2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlarr bu arada hatırlarmısınız bilmem hani benim doğum zamanımla ablamın görümcesinin düğünü aynı zamana denk geliyordu il dışına cıkacaklar o yuzden doğumumda yanımda olamıcak die üzülüyorum demiştim ya. görümcesinin düğünü agustosa ertlenmiş çok şükür burda olcaklar bnm doğum zamanımda kısmetse :))) ama biz bu konuyu hallettik derken eşimin abisi demezmi biz 31mayısta sivasa (eşinin memleketine) gidiyoruz 2 haziranda donuyoruz die eşim fena bozuldu bizim doğum zamanı tamda dedi oda bilmiyomuş gibi aa öylemiydi dedi ama 40 kere demiştik 1 haziran muhtemel doğum tarihi die. yani bence onemsemediler bilerek o tarihe aldılar. ama eminim tam tersi olsaydı eşim kapı dışarı çıkarmazdı bizi yengesi doğum yapcak yanında olmamız lazım die. ahh ahh ne diyim bilemedimki...

l
Oh canim bitmiş islerin. Ben izne ayrilinca yapicam bunlari, safak sayiyirum. Haftaya sali 32.haftam doluyo ama tum haftayi kapatcam ben. Yani haftaya cuma ins izne ayruliyorm. Tacini ve terligini nerden aldin peki canim netten mi ?
saol canım benimm :)) benimde bi ütü işi kaldı ama çalıştığım için bi haftasonum var onuda anca evin temizliği, gezmeler, dinlenme, bebeğin eksikleri derken bitiriyoruz. o yuzden izne cıkınca ütü işini halletcem zaten canım sıkılır o şekilde zaman geciririm evde :) tacla terliği eminonunden aldım canım istanbuldaysan eğer belki bilirsin havuzlu handan aldım canım.

Eşin icin can sıkıcı bir durum ama sen cok takma canım kafana. zaten çok az bi kısım tahmini doğum tarihinde doğuyor. Büyük ihtimal daha öncesi olur mayısta doğumun olur. Allah hayirlisini nasip etsin.

Teşekkür ederim evet dikkat edicem artık bebislerin kilosu az olsa bi dert fazla olsa başka dert bi ortasını tutturamiyoruz

Oh canim bitmiş islerin. Ben izne ayrilinca yapicam bunlari, safak sayiyirum. Haftaya sali 32.haftam doluyo ama tum haftayi kapatcam ben. Yani haftaya cuma ins izne ayruliyorm. Tacini ve terligini nerden aldin peki canim netten mi ?
Cnm 32 artilara geljncemi izin basliyor. Yoksa 33e mi girince?

biz tam haftasına gore gidiyoruz canım nasıl beceriyorum onuda bilmiyorum yani kontrol gunu 34.haftada 2100 gr olması lazım bakalım yine tutturabilecekmiyim :))
Biz 33 hafta olarak gorunuyorduk 32de gittigimizde 2150 cikmisti canım :)) dogrudur seninki de o civar olabilir. Sağlıklı olsun da başta :))

Masallah canim senin kiz biraz tombik olcak heralde yumuk yumuk ne guzell:))

Günaydın kızlar
bugun 30+1 olduk Allahn izniyle:)
Öğlen kontrolümz var baklm ne kadar büyümüş annesinin minnosu:)
Herkese iyi haftalar...
merak ettim boy kg yollarsın

Kızlar geçmişe çok donemiyorum doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu araştırmaktan aklımı oynaticam istanbul için varmı öneriniz ??
ben anadolu yakasında afiyet hastanesi düşünüyorum. avrupa yakasındayım diye dr a takibe gidemedim ama son zaman annemr geçeceğim. otaya gitmeyi düşünüyorum.

ben yeni e bebekten aldım 500 ml şampuan 10 tl ucuza geldi. diğer ürünlerinde de var indirim.
geçmiş olsun canım dikkat et yayıl evde kalkma.

Orgu gibi olan cok hos ya bayildim dogrusu gulerek kullansin bebisin
teşekkürler hevesle bekliyorum ben de
ben de 31+1 de gittim 33+1 çıktı. şekeri sordu şekerde yok. 58 le hamile kalıp şu an 64üm. ben göbeği değil göbek beni idare ediyor
kendi dr uma gidemedim de şimdi bebek iri olunca erken mi doğuyor. ben gene vaktinde doğacak sanıyordum.. uyluk kemiğine göre 45 cm 2500 gr falandır dedi. bu kg alması devam ederse sezeryan mı olacak.

Ay eltinle hemşehri ciktik
Ah canim ah o elti konusunda benden cok ceken eminim yokturdur. Bizimkiker de ayni seyi yapti gecen sene bunlarla beraber umreye gidecektik kaynanamin hayali iki eltinin umreye gitmesiymis. Bizde calisaniz mecbur bi ara donemimiz var o zaman gidecektik. Eltim de o zaman dusuk tehlikesi vardi gelemediler bizi de gondermediler dusun esime engel oldular ya. Ayni durumda biz olsak kendileri dururmuydu acaba? Esim de onkari dinledi sinirden oldum ama sonunda anladi tabi. Fakat is isten gecti bu senede ayri gidelim dedik ben hamikeydim riske atamadim. Hayalim cocuk olmadan gitmekti

Ay yok canim ben maraş in ilçesi afsindeyim. Buradan almicam hicbisey. Doktorumda zaten elbistan da burada hic özel hastane yok ;(

canım giden gitsin bırak yaa sanki kaynın doğurucak çocuğu başın daha az kalabalık olur işte ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…