2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar
bugun 30+1 olduk Allahn izniyle:)
Öğlen kontrolümz var baklm ne kadar büyümüş annesinin minnosu:)
Herkese iyi haftalar...

Güzel haberlerle inşallah bizim de 10.30 ta Ayy kuzumu görcem inşallah özledim doktora da yemek sonrasi bas dönmesi ni sorucaz bakalım neye Bağlıcak

Güzel haberlerle inşallah bizim de 10.30 ta Ayy kuzumu görcem inşallah özledim doktora da yemek sonrasi bas dönmesi ni sorucaz bakalım neye Bağlıcak
Ay o bende de oluyordu bi ara hafifte mide bulantisi da eslik ediyordu atiyordum kendimi bi yerlere az yatiyordum oyle geciyordu

Kızlar geçmişe çok donemiyorum doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu araştırmaktan aklımı oynaticam istanbul için varmı öneriniz ??

Ay o bende de oluyordu bi ara hafifte mide bulantisi da eslik ediyordu atiyordum kendimi bi yerlere az yatiyordum oyle geciyordu

Ayy gecmiyo her yemek sonrasi oluyo şeker sinirda çıkmıştı 20 de kilo aldım bakalım belki diyet verir hala devam ediyormu sende geçici mi oldu

Ayy gecmiyo her yemek sonrasi oluyo şeker sinirda çıkmıştı 20 de kilo aldım bakalım belki diyet verir hala devam ediyormu sende geçici mi oldu
Gecti bende allaha Şükür canim. 1ay once falan oluyordu. Simdi sabah kalktigimda midem bulanıyor sadece. benim seker düşük çıktı ama...

Hayırlı sabahlar kızlar..nöbetleşe agrılar uyutmadı bu gece..dişim bitti midem agrıdı o bitti reflüm aldı sazı, o bitti yine dişim başladı derken sabah oldu..yarı aygın yarı baygın geldik bakalım kursa..
merhaba , 32 haftamı doldurmama 2 haftacık kaldı bir hafta daha idare ediyim izne ayrılıyım diyorum aranızda doğum iznine çıkacak olan var mı? hangi haftada çıkmayı planlıyorsunuz?
canım ben yarın 34. Haftaya giriyorum iznimi gecen hafta başı ertelettim..

Günaydın kızlar
bugun 30+1 olduk Allahn izniyle:)
Öğlen kontrolümz var baklm ne kadar büyümüş annesinin minnosu:)
Herkese iyi haftalar...
hadi bakalım iyi güzel haberlerle dön inş :)

Kızlar geçmişe çok donemiyorum doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu araştırmaktan aklımı oynaticam istanbul için varmı öneriniz ??
Calisiyomusun canim ozel sigortan varsa gecerli oldugu hastanelere bak. Eger yoksa anadolu yakasinda avicenna var fiyatlari uygun diye biliyorum. Bide central hospitalda iyi ama fiyati 3000 civari. Medipol var oda o civarda genelde tercih ediliyor.

kızlar emzirme sütyeni alırken bi numara büyük mü almalıyız önceden 80 destekli kullanıyordum şimdi emzirme sütyenleri desteksiz ya yine 80 mi almalıyım 85 mi denettirmiyolarmış mağazada sonradan değiştirmiyolarmışta size sorayım dedim

Günaydın, yogn misafirli ve gezmeli bir haftaonunun ardından çoook yorgun olarak yine iş başındayım, son 5 gün sonra inşallah izine ayrılcam, çok yoruldum. İzine ayrılınca da artık kendimi bebişe vermeyi eşyalarını hazırlamayı düşünüyorum nasipse, her şey alındı ama yıkamayı bekliyor :) sebamed'in falan ürünlerinin indirimde olduğu bir site var mı bilen var mı? onları almadım henüz..

herkese günaydın güzel annişler.nasılsınız. ben işyerndeyim fırsat buldum bi yazayım dedim.bize ctesi drye gittk paşam büyümüş 1910 gr 44 cn olmuş. makat gelişi duruyormuş. zaten sezaryen olacağım için sadecee bana sıkıntı. dr miz böyle giderse 5 haziranda alabilirzi dedi. sizde sezaryen olması muhtemel olan ve tarihi belirlenen var mı.

herkes günaydın ben bi kaçgündür koşusturmaca içindeyim telefondan takip edebildiğim kadar ediyorum ama herzaman yetişemiyorum. facede grup kurulmuş sanırım kim ilgileniyo nasıl ekliycez bi bakıverse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…