2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)

Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.

Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim

Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....

Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.

O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....

Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.

Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..

Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.

Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....

Orgu gibi olan cok hos ya bayildim dogrusu gulerek kullansin bebisin

Çok geçmiş olsun canım benim. Dikkat et kendine. İnşallah sağ salim zamanında gelsin bebişin.

selam kızlar
telefondan yazmayı pek sevmediğim için haftasonu pek aktif değilim, işe geldikçe pcden yazabiliyorum :))
doğum iznime son 12gun offflaya pofflaya bitirmeye çalışıyorum, burdaki sevmediğim bi kişi yüzünden keşkem ben izne çıkana kdr oda işe gelmese birbirimizi görmesek
bu arada lohusa tacımı ve terliğimi aldım bebişin odası içinde bi kaç malzeme aldık o kısmıda atlattık bebek şekerlerinide tanıdık bi yere yaptırcaz kısmetse inş :)

Ohh canim gozun aydin izne ayrilmana azicik kalmis eksikliklerini de almissin ben internetten almistim tac terlik takim maviliydi bide keceden siparis verdim o da kirmizi olsun dedim:))
Hsmilelerin duasi kabul ilurmus bakarsin o arkadasin gelmez canimcimm gelse bile sen artik rahat ol az kalmis nede olsa

Şimdi kontrolden geldik bebis 32 haftada fakat 34. Hafta görünüyor 2 hafta ondeyiz bu durumda 36. Hafta yapılması gereken çatı muayenesi 2 hafta sonra yani bizde 34. Hafta yapılacak belki de Mayıs annesi olurum bebisim suan 2560 gr ve 45 cm durumu iyi hatta kilolu bile sayılabilir. Yalnız şeker değerleri sinirda olduğundan tahlil yaptırdığım doktor diyet vermemişti tabi bu Dr annemlerin ordakiydi şimdiki doktorum sana şekeri kontrol altına almaları gerekiyordu dedi tokluk sekeri me baktırdim eczanede 142 çıktı yine sinir civarı yine ama baş dönmelerimi ona bağlıyor dum. şimdiki doktoruma 3. Gidisim ve 30 yıllık doktor benle kapıda bekleyen hastası 22 yaşında kızını onda doğurur yanında oturuyordu kız :)) şimdilik güven verdi kapıdan doğum haneye bi göz attım hemsireyle merabalastik şimdilik yolunda hersey gibi içime sindi sanki doktor da hastanede bizde durum böyle annisler bugün mutluyuz kizimla

saol canım benim :)) hayırlı olsun seninkilerde :) walla gelmezse çok makbule gecer

Calisiyomusun canim ozel sigortan varsa gecerli oldugu hastanelere bak. Eger yoksa anadolu yakasinda avicenna var fiyatlari uygun diye biliyorum. Bide central hospitalda iyi ama fiyati 3000 civari. Medipol var oda o civarda genelde tercih ediliyor.

Teşekkür ederim canım ben avrupa yakasında yim avicenna esenlere gittim bi kez Dr a doğum haneye odalara bakabilir miyim dedim boşver psikolojini bozma dedi güvenemedim , medipol de Sanirim stajyer denk geldim hiç alakali bi Dr değildi son zamanlarda medipol içim şikayetler artmış sanırım şimdilik içime sinen bi hastane oldu bugün netlestirdim

bebeğinin maşallahı var canım ama iri bebeklerin doktor kontrolunde olması gerekiyor şekerde kilo yapıyor bebeğe irileştiriyor cunku takibi elden bırakma şeker olcumleri konusunda :)

anladım canım zaten en önemlisi içine sinen bi hastane olması canım sen yine kendi seçtiğine git bencede :)

aman canım dikkat et kendinede bebeğede. ama sende haklısın insan heves ediyor bakmak istiyor çok şükür bişey olmadan atlatmışsın

Oh canim bitmiş islerin. Ben izne ayrilinca yapicam bunlari, safak sayiyirum. Haftaya sali 32.haftam doluyo ama tum haftayi kapatcam ben. Yani haftaya cuma ins izne ayruliyorm. Tacini ve terligini nerden aldin peki canim netten mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…