- 9 Nisan 2015
- 60
- 108
- 13
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.801
Günaydın kızlar
bugun 30+1 olduk Allahn izniyle:)
Öğlen kontrolümz var baklm ne kadar büyümüş annesinin minnosu:)
Herkese iyi haftalar...
Günaydııın :))Günadyın minnaklar ve anneleriiiiii
Ay o bende de oluyordu bi ara hafifte mide bulantisi da eslik ediyordu atiyordum kendimi bi yerlere az yatiyordum oyle geciyorduGüzel haberlerle inşallah bizim de 10.30 ta Ayy kuzumu görcem inşallah özledim doktora da yemek sonrasi bas dönmesi ni sorucaz bakalım neye Bağlıcak
Ay o bende de oluyordu bi ara hafifte mide bulantisi da eslik ediyordu atiyordum kendimi bi yerlere az yatiyordum oyle geciyordu
Gecti bende allaha Şükür canim. 1ay once falan oluyordu. Simdi sabah kalktigimda midem bulanıyor sadece. benim seker düşük çıktı ama...Ayy gecmiyo her yemek sonrasi oluyo şeker sinirda çıkmıştı 20 de kilo aldım bakalım belki diyet verir hala devam ediyormu sende geçici mi oldu
Gecti bende allaha Şükür canim. 1ay once falan oluyordu. Simdi sabah kalktigimda midem bulanıyor sadece. benim seker düşük çıktı ama...
Iyi bari bende 2 haftadır var geçmedi de bi de acaba doğum yaklaştıkça iyice evham mi yapıyorum diyorum buluttan nem kapar olduk
canım ben yarın 34. Haftaya giriyorum iznimi gecen hafta başı ertelettim..merhaba , 32 haftamı doldurmama 2 haftacık kaldı bir hafta daha idare ediyim izne ayrılıyım diyorum aranızda doğum iznine çıkacak olan var mı? hangi haftada çıkmayı planlıyorsunuz?
hadi bakalım iyi güzel haberlerle dön inş :)Günaydın kızlar
bugun 30+1 olduk Allahn izniyle:)
Öğlen kontrolümz var baklm ne kadar büyümüş annesinin minnosu:)
Herkese iyi haftalar...
Calisiyomusun canim ozel sigortan varsa gecerli oldugu hastanelere bak. Eger yoksa anadolu yakasinda avicenna var fiyatlari uygun diye biliyorum. Bide central hospitalda iyi ama fiyati 3000 civari. Medipol var oda o civarda genelde tercih ediliyor.Kızlar geçmişe çok donemiyorum doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu araştırmaktan aklımı oynaticamistanbul için varmı öneriniz ??
Oohh maasallaaah :)Aaay buarada 40 lı rakamlara mı düştük ne
Canim ben daha almadim ama birkaç arkadas bi beden büyük almak gerektigini söylemişti.kızlar bana cevap verinn almak üzereyim
canm bnce göğsün ne kdr büydyse ona gre al. bn önceden 80 kullnıyrdm ama hamlykn göğüslerm çk bydü, şu an 90 takıyrm. dolysyla emzrme stynini de 90 alcm.kızlar bana cevap verinn almak üzereyim
herkes günaydın ben bi kaçgündür koşusturmaca içindeyim telefondan takip edebildiğim kadar ediyorum ama herzaman yetişemiyorum. facede grup kurulmuş sanırım kim ilgileniyo nasıl ekliycez bi bakıverseMoon blanca , @mirac75
A aa erzincanliymissiniz kizlar bende erzincanliyim refahiyeliyim. Erzincana gitmenizi tavsiye ederimsevindim nedense
Kizlar facede grup olusturalim bence kapali grup oraya katikalim hepimiz birbirimizle paylasim yapalim yine tek tek ekleyen ekler istedihini . Bu benim fikrim tabi ;D kac gundur sadece okuyorum birsey yszamadim ama yakinda geliyorum . Opuldunuz kizlaar
Oy oyy oy teyzeleri yer ki onuuu. Allahim saglicakla giydirmeyi nasip etsin canim çok tatli hepsi deEki Görüntüle 1491034
Benim güzel kızımın yeni cicileri heheh :) lcwda çok güzel şeyler var tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?