak die üzülüyorum demiştim ya. görümcesinin düğünü agustosa ertlenmiş çok şükür burda olcaklar bnm doğum zamanımda kısmetse :))) ama biz bu konuyu hallettik derken eşimin abisi demezmi biz 31mayısta sivasa (eşinin memleketine) gidiyoruz 2 haziranda donuyoruz die eşim fena bozuldu bizim doğum zamanı tamda dedi oda bilmiyomuş gibi aa öylemiydi dedi ama 40 kere demiştik 1 haziran muhtemel doğum tarihi die. yani bence onemsemediler bilerek o tarihe aldılar. ama eminim tam tersi olsaydı eşim kapı dışarı çıkarmazdı bizi yengesi doğum yapcak yanında olmamız lazım die. ahh ahh ne diyim bilemedimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?