- 9 Nisan 2015
- 60
- 108
- 13
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.861
Aramizda birer hafta var canim seninle. Ben normalde 21nisanda ayrilabiliyorum ama o haftayi kapaticam, Şali değil cuma günü ayrilcam. Sen de 28 nisanda 32+0 oluyosun o gün itibariyle ayrilabilirsin.Cnm 32 artilara geljncemi izin basliyor. Yoksa 33e mi girince?
bebek normal zamanında doğuyor ama çok kiloluysa anneyi ve bebeği riske atmamak için sezaryen öneriyolar. kiloludan kasıt 4kilo falan. baş çevresi büyükolunca doğum kanalına sıkışma durumu oluyomuş bazen. bu da anne ve bebek için tehlikeli tabi.merak ettim boy kg yollarsın
ben anadolu yakasında afiyet hastanesi düşünüyorum. avrupa yakasındayım diye dr a takibe gidemedim ama son zaman annemr geçeceğim. otaya gitmeyi düşünüyorum.
ben yeni e bebekten aldım 500 ml şampuan 10 tl ucuza geldi. diğer ürünlerinde de var indirim.
geçmiş olsun canım dikkat et yayıl evde kalkma.
teşekkürler hevesle bekliyorum ben de
ben de 31+1 de gittim 33+1 çıktı. şekeri sordu şekerde yok. 58 le hamile kalıp şu an 64üm. ben göbeği değil göbek beni idare ediyor
kendi dr uma gidemedim de şimdi bebek iri olunca erken mi doğuyor. ben gene vaktinde doğacak sanıyordum.. uyluk kemiğine göre 45 cm 2500 gr falandır dedi. bu kg alması devam ederse sezeryan mı olacak.
bebek normal zamanında doğuyor ama çok kiloluysa anneyi ve bebeği riske atmamak için sezaryen öneriyolar. kiloludan kasıt 4kilo falan. baş çevresi büyükolunca doğum kanalına sıkışma durumu oluyomuş bazen. bu da anne ve bebek için tehlikeli tabi.
günaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
Eki Görüntüle 1491456 beşiğimiz
Eki Görüntüle 1491460 bebek arabamız ve ana kucağımız
Peki cnm cok tsk:) izin baslasa da su rapor isinden kurtulsakkkkk32. Haftayi tamamladiginda izin hakk basliyor canim. Yani 32+0 olunca.
benım 75 lıkte 150 cıktı ama 1 hafta dıyet ve gunluk kan alımında yuksek cıktı doktorum endıkrınologa yonlendırdı gerekırse ınsulıne baslayacagız dedı
canım benim tatlı, ekmek, makarna, pirinç pilavı, patates gibi karbonhidratları kesmen gerekŞekeri yüksek çıkanlar diyetiniz nasıl gidiyor?
benim 50lik yüklemede 197
100lükte 215 çıktı
canım arabayı nerden aldınız fiyatı gayet uygun gülerek kullanın :)günaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
canım benim tatlı, ekmek, makarna, pirinç pilavı, patates gibi karbonhidratları kesmen gerekvücudun gebelikte şekeri kaldıramıyor demek ki. biliyorum zor gelecek ama bebeğinin iyiliği için mecbursun
rica ederim canım aynen valla ben de gün sayıyrum sorma. tüm işleri izin sonrasına bıraktım. sen rapor mu aldın izin süresi gelene kadar, çalışmıyomusun buhaftalardaPeki cnm cok tsk:) izin baslasa da su rapor isinden kurtulsakkkkk
Hayırlı olsun Güle güle kullansin bebisin fakat fiyat çok uygun nerden aldın ki acep ??
canım arabayı nerden aldınız fiyatı gayet uygun gülerek kullanın :)
Benim mevzu farkli cnm yatarak geciyor dikis var bende. Heyet raporu veriyor doktor aylardir boyleyim. raporum bitti iste iki hafta var izne nerdeyse. ONu da tamamlayayim da ins. Sonra da izin geliyorr:)rica ederim canım aynen valla ben de gün sayıyrum sorma. tüm işleri izin sonrasına bıraktım. sen rapor mu aldın izin süresi gelene kadar, çalışmıyomusun buhaftalarda
Ohh canimm bebisin mutlu mutlu yatsin bunlarin icinde insallahgünaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
Hayirli olsun cok guzeller cnm:) bebek arabasinin markasi ne uygun almisssin baya guzellllgünaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
Ohh canimm bebisin mutlu mutlu yatsin bunlarin icinde insallah
Hayirli olsun cok guzeller cnm:) bebek arabasinin markasi ne uygun almisssin baya guzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?